Βραβείο επιλογής του συντάκτη: ο seniormatch dating site ξεκινά μια κορυφαία εφαρμογή χρονολόγησης για singles άνω των 50 ετών

2 Μαρτίου 2019

Η Σύντομη Έκδοση: Από το 2003, SeniorMatch.com έχει μια ασφαλή dating site όπου ξεχωρίζει στα 50 τους, '60, και '70 μπορούν να αισθάνονται άνετα να είναι οι ίδιοι και τη δημιουργία αυθεντικών σχέσεων. Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα έχει συνδεθεί εκατομμύρια singles σε όλο τον κόσμο - και ο νεοσύστατος SeniorMatch εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να συνδέσετε περισσότερα εκατομμύρια. Ζευγάρι daters να χρησιμοποιήσετε αυτό το βολικό εργαλείο για να μείνετε σε επαφή με την καθημερινή τους αγώνες τους και να δημιουργήσουν ημερομηνίες όπου και αν πηγαίνουν.

Κάθε φορά που πήγα μέσα από έναν χωρισμό στο γυμνάσιο, είχα βρει παρηγοριά στο παλιό ρητό, « Υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα.» Θα θυμίζω στον εαυτό μου ότι ήμουν συνεχώς περιβάλλεται από μεγάλη αλιευμάτων στην καθημερινή μου ζωή. Θα μπορούσα να διασχίσει το όνομά πρώην μου από τα σχολικά βιβλία μου και να βρούμε ένα νέο ειδύλλιο στις τάξεις μου ή μετά το σχολείο.

load...

Ωστόσο, ο περισσότερος χρόνος περνάει, τόσο λιγότερο αλήθεια ότι αυταπόδεικτη αλήθεια φαίνεται. Πρώτα απ 'όλα, ο κόσμος είναι στην πραγματικότητα χάνει τον πληθυσμό των ψαριών του , όπως ο ωκεανός ζεσταίνεται. Δεύτερον, χρονολογείται προοπτικές ενός και μόνο ατόμου φυσικά στεγνώνουν καθώς γερνούν και τους συνομηλίκους τους παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια.

load...

Ιστοσελίδα και εφαρμογή SeniorMatch έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών.

Senior singles μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται σαν να είναι το μόνο ψάρι στη θάλασσα μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε μια μεγάλη χρονολόγηση πισίνα. Ευτυχώς, εξειδικευμένες τοποθεσίες που χρονολογούνται, όπως SeniorMatch , μπορεί να τους φέρει σε επαφή και να τους δώσει τους πόρους που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν.

SeniorMatch είναι ένα ασφαλές και άνετο online κοινότητα όπου τα ανώτερα singles να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Το dating site είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν, και προσφέρει εύκολη στην κατανόηση αναζητήσετε και να ταιριάζουν τα εργαλεία για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε πάλι.

load...

Κατά τα τελευταία 15 χρόνια, πάνω από 2,7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ενώσει SeniorMatch σε αναζήτηση της φιλίας, ρομαντισμό και την αγάπη, και η ομάδα έχει δει αμέτρητες σχέσεις ανθίσει. Το dating site έχει γίνει τόσο επιτυχημένο και δημοφιλές που η ομάδα έχει επεκταθεί στο κινητό κόσμο με πρόσφατα κυκλοφόρησε εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play.

«SeniorMatch.com έχει εμπιστεύονται εκατομμύρια ανώτερους singles από το 2003», δήλωσε ο Jori Wang, ένας εκπρόσωπος για την υπηρεσία γνωριμιών. «Τώρα είμαστε τόσο ευτυχείς να σας πω ότι η ιστοσελίδα είναι τώρα διαθέσιμο ως εφαρμογή στο Google Play Store.»

Ζευγάρι Daters Δώστε τα App 4,7 Stars & Έπαινος Χαρακτηριστικά Ασφαλείας του

SeniorMatch είναι από τις μεγαλύτερες ανώτερα τοποθεσίες που χρονολογούνται γύρω, έτσι είναι συναρπαστικό να δούμε αυτό το τεράστιο δίκτυο σπάσιμο στο κινητό σκηνή χρονολόγησης, καθώς και. Το dating site έχει ήδη μια ισχυρή κινητό κοινό - περίπου το 39% των χρηστών εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους - και έχει εφαρμογή σύντροφος για την περιοχή θα πρέπει να ενισχύσει μόνο online δραστηριότητα.

Η νέα SeniorMatch εφαρμογή αντιπροσωπεύει έναν κόσμο ευκαιριών για τους ανώτερους singles παντού. Χάρη στην εφαρμογή, singles δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές τους για να τους συνδέσετε με το online dating σκηνή - μπορούν να λάβουν τις προτάσεις αγώνα και μηνύματα εύκολα σε phones.SeniorMatch τους βλέπει σήμερα πάνω από 20.000 ενεργούς χρήστες, και η ομάδα αναμένει ότι αριθμός να αυξηθεί μεγαλύτερο τώρα που singles μπορούν να έχουν πρόσβαση SeniorMatch για smartphones τους.

