Χρονολόγηση άνω των 50 ετών: η σύνδεση των βρετανών ανδρών και γυναικών με τον αναπτυγμένο πληθυσμό του έθνους

13 Ιουλίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Ακόμη και η κυβέρνηση μελέτες δείχνουν ότι το πληθυσμό των singles άνω των 50 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνεται, μπορεί ακόμα να είναι δύσκολο για οι άνδρες και οι γυναίκες να βρουν το εν λόγω ειδικό κάποιος. DatingOver50s.co.uk προσπαθεί να το αλλάξει αυτό. Singles μπορούν να επωφεληθούν από διαφορετικά σχέδια των μελών του site ανάλογα με τις ανάγκες τους, και η ομάδα βλέμμα στραμμένο στο μέλλον με μια εφαρμογή για κινητά στην ανάπτυξη.

Σύμφωνα με το γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου για την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, σχεδόν το 13% των ατόμων μεταξύ 50 και 64 που ζουν στην Αγγλία και την Ουαλία είναι ενιαία και δεν έχουν ποτέ παντρευτεί. Η κυβέρνηση μελέτησε την ηλικιακή ομάδα, γιατί αυτοί είναι οι κάτοικοι που σύντομα θα λαμβάνουν κρατική σύνταξη.

load...

Χρονολόγηση Πάνω από το '50 προσφέρει μια πίεση-ελεύθερο περιβάλλον στο οποίο singles να συναντήσετε άλλους ηλικιωμένους daters.

Το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί δραματικά από το 2002, όταν μόλις πάνω από 6% του ίδιου πληθυσμού ήταν ενιαία και δεν είχαν παντρευτεί. Πολλοί άλλοι άνθρωποι σε αυτή την ηλικιακή ομάδα (16%) είναι επίσης διαζευγμένος, δηλαδή σχεδόν το 30% των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου μεταξύ 50 και 64 είναι ενιαία - με πολλά ψάχνουν για την αγάπη.

load...

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο για αυτούς να ανταποκριθούν. Γι 'αυτό DatingOver50s.co.uk ξεκίνησε το 2008. Από τότε, το dating site έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για την ώριμη singles για να συνδεθείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια απλή πλατφόρμα που κάνει Ραντεβού Εύκολη και Διασκέδαση

Ένα σημαντικό πρόβλημα για τις ώριμες ξεχωρίζει είναι η πρόκληση των online τεχνολογιών χρονολόγηση. Κατανοώντας τις αποχρώσεις του χρονολογείται στη σύγχρονη εποχή είναι δύσκολη αρκετά, έτσι ξεχωρίζει πάνω από 50 δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω σύγχυση από ένα online dating πλατφόρμα.

load...

Χρονολόγηση Πάνω από το '50 έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με κύρια dating sites, συμπεριλαμβανομένων των παγοθραυστικών.

Χρονολόγηση Πάνω από το '50 είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν και εύκολο να ξεκινήσει. Όταν οι χρήστες επισκέπτονται την κεντρική σελίδα, θα δείτε αμέσως ένα μεγάλο μπλε κουμπί που τους επιτρέπει να ενταχθούν στην ιστοσελίδα. Από εκεί, μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο προφίλ δωρεάν. Οι ειδικοί συστήνουν ότι ανεβάζετε ένα ελκυστικό εικόνα του εαυτού σας χαμογελά και να αναζητούν φυσικό, δεν ψεύτικο πόζες ή άγγιξε-up φωτογραφίες. Συχνά, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν μια παλιά φωτογραφία, η οποία μπορεί να είναι παραπλανητικά και σε άλλα singles. Χρονολόγηση Πάνω από το '50 προτείνει στους χρήστες να παρουσιάζονται ως έχουν, και πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος εκεί έξω που θα τους αγαπώ για αυτό.

Όταν οι χρήστες γράψει κάτι για τον εαυτό τους - συμπεριλαμβανομένων χόμπι, τις αξίες, και αυτό που ψάχνουν για το άλλο πρόσωπο - αρχίζει η διασκέδαση. Το επόμενο βήμα είναι να ψάξει για άλλα singles γύρω από το ξενοδοχείο. Simon Aldous, Ιδρυτής της Dating Πάνω από 50 ετών, δήλωσε ότι περίπου το 30% έως 40% των singles που χρησιμοποιούν το site ζουν μέσα ή κοντά στο Λονδίνο. Είπε ότι η ιστοσελίδα βλέπει επίσης ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων από άλλες μεγάλες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων του Λίβερπουλ, το Μπρίστολ, Redding, και της Οξφόρδης.

Και μερικές φορές οι σχέσεις μέσα από το site δεν ξεκινούν ως μυθιστορήματα. Πολλοί χρήστες έρχονται να χρονολογείται πάνω από 50 χρονών για να βρουν την πρώτη φιλίες, χόμπι, ή δημιουργικές διεξόδους. Αλλά πολλές καλές σχέσεις αρχίσει φιλίες - έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πίεση για να μεταβείτε σε πάρα πολύ γρήγορα.

Τα σχέδια των μελών Προσφορά Πολλοί τρόποι σύνδεσης

Η ιστοσελίδα προσφέρει δύο διαφορετικά επίπεδα μελών , ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Το πρώτο είναι το βασικό σχέδιο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα προφίλ με ένα σαφές «για σας» τμήμα και προσθέστε μερικές φωτογραφίες.

Η έρευνα δείχνει ότι είναι μια καλή ιδέα να προσθέσετε περισσότερες από μία τρέχουσα φωτογραφία σε ένα προφίλ. Μαζί με ένα χαμογελαστό headshot (χωρίς γυαλιά), daters θα πρέπει να εξετάσει την προσθήκη μια εικόνα που δείχνει γεμάτο σώμα και ένα που επιτρέπει στους άλλους να γνωρίζουν λίγο περισσότερο για τα συμφέροντά τους τους.

Μια βασική ιδιότητα του μέλους επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθείτε μέσα από τα προφίλ των άλλων singles και να στείλετε μηνύματα παγοθραυστικό. Τα μηνύματα αυτά προσφέρουν έναν απλό τρόπο για να εκφράσουν ενδιαφέρον για κάποιον και να μάθετε αν τους ενδιαφέρει, πάρα πολύ.

Singles μπορούν να ενταχθούν Dating Πάνω από 50 ετών δωρεάν και να αρχίσετε την εύρεση παιχνίδια αμέσως.

Για την αναβάθμιση, βασικά μέλη μπορούν να δημιουργήσουν μια πλήρη ένταξη, η οποία έρχεται με πολλά πρόσθετα οφέλη. Το πιο σημαντικό, την πλήρη ένταξη σας επιτρέπει να συνομιλήσετε με άλλους ώριμη singles που σας ενδιαφέρουν - για νέες φιλίες και τις πιθανές ημερομηνίες.

Επίσης, τακτικά μέλη μπορούν να δουν ποιος έχει ελεγχθεί το προφίλ τους και ακόμη και να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους με την κοινωνία στο σύνολό της μέσω καταχωρήσεων ημερολογίου. Αυτές οι εγγραφές μπορούν να βοηθήσουν φέρει την προσοχή στο προφίλ του χρήστη καθώς και να βοηθήσει τους άλλους να τους γνωρίσετε καλύτερα.

Επειδή η περιοχή έχει μια τέτοια μακρά ιστορία επιτυχίας, τα μέλη της στηρίζονται σε αυτό για τις συνδέσεις που διαφορετικά μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο στο σημερινό κόσμο. Με φαινομενικά λιγότεροι άνθρωποι αισθάνονται άνετα εντυπωσιακή μέχρι συνομιλίες με ενδιαφέρον και ελκυστικό αγνώστους στο πρόσωπο, ώριμα daters χρειάζονται ένα μέρος για να συναντήσετε άνετα.

Ραντεβού πάνω από 50 χρονών εργάζεται πάνω σε ένα Mobile App για να επεκτείνει την υπηρεσία

Καθώς ο πληθυσμός των ηλικιωμένων singles μεγαλώνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, που χρονολογείται πάνω από 50 χρονών, θα συνεχίσει να είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να βρουν φίλους και να δημιουργήσει ουσιαστικές σχέσεις. Ενώ Χρονολόγηση Πάνω από το '50 είναι ένα από τα πιο εδραιωμένη θέση dating sites στην περιοχή, η ομάδα δεν πρόκειται να επαναπαυθεί στις δάφνες της.

Simon είπε ότι προς το παρόν εργάζονται για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά που θα συμπληρώσει την ιστοσελίδα επειδή περισσότεροι άνθρωποι στη στοχευμένη δημογραφική της πλατφόρμας χρησιμοποιούν smartphones όπου και αν πάνε.

Ραντεβού πάνω από 50 χρονών μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σε μια φορητή συσκευή, αλλά η εφαρμογή θα καταστήσει ακόμη πιο εύκολο για τους χρήστες να περιηγηθείτε στην πλατφόρμα, δείτε τους αγώνες τους και ανταλλάσσουν μηνύματα. Είναι ένα μεγάλο έργο, έτσι Simon δήλωσε ότι αναμένει να λάβει άλλη μια χρονιά ή και ενάμιση χρόνο. Ωστόσο, είπε ο κύριος στόχος θα είναι πάντα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν συντροφιά.