Επέκταση: μια εφαρμογή αιχμής που χρονολογείται από τον κόσμο, συνδέει πάνω από 3,5 εκατομμύρια άντρες παγκοσμίως

5 Φεβρουαρίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Ενιαία άνδρες δεν πρέπει να ονομάσει τον εαυτό τους (ή ημερομηνίες) με την υπέρταση , ένα φιλικό προς τους γκέι χρονολόγηση του δικτύου. Η εφαρμογή λαμβάνει όλα τα ελθόντες και τους βοηθά να αισθάνονται άνετα στο LGBTQ + σκηνή χρονολόγησης. Με απλές λειτουργίες ολίσθηση και διασκεδαστικό αυτοκόλλητα επικοινωνίας, υπέρταση δημιουργεί ένα περιβάλλον χαμηλής πίεσης για την κατασκευή ενός φίλου, προσγείωση μια ημερομηνία, ή την οικοδόμηση μιας σχέσης. Η εφαρμογή υποστηρίζει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο των gay, bi, queer, και περίεργοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ενώσει τις υπερτάσεις και χιλιάδες άλλοι εγγραφείτε κάθε μήνα. Από το 2015, Surge λειτουργεί με το σύνθημα «χωρίς ετικέτες,» και η ομάδα δουλεύει σκληρά για να κάνουν όλα τα μέλη να αισθάνονται ασφαλείς, αξιοποίηση και υποστήριξη καθώς πλοήγηση online dating.

Δεν είναι κάθε άνθρωπος αισθάνεται άνετα εμφανίζονται σε ένα γκέι μπαρ και βασικά εκδρομή ίδιος στην τοπική κοινότητα μόνο για να πάρετε μια ημερομηνία. Μπορεί να είναι αγωνιώδη συνάντηση να προσεγγίσει έναν άντρα σε ένα τέτοιο κοινό και συγχωρεί σκηνή. Μερικοί gay, bi, ή περίεργοι άνθρωποι δεν είναι έξω, δυνατά και υπερήφανος, έτσι χρονολόγηση μπορεί να είναι μια σημαντική πρόκληση για αυτούς.

load...

Ευτυχώς, LGBTQ που χρονολογείται εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν σε ένα ιδιωτικό, φιλικό, και την απόφαση-ελεύθερο χώρο. Δεδομένου ότι ξεκίνησε το 2015, κύμα έχει γίνει μια μοντέρνα επιλογή για γκέι, αμφιφυλόφιλων, και οι άνδρες queer στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Η χρονολόγηση εφαρμογή, διαθέσιμη στο iTunes και το Google Play, έχει διακριθεί itselfas ένα nichesocial πλατφόρμα δικτύωσης χωρίς ετικέτες ή τα όρια.

load...

Απλή και ασφαλή εγκατάσταση κύμα που ικανοποιεί μόνο τους ομοφυλόφιλους άνδρες από facilitatingreal συνδέσεις.

Η ομάδα κύμα έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια παρατήρηση που χρονολογείται πρότυπα και τη δημιουργία ατμού στο βιομηχανία.Ο τεχνολογίας της εταιρείας πήρε την έναρξή του το 2013, με τη δρομολόγηση ενός LGBTQ χρονολογείται app που ονομάζεται Λεβάντα. Αυτή η πλατφόρμα που εξυπηρετούνται όλα τα LGBTQ + singles, αλλά η ομάδα realizeditsservices σύντομα θα ήταν πιο χρήσιμο αν εξειδικεύεται από τη σεξουαλικότητα. Έτσι εκ νέου επώνυμα και ξεκίνησε Surge για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες. Στη συνέχεια, το 2017, η ομάδα κυκλοφόρησε Ζωή για τις λεσβίες και αμφιφυλόφιλους γυναίκες. Και οι δύο εφαρμογές χρησιμοποιούν την τεχνολογία αιχμής για τη σύνδεση daters ιδίου φύλου το ένα στο άλλο.

load...