Μέχρι στιγμής, SeniorMatch έχει ένα ξεμπλοκάρισμα αστέρων στην κινητή σκηνή χρονολόγησης. Οι χρήστες του Android έχουν δώσει κατά μέσο όρο βαθμολογία 4.7 από 5.0 αστέρια, και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών έχουν δώσει μια τέλεια πέντε αστέρων, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στα καλύτερα που χρονολογείται εφαρμογές.

«Είναι εύκολο να συναντηθεί με ανώτερους ανθρώπους γύρω σου,» είπε ο Νούρι Wynn σε μία κριτική. «Ο καθένας μπορεί να το μήνυμα σας - δεν χρειάζεται να ταιριάζουν με το μήνυμα κάποιον. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά άτομα.»

SeniorMatch μπορεί να προκαλέσει άμεση σύνδεση μεταξύ των singles πάνω από 45.

Από τις πρώτες ημέρες της, SeniorMatch έχει καλλιεργήσει ένα παγκόσμιο κοινό των ηλικιωμένων. Πάνω από 71% των μελών της προέρχονται από τις ΗΠΑ, και το υπόλοιπο χαλάζι από τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και άλλες χώρες. Η πλειοψηφία των χρηστών (64.88%) είναι μεταξύ 55 και 65 ετών. SeniorMatch δεν επιτρέπει σε κανέναν κάτω των 45 ετών για να ενταχθείτε στο δίκτυο της.

Όπως και οι περισσότεροι ανώτεροι τοποθεσίες που χρονολογούνται, SeniorMatch έχει περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες στις τάξεις της. Περίπου το 60% των μελών είναι γυναίκες, ενώ το 40% είναι άνδρες.

Η ομάδα SeniorMatch παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την ιδιότητα του μέλους για να εξασφαλίσει ο καθένας συμπεριφέρεται κατάλληλα και ασφαλή διαμονή. Senior singles μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε απάτες ρομαντισμό , έτσι ώστε αυτό το ανώτερο dating site παίρνει προφυλάξεις για να κρατήσει το δυσάρεστο χαρακτήρες έξω. Σύμφωνα με τα εσωτερικά δεδομένα του, τα μπλοκ χώρο πάνω από το 38% των προσπαθειών εγγραφή μετά από ένα χειροκίνητο έλεγχο.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα για τα μέλη μας», δήλωσε ο Jori. «Singles άνω των 50 ετών, ειδικά εκείνοι που ζουν μόνοι, αισθάνονται πολύ πιο άνετα και υποστηρίζεται εδώ για SeniorMatch.»

Τροφοδοτείται από μια άκρως επιτυχημένη υπηρεσία παροχής θέσεων Ραντεβού

SeniorMatch έχει κάνει αγώνες και τη διευκόλυνση των συνομιλιών μεταξύ κατάλληλες για την ηλικία daters για πάνω από μια δεκαετία τώρα, και έχει εκατοντάδες ιστορίες επιτυχίας στο όνομά του. Οι επιτυχίες αυτές έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Ορισμένα ζευγάρια λένε ότι πληρούνται χάρη στο σύστημα παντρολογήματα της περιοχής, ενώ άλλοι λένε ότι ο ανώτερος φιλική εμπειρία χρονολόγησης βοήθησε να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη και να κάνουν νέους φίλους.

Η ουσία είναι ότι SeniorMatch μπορεί να μειώσει τη μοναξιά στη ζωή των ηλικιωμένων, και αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό πράγμα. Σύμφωνα με την AARP, 1 στους 3 ενήλικες άνω των 45 είναι μοναχική. Μερικοί θρηνούν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, ενώ άλλοι μαζεύοντας τα κομμάτια μετά από ένα διαζύγιο, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα ασφαλές μέρος για να ξεκινήσετε πάλι.

SeniorMatch μπορεί να είναι το κουμπί επαναφοράς για ηλικιωμένους που αναζητούν νέες σχέσεις. Ως μέρος του δικτύου SuccessfulMatch, SeniorMatch έχει πολλούς πόρους και την εμπειρογνωμοσύνη που έχει στη διάθεσή της.

SuccessfulMatch ξεκίνησε SeniorMatch το 2003 και πρόσφατα δημιούργησε ένα app σύντροφος.

SuccessfulMatch είναι ο κορυφαίος πάροχος των θέσεων που χρονολογείται υπηρεσίες. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα στην χρονολόγηση της ζάχαρης, BBW χρονολόγηση, διαφυλετικός χρονολόγηση και θετική χρονολογείται σκηνές, και η εταιρεία συνεχώς ονειρεύεται νέους τρόπους για να συνδεθείτε ομοϊδεάτες singles.

Η δέσμευση της ομάδας για την ποιότητα των αγώνων και την ικανοποίηση των πελατών είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχία της. Dating sites SuccessfulMatch και χρονολογείται εφαρμογές ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συγκεκριμένων τύπων daters και να συμπληρώσετε μια σημαντική θέση στο online dating κόσμο.

Μέλη SeniorMatch δεