Διαχωρισμένοι από φύλο χώροι και οι επιπτώσεις στους ανθρώπους των τρανσέξουαλ

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

TL? DR: Λίγοι άνθρωποι έχουν αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να examiningthe επιμονή της ανισότητας των φύλων στις ΗΠΑ, όπως ο Δρ Kristen Schilt , επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Πηγαίνοντας στο όγδοο έτος της στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, της έρευνας Δρ Kristen Schilt έχει καλύψει ένα ευρύ φάσμα, αλλά ίσως πιο συναρπαστικό έργο της έρχεται με τη μορφή της ρίχνει φως στις πολιτιστικές υποθέσεις σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα που εξομαλύνει και να αναπαράγει την κοινωνική ανισότητα.

load...

«Πάντα ήμουν πολύ ενδιαφέρονται για την ανισότητα των φύλων και σκέψης μέσα από το πώς να αντιμετωπίσουμε και να κάνουν κοινωνική αλλαγή και την κοινωνιολογία ήταν η πρώτη ακαδημαϊκή πειθαρχία που είδα ότι παρέχει έναν τρόπο για να το κάνουμε αυτό», είπε. «Είμαι ενδιαφέρονται για την επιμονή των ιδεών που οι γυναίκες δεν είναι τόσο έξυπνος όσο οι άνδρες ή θηλυκότητα είναι υποτιμημένο σε σχέση με τον ανδρισμό και την αρρενωπότητα.»

load...

Στο τελευταίο της χαρτί, «Doing Φύλο, Προσδιορισμός των φύλων,» Schilt παίρνει ότι ένα βήμα παραπέρα, μελετώντας την εμπειρία των διαφυλικών ατόμων με χώρους διακρίσεις λόγω φύλου, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών ομάδων και δημόσιες τουαλέτες.

Πώς μπορούμε να «κάνουμε» των δύο φύλων, και πώς θα καθοριστεί το φύλο;

Δημοσιεύθηκε στο Φύλο περιοδικό και Κοινωνία «κάνει το φύλο, Καθορισμός Φύλο: διαφυλικών ατόμων, Panics των φύλων και τη συντήρηση του συστήματος βιολογικού / κοινωνικού φύλου / Σεξουαλικότητα», ένα Schilt χαρτί συν-έγραψε με τον καθηγητή Laurel Westbrook, ofGrand Valley State University, εμφάνιση atopposition να incorporatingtransgender ανθρώπους σε θέσεις σεξ-διαχωρίζονται.

load...

Ο Δρ Kristen Schilt, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο

«Κοιτάξαμε όταν οι άνθρωποι σε αντίθεση με τα διαφυλικά άτομα που εισέρχονται αυτούς τους χώρους σεξ-διαχωρίζονται, ποια είναι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν; Τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό το μεγαλύτερο πολιτιστικό αντιπολίτευσης;», είπε ο Schilt.

Χρησιμοποιώντας μια ανάλυση περιεχομένου του λόγου εφημερίδων, όπως δηλώσεις του τύπου, «Πώς μπορώ να ξέρω πραγματικά ποιος θα σε τουαλέτα των γυναικών;» Schilt και Westbrook ήταν σε θέση να κατανοήσουν καλύτερα τις πεποιθήσεις των ανθρώπων για το τι κάνει κάποιος άνδρας ή γυναίκα.

«Όταν εξετάσαμε την περίπτωση του αθλητισμού σε σχέση με την υπόθεση μπάνιο, έχει υπάρξει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία στην ησυχαστική πολιτιστική τους φόβους για τα διαφυλικά άτομα σε αθλητικές ομάδες, και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό επειδή υπάρχουν πολιτικές σε ισχύ που απαιτούν ότι εάν οι τρανσέξουαλ πρόκειται να συμμετάσχουν σε αθλητικές ομάδες που σχετίζονται με το φύλο διαχωρίζονται, θα πρέπει να ακολουθούν πολύ συγκεκριμένους κανόνες σχετικά με το τι το σώμα τους μπορεί να μοιάζουν και ποια είδη ορμονών πρέπει να πάρουν «, είπε ο Schilt.

Σύμφωνα με Schilt και Westbrook, με πολιτικές όπως αυτές βάζει τους ανθρώπους που είναι αντίθετοι με την ενσωμάτωση των ανδρών τρανσέξουαλ και womeninto χώρους διακρίσεις λόγω φύλου άνετα, αλλά όταν υπάρχει έλλειψη πολιτικών, τείνουν να γίνουν ανήσυχοι.

«Στο παράδειγμα μπάνιο, δεν υπάρχει καμία κριτήρια. Υπάρχουν συνήθως λογαριασμούς των δικαιωμάτων των διαφυλικών που επιτρέπουν διαφυλικών ατόμων να μην αντιμετωπίζουν διακρίσεις στην απασχόληση, τη στέγαση ή δημόσια καταλύματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα της επιλογής τους, και δεν υπάρχει κανένα κριτήριο για το ποιος μετράει ως άτομο τρανσέξουαλ ή τι θα πρέπει να κάνετε με το σώμα σας,»Schiltsaid.

Το κύριο επιχείρημα Schilt και Westbrook είναι ότι τα κριτήρια όπως αυτό θέτει κανόνες για το τι είναι τα είδη των οργανισμών που θεωρούνται αποδεκτές.

«Δημιουργεί επίσης μια τεράστια οικονομική επιβάρυνση. Ορμόνες και χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να είναι ένα οικονομικό βάρος για τους ανθρώπους «, είπε ο Schilt.«Πολλά από αυτά [η μελέτη] είναι περίπου μετατόπιση ιδέες για το φύλο και τη σεξουαλικότητα και τους ανθρώπους που αντιτίθενται ότι, οι οποίοι θέλουν να μείνουν αγκυροβολημένα στο «Όχι, δεν υπάρχει άνδρες και μόνο γυναίκες. Οι άνδρες πρέπει να έχουν ορισμένα είδη των οργανισμών. Οι γυναίκες πρέπει να έχουν ορισμένα είδη των φορέων, και needto ρυθμίζουν αυτό.»

Αντιπολίτευση ως ένας τρόπος για να πάρετε την κοινωνική αλλαγή

Ενώ Schilt είναι στα πρώτα στάδια της διεξαγωγής μελέτης παρακολούθησης που μοιάζει περισσότερο με την αντίθεση των παιδιών τρανσέξουαλ στο σχολείο, η overallimpact που wantsto κάνει με την έρευνα της είναι να εκπαιδεύσει και να ξεκινήσετε μια συνομιλία, ιδίως σε επίπεδο χάραξης πολιτικής.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα Δρ Kristen Schilt περιλαμβάνουν την κοινωνιολογία των φύλων και της σεξουαλικότητας, την κοινωνιολογία του πολιτισμού και την κοινωνιολογία της εργασίας και των επαγγελμάτων.

«Σίγουρα ελπίζω οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα είδη των πολιτικών που σκέφτονται μέσα, αλλά και μόνο δίνει στους ανθρώπους μια μεγαλύτερη κατανόηση του τι είναι πίσω από αυτή την αντίθεση, έτσι ώστε όταν οι άνθρωποι λένε“δεν θέλω τα διαφυλικά άτομα να χρησιμοποιούν το μπάνιο μου,”τι σημαίνει αυτό για τους ανθρώπους και το πώς μπορούμε να εξηγήσουμε αυτό σε μια στιγμή όπου υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή;», είπε.«Η αποδοχή των διαφυλικών ατόμων μετατοπίζεται σε γενικές γραμμές στην κοινωνία, η οποία είναι μεγάλη, αλλά λόγω αυτής της αλλαγής, θα αρχίσετε να βράζω τα άγχη της οι άνθρωποι που θέλουν τα πράγματα να μείνουν τα ίδια.»

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Δρ Kristen Schilt και καινοτόμο έργο της, επισκεφθείτε uchicago.edu.