Σήμερα, υπέρταση μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 3,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες όλων των ηλικιών και των υποβάθρων. Η εφαρμογή είναι περήφανος για την πολυμορφία και invitesmen απ 'όλα της stripesto εγγραφείτε δωρεάν. Είτε ψάχνετε για ένα one-night stand ή αγάπη της ζωής, αυτό το app μπορεί να σας εισάγουν σε έναν κόσμο δυνατοτήτων στην gaysocial σκηνή.

«Θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί», δήλωσε ο Sunethra Boyinova, Δημιουργικό Διευθυντή κύμα του. «Δεν θέλουμε να είναι μόνο για προσωρινές σύνδεση σταθμών. Προσφέρουμε δυνατότητες για να διαλέξετε και να παρέχει ένα χώρο όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν την αγάπη της ζωής τους.»

«Like» ή «Power Like» άνδρες όλων των ηλικιών και υπόβαθρα

ένα εκατομμύριο Η ομάδα Surge δεν σκέφτονται φανταχτερός χαρακτηριστικά κάνουν το κινητό daters κανένα καλό, έτσι ώστε να έχετε βρασμένο θέση τους app κάτω στα βασικά. Itsclean, απλή και φιλική προς το χρήστη interface βοηθά τους άνδρες να συνδεθείτε χωρίς κλάμα με περιττές ή αναποτελεσματική εργαλεία που να ταιριάζουν. Ως αποτέλεσμα, Surgefosters ένα άκρως διαδραστικό κοινωνικό δίκτυο? κάθε μήνα, οι χρήστες στέλνουν πάνω από 10 εκατομμύρια messageson το app.

Επειδή όλη η επικοινωνία βασίζεται στην αμοιβαία έλξη, υπέρταση είναι ένα ελκυστικό και διασκεδαστικό μέρος για να κανονίσουμε μια ημερομηνία.

Ας αρχίσει το φλερτ! Την υπέρταση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο «σαν» να κάνει μια αμοιβαία αγώνα και να ξεκινήσετε μια συνομιλία. Οι άνδρες περάστε μέσα από την ημερομηνία προοπτικές για να περιορίσετε το πεδίο που χρονολογείται σε βιώσιμες και ελκυστικές singles. Αίσθημα ιδιωτικό; Μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε Private Mode για να διασφαλιστεί ότι μόνο παιδιά σας άρεσε να δείτε το προφίλ σας.

Αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια εντύπωση, μπορείτε να ηλεκτρικής ενέργειας, όπως το αγαπημένο σας cutie. Σύμφωνα με την σελίδα Συχνές Ερωτήσεις, «Αυτός είναι ο πιο γρήγορος και πιο άμεσος τρόπος για να αφήσει ένας τύπος ξέρει πραγματικά να σκάψει.» Όλα τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο onePower Όπως κάθε μέρα - εκτός και αν αγοράσετε ένα πακέτο δύναμης Likesorearn Likes δωρεάν ισχύος με την ενημέρωση τους προφίλ.

Premium μέλη κύμα δεν παίρνουν επιπλέον Likes δύναμης, αλλά είναι σε θέση να δουν ποιος τους είναι αρεστό, πρόσβαση σε δική τους ιστορία προτιμήσεις (και ίσως αλλάξετε γνώμη τους για μερικά περάσματα), δείτε τις ιδιωτικές φωτογραφίες της αμοιβαίας αγώνες, και να αλλάξουν τη θέση τους Ρυθμίσεις.

Ενώ η πλειοψηφία των χρηστών του ζουν στις ΗΠΑ, υπέρταση έχει membersin χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέσος όρος ηλικίας του μέλους είναι 18-30 αυτή τη στιγμή, αλλά Sunethra είπε ότι η ομάδα του δεν θέλει να λησμονώ την εφαρμογή για κάθε ηλικιακή ομάδα. «Surge είναι για όλους», είπε. «Θέλουμε να έχουμε ποικιλία στους άνδρες που συμμετέχουν.»

Surgeboasts μια ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια χρονολόγηση του δικτύου, προσθέτοντας περισσότερους από 33.000 χρήστες της Apple και το Android 87.500 χρήστες ανά μήνα. Περίπου το ένα τρίτο αυτών των νέων χρηστών προέρχονται από τις ΗΠΑ. Ακόμη και ως μέλους της εφαρμογής αυξάνεται αλματωδώς, ωστόσο, η ομάδα επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των ατόμων, απαντώντας σε σχόλια, και καλλιεργώντας μια φιλική αίσθηση γειτονιάς.

«Στόχος μας είναι να καταστεί η εφαρμογή πιο εξατομικευμένη», δήλωσε ο Sunethra. «Είμαστε δημιουργία ενός συστήματος για να κάνει τους ανθρώπους να επικοινωνούν όλο και να ενδιαφέρεται για τον άλλον.»

Μια Lean ομάδα σε μια αξιοσημείωτη Διεθνούς Αποστολής

Surge employs15 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ταλαντούχους προγραμματιστές, καταλαβαίνω τους εμπόρους, και τα χέρια-για αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών. Η εκκίνηση ενθαρρύνει τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα ως ομάδα memberswork να δημιουργήσει το καλύτερο που χρονολογείται app για τους ομοφυλόφιλους άνδρες στην αγορά.

«Νοιαζόμαστε για σχόλια των χρηστών μας,» Sunethra είπε, “και προσπαθούμε να εφαρμόσουν το ποσό που μπορούμε.”

Τελικά, όταν Surge είναι επιτυχής, αλλάζει ζωές. Δεν έχει μόνο η εφαρμογή συνδεθεί singles που δεν μπορεί ποτέ να έχουν συναντηθεί με άλλο τρόπο - δημιουργεί επίσης ένα ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς χώρο όπου οι άνδρες αισθάνονται ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους. Δεν είναι κάθε LGBTQ άνθρωπος αισθάνεται άνετα βγαίνει στην πόλη ή τη χώρα του, αλλά στο κύμα μπορεί να αφήσει τους φόβους αυτούς. Sunethra μας είπε η ομάδα παίρνει αυτή την αποστολή για την καρδιά και κάνει ό, τι μπορεί για να διαδώσει την αγάπη και αποδοχή.

Η υπηρεσία teamisattentive πελατών Πολύπριζο με τις ανάγκες του σύγχρονου daters.

Ακλόνητη δέσμευση κύμα της: τη gay κοινότητα έχει κερδίσει την ομάδα υψηλό έπαινο στη χρονολόγηση βιομηχανία. Μέση βαθμολογία της εφαρμογής είναι σήμερα 4,5 αστέρων. «Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ καλή», δήλωσε ο Μιχάλης Tiritas σε μία κριτική τεσσάρων αστέρων. «Αξιοσημείωτη βελτιώσεις περιλαμβάνουν πολύ λιγότερες ψεύτικο προφίλ (η λειτουργία αναφοράς είναι προφανώς λειτουργεί καλά!) Με πιο γνήσια παιδιά και καλύτερη αλληλεπίδραση από παρόμοιες εφαρμογές.»

«Έχω προσεγγιστεί από τον διαχειριστή και ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την εφαρμογή,» είπε ο Mick, μέλος premium υπέρταση. «Εγώ ευτυχώς να αξιολογήσετε αυτό το app ως ένα app πέντε αστέρων.»

Ιστορίες Αγάπης Από Πρεσβευτές του App

Ακόμα κι αν Surge είναι ακόμα νέα και αναπτυσσόμενη, έχει ήδη συλλέξει αρκετά ιστορίες επιτυχίας από τους άνδρες που βρήκαν κάποιον ειδικό τους στο app.You μπορεί να γίνει ένα κύμα Πρέσβη για να μοιραστείτε την ιστορία επιτυχίας σας με την ομάδα και helpspread τη λέξη aboutthis μοναδικό gay -friendly κοινότητα.

Surge διευκόλυνε αμέτρητες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες σχέσεις μεταξύ ανδρών και μόνο σε απευθείας σύνδεση.

