Bridesandlovers.com: ένας ανατολικοευρωπαϊκός χρονολογικός ιστότοπος με περισσότερα από 175.000 μέλη που αναζητούν πραγματικές συνδέσεις

1 Ιουνίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Είναι ένα μεγάλο κόσμο εκεί έξω, και, με τις συνδετικού εργαλεία του διαδικτύου, daters να nowmeet οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Όταν συμμετέχετε σε ένα αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο των singles, δεν χρειάζεται να περιορίσει την χρονολόγηση προοπτικές σας μόνο σε ανθρώπους στην περιοχή σας. Ιδρύθηκε το 2009, Bridesandlovers.comgives Δυτική άνδρες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους στην Ανατολική Europeanwomen και enjoyan διεθνή υπόθεση. Είτε ζείτε στις ΗΠΑ ή τη Ρωσία, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση και flirtingfor δωρεάν σε αυτό το εύκολο στη χρήση dating site. Bridesandlovers.com παρέχει έναν ασφαλή χώρο για να καλύψουν ένα πραγματικό πρόσωπο και να οικοδομήσουμε μια διαρκή σχέση με τη χρήση live chat και εργαλεία μετάφρασης. Συνολικά, πάνω από 175.000 singles έχουν υπογράψει μέχρι αυτή την καθιερωμένη χρονολόγηση δίκτυο σε αναζήτηση της διεθνούς φιλίας, που χρονολογείται και αγάπη.

Το φθινόπωρο του 2016, η Άννα Κότοβα της Μόσχας έχετε συνδεθεί για να Bridesandlovers.com, ένα dating site σχεδιασμένο για τις γυναίκες της Ανατολικής Ευρώπης, και συνάντησε έναν άνδρα που ζει στα μισά του δρόμου σε όλο τον κόσμο. Αμερικανός γεννημένος Peter Rinaldi είπε ότι η σύνδεση ήταν στιγμιαία και αναμφισβήτητη.

load...

Άννα Κότοβα της Μόσχας παντρεύτηκε τον Peter Rinaldi μετά τη συνάντησή του στο Bridesandlovers.com.

«Εμείς χτύπησε μακριά αμέσως και ξέραμε ότι ήταν σωστό για τον άλλον», έγραψε σε μια μαρτυρία. «Ήταν υπέροχο, και σχετίζονται μεταξύ τους τόσο καλά, παρά την αδυναμία μου να μιλήσω περισσότερο από μερικές λέξεις στα ρωσικά.»

load...

Τον Ιανουάριο, η Άννα ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να ανταποκριθεί δι 'αλληλογραφίας της στο πρόσωπο για πρώτη φορά. Είχε τόσο καλή στιγμή που ήρθε και πάλι τον Μάρτιο. Στη συνέχεια, στις 22 Ιουλίου, το 2017, η Άννα και ο Πέτρος παντρεύτηκαν στην Αγίου Δημητρίου Ορθοδόξου Εκκλησίας στη Νάπολη, Φλόριντα.

Σήμερα, ο Πέτρος και η Άννα Rinaldi ζήσουν ευτυχισμένα σε ένα condo για το νερό στο Bonita Springs. Peter έγραψε πρόσφατα για να Bridesandlovers.com να ευχαριστήσω την ομάδα για την εισαγωγή του στην αγάπη της ζωής του. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι, χωρίς τη χρονολόγηση πλατφόρμα, η Russianbride και της Αμερικής γαμπρό ποτέ δεν θα έχουν διασχίσει μονοπάτια και κατέληξαν σε ένα άλλο για τα όπλα.

load...

Σε γενικές γραμμές, οι ρωσικές ιστοσελίδες που χρονολογείται πάρετε μια κακή ραπ για να δελεάσει τα μέλη με ψεύτικο προφίλ και καταβάλλεται μοντέλα, αλλά Bridesandlovers.com απορρίπτει τέτοιο δυσάρεστο tactics.Founded το 2009, η εξειδικευμένη dating site θέσει εκτός από την καλλιέργεια ένα ευρύ και γνήσια βάση των μελών χιλιάδες των singles.

Ιδρυτής Stefan Hendrick μας είπε ότι builtthe site, επειδή κατάλαβε, λόγω tohis δική dating εμπειρίες, ότι υπάρχει ανάγκη για μια νόμιμη ευρωπαϊκή dating site Ανατολής - ένα όχι γεμάτο με μικρά βασίλισσες ομορφιάς και ψεύτικες ελπίδες. «Bridesandlovers.com έχει μια τεράστια βάση δεδομένων των πραγματικών γυναικών από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλων των ηλικιών,» είπε ο Stefan.

Bridesandlovers.com είναι μέρος του μακρού δικτύου RedSquareCupid ανεξάρτητων εξειδικευμένες ιστοσελίδες γνωριμιών. Η εκκίνηση λειτουργεί επίσης πλατφόρμες για την ουκρανική χρονολόγηση , της Ασίας που χρονολογείται και των Φιλιππίνων χρονολόγηση. Η διεθνής προοπτική της ομάδας αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες των χιλιάδων singles για να πάει πέρα από τα σύνορα για να βρει την αγάπη στο εξωτερικό.

RedSquareCupid βασίζεται διαδραστικό θέση που χρονολογείται πλατφόρμες, όπως Bridesandlovers.com, για singles σε όλο τον κόσμο.

«Η επιχείρησή μας είναι 100% διαφανής», Stefan τόνισε. «Μπορείτε να συνδεθείτε με τους ιδιοκτήτες, ανά πάσα στιγμή, και έχουμε μια μεγάλη υποστήριξη πελατών.» Τα μέλη που στέλνουν σε μια έρευνα με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να αναμένει μια απάντηση μέσα σε 24 hours.Such εξατομικευμένη προσοχή είναι σπάνιο μεταξύ των μεγάλων χρονολόγηση πλατφόρμες , butStefan και η ομάδα του κάνουμε το παραπάνω βήμα για να βοηθήσει singles στην περιοχή.

Όπως είπε ο Στέφαν, «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όλα τα μέλη μας μια πραγματική ευκαιρία για να συνδεθεί με τις πραγματικές γυναίκες από όλη την Ανατολική Ευρώπη.»

Εύκολη Εγγραφή: Εγγραφείτε δωρεάν μέσα σε τρία λεπτά

Μπορείτε να εγγραφείτε για Bridesandlovers.com σε τρία απλά βήματα. Κατ 'αρχάς, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να υποβάλει μια έγκυρη διεύθυνση e-mail, μαζί με τις βασικές πληροφορίες του προφίλ (οικογενειακή κατάσταση, την τοποθεσία, την ημερομηνία γέννησης). Στη συνέχεια, θα προσθέσετε μερικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών χαρακτηριστικών σας, το επάγγελμα, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τα ενδιαφέροντα και τα αγαπημένα φαγητά. Είστε που απαιτούνται για να αποκαλύψει αν είστε πρόθυμοι να μετακινηθούν σε αυτή την ενότητα. Τελευταία απ ​​'όλα, θα περιγράφατε τον ιδανικό σύντροφό σας στο δικό σας wordsand επιλέξετε την ηλικία, το ύψος και εύρος βάρους για το άτομο που ψάχνετε.

Επιπλέον, η About Me τμήμα είναι προαιρετικό, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα, διότι δίνει εξατομικευμένες πληροφορίες για τον εαυτό σας, θα δείξει τα μέλη που είσαι αυθεντικός, ενδιαφέρουσα και αξίζει να γνωρίσουμε.

«Ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα με Bridesandlovers.com είναι η ευκολία της εγγραφής,» Stefan μας είπε. «Μπορείτε να εγγραφεί σε τρία λεπτά και επικοινωνία με άλλα μέλη σε πέντε βήμα minutes.Every είναι εύκολο - ακόμη και για την παλαιότερη γενιά των singles που μπορεί να μην είναι τόσο υπολογιστή μυαλό.»

«Το πιο σημαντικό σημείο με Bridesandlovers.com δεν σας εγγυάται μια ασφαλή online dating εμπειρία,» Stefan εξήγησε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δωρεάν εγγραφή έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από χιλιάδες προσωπικές γνωριμίες προφίλ στην ιστοσελίδα. Είναι δωρεάν για να στείλετε ένα φλερτ για να δείξει το ενδιαφέρον, αλλά θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε σε χρυσό των μελών να έχουν μια πραγματική συνομιλία με κάποιον. Από $ 10 το μήνα, τα μέλη premium απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία. Πλέον, εργαλεία μετάφρασης συμβάλει στη γεφύρωση του χάσματος γλώσσα, οπότε δεν χρειάζεται να μιλάει άπταιστα ρωσικά (ή Αγγλικά) για να κάνει μια πραγματική σύνδεση στο διαδίκτυο.

Διεθνή μελών της ιστοσελίδας είναι σίγουρα μέρος της draw.About 80% του των γυναικών-μελών σε Bridesandlovers.com προέρχονται από τη Ρωσία ή την Ουκρανία, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των αρσενικών μελών είναι από τη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενη Ευρωπαϊκή dating ιστοσελίδες Ανατολής, Bridesandlovers.com βλέπει κατά μέσο όρο 500 νέες εγγραφές κάθε εβδομάδα. Συνολικά, η περιοχή έχει πάνω από 175.000 μέλη περιήγηση για μια ημερομηνία σε απευθείας σύνδεση.

«Πιστεύω ότι η περιοχή μας είναι ένας από τους πιο έμπιστους στο διαδίκτυο,» Stefan είπε, «και αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο έχουμε ένα τεράστιο ποσοστό παρακράτησης.»

Ένα διαφανές ομάδα προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών

Βασισμένο στην Αγία Πετρούπολη, η RedSquareCupid ομάδα είναι μικρή, αλλά παθιασμένη για την παραγωγή των καλύτερων χρονολόγηση πλατφόρμες γύρω. Από το 2009, η εταιρεία έχει καλλιεργηθεί μια διεθνή φήμη στην εξειδικευμένη dating market.An in-house ομάδα ανάπτυξης έθιμο χτίζει χρονολογείται πλατφόρμες για μια συγκεκριμένη ομάδα των singles.

RedSquareCupid καλλιεργεί μια κουλτούρα εκκίνηση με καλλιεργούνται-up ηθική εργασίας.

Τα μέλη της ομάδας είναι ευγενικό, πολύγλωσσο, και οι αρμόδιοι, απολαμβάνοντας μια ώριμη καλλιέργεια εκκίνησης. Υπό την ηγεσία ofStefan Hendrick και η σύζυγός του Ιρίνα Enni, η ειδική ομάδα λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο για να κρατήσει daters σε όλο τον κόσμο ικανοποιημένοι. Συντονιστές παραμείνουν στην κορυφή της δραστηριότητας στις ιστοσελίδες 24/7.

Stefan είπε η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την χρονολόγηση της εταιρείας. Κάνουν ό, τι μπορούν για να ensurethemembers της Bridesandlovers.com είναι νόμιμες, ειλικρινής και γνήσια άνθρωποι.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο εξειδικευμένες ιστοσελίδες γνωριμιών, όπου τα μέλη μπορούν πραγματικά να αισθάνονται ασφαλείς από την online απατεώνες», είπε. «Στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλα τα μέλη μας την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να βρουν εταίρους τους στην Ανατολική Ευρώπη.»

Γεμάτο με ιστορίες των σχέσεων και γάμων Begun σε απευθείας σύνδεση

Με τα χρόνια, Bridesandlovers.com έχει συλλεχθεί ένα δίκαιο αριθμό των επιτυχιών από τα ζευγάρια που διέσχισαν τις ηπείρους για να είναι μαζί μετά τη συνάντηση στο χώρο του ξενοδοχείου. Η χρονολόγηση πλατφόρμα έχει οδηγήσει σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους.

«Χάνομαι για τις λέξεις,» έγραψε ο Kevin. «Μέχρι που συνάντησε την Τζούλια, δεν ήμουν σίγουρος τι το μέλλον μου πραγματοποιήθηκε για μένα.» Είπε συνάντηση Τζούλια σε Bridesandlovers.com ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πήγε από την μοναχική και μόνο για να αφιερωθεί εταίρο λόγω των χρήσιμες υπηρεσίες του dating site.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν δυνατό να συναντήσετε κάποιον τόσο γρήγορα,» ένα άλλο μέλος που ονομάζεται Peter έγραψε σε μια μαρτυρία. «Σας ευχαριστώ πολύ Bridesandlovers.com.»

Bridesandlovers.com ανοίγει μόνο τους άνδρες και τις γυναίκες μέχρι ένα κόσμο που χρονολογείται ευκαιρίες.

Όταν τα ζευγάρια γράψει πίσω να πω ότι έχω ερωτευτεί και παντρευτεί χάρη toBridesandlovers.com, η ομάδα νιώθει μια αίσθηση υπερηφάνειας για ό, τι κάνουν και τι η χρονολόγηση της πλατφόρμας μπορεί να επιτευχθεί.

«Έχουμε πολλούς ευτυχής μέλη που έχουν γνώρισε και παντρεύτηκε μέσω Bridesandlovers.com,» Stefan μας είπε. «Βρήκα partnerin μου Ανατολική Ευρώπη, και είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για να δείτε άλλα μέλη βρει την αγάπη τους στην περιοχή.»

Bridesandlovers.com συμμερίζεται την αγάπη σε όλο τον κόσμο

Από το 2009, Bridesandlovers.com έχει γίνει ένα από τα κορυφαία χρονολόγηση πλατφόρμες για τις γυναίκες της Ανατολικής Ευρώπης που επιδιώκουν ξένων γνωριμίες. Από απευθείας σύνδεση φιλίες να δεσμευτεί σχέσεις, η χρονολόγηση πλατφόρμα εμπνέει βαθιά συνδέσεις μεταξύ των singles σε όλο τον κόσμο.

Με τα χρόνια, οι sitehas internationaldating δοθεί χιλιάδες άνδρες και γυναίκες τα εργαλεία για να φτάσει πέρα ​​από τα σύνορα και να ξεπεράσουν τα γλωσσικά εμπόδια στην αναζήτηση για μια δια βίου αγάπη. Ζευγάρια όπως ο Πέτρος και η Άννα οφείλουν σχέσεις τους με την απλή και αξιόπιστη χρονολόγηση περιβάλλον ενισχύεται από Bridesandlovers.com.

Επί του παρόντος, η ομάδα πίσω από αυτό το γρήγορο σε απευθείας σύνδεση δικτύου εργάζεται για να προωθήσει και να αναπτύξει Φιλιππίνων και της Ασίας που χρονολογείται ιστοσελίδες, όπως καλά. «Σκοπεύουμε να είναι μια σημαντική δύναμη εντός των θέσεων που χρονολογούνται κοινότητες μέσα στα επόμενα τρία χρόνια», δήλωσε ο Στέφαν, «και θέλουμε Bridesandlovers.com να είναι το νούμερο ένα της Ανατολικής Ευρώπης dating site.»