«Ήταν το πρώτο μου αγώνα», είπε ένας ικανοποιημένος χρήστης. «Συναντηθήκαμε για καφέ λίγο μετά μιλάμε για υπέρταση, και αμέσως συνδεδεμένα. Από τότε, δεν έχουμε τη δυνατότητα να περάσουν περισσότερο από μερικές ημέρες χώρια.»

Ένας άλλος ανώνυμος χρήστης Surge είπε ότι είχε αρχίσει να αμφιβάλλει πως θα πέσει ποτέ στην αγάπη, όταν συνδυάζεται με ένα ελκυστικό άντρα που φορούσε παλτό ενός γιατρού στην εικόνα προφίλ του. Έπεσαν ο ένας τον άλλο για την πρώτη ημερομηνία τους. «Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά την αγάπη μέχρι που τον γνώρισα,» είπε ο lovestruck χρήστη. «Έχει την ολοκλήρωση med σχολείο το επόμενο έτος. Τα πράγματα πάνε καταπληκτικά μέχρι στιγμής.»

Στο blog Surge του , μπορείτε να followthe τελευταίες εξελίξεις με την εφαρμογή και στην ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η ομάδα της εφαρμογής αγαπά να εμπλακεί με τους αναγνώστες και να τους πάρει ενθουσιασμένος για την κοινωνικοποίηση, που χρονολογείται και δικτύωση σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, Surge επιλεγεί ένα από τα μέλη της, που είναι γνωστή ως το Travel Guy, να περάσουν οκτώ ημέρες που χρονολογείται 20+ χρήστες κύμα σε τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτή η σειρά υπογράμμισε τη διασκέδαση, νευρικότητα, και ιλαρότητα της χρονολόγησης στις μέρες μας.

«Απλά να καθίσει εκεί μιλούν και γελούν με την ατέρμονη ρομαντική ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά συγκινητικό,» Ταξίδι Guy έγραψε μετά από να περάσει μια μέρα στη Ρώμη. «Έχω τόσες πολλές στιγμές και αναμνήσεις από αυτό το ταξίδι που θα μου μείνει αξέχαστη».

Surge: Πού Singles να φλερτάρετε χωρίς ετικέτες

Μερικοί ομοφυλόφιλοι άνδρες φορούν ουράνια τόξα τους στα μανίκια τους (μερικές φορές κυριολεκτικά), ενώ οι άλλοι άνθρωποι θα προτιμούσαν να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ καθώς αναζητούν ζεστό ημερομηνίες. Φιλικό μπαρ μπορεί να είναι λίγο πολύ για singles που εκτιμούν την ιδιωτική τους ζωή, butdating εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν το ίδιο είδος κοινωνικού περιβάλλοντος και τις επιλογές ημερομηνίας , χωρίς δημόσιο έλεγχο.

Σε λίγα μόλις χρόνια, υπέρταση έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους gay άνδρες που χρονολογείται εφαρμογές στον κόσμο. Άνοδος της σε δημοτικότητα είναι μια πίστωση για την φιλικότητα, την ένταξη και την ανταπόκριση των μικρών, εργάζονται σκληρά team.Millions των χρηστών έχουν απολαύσει την app'sstraightforward και αποτελεσματικό σύστημα αντιστοίχισης, που κόβει την συστολή έξω από χρονολογείται από απλά αφήνοντας τα παιδιά λένε "Γεια, μου αρεσεις."

Αν ψάχνετε για έναν φίλο, μια ημερομηνία, ή σημαντικό άλλο, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την προσπάθεια Surge'sall άνδρες που χρονολογείται δικτύου. Όποια και αν είναι η ηλικία ή τον προσανατολισμό σας, αυτό το app έχει μια θέση για σας.

«Είμαστε χωρίς αποκλεισμούς και ανοιχτή σε όλους,» Sunethra τόνισε. «Στόχος μας είναι αυξανόμενη κοινότητα μας όσο το δυνατόν περισσότερο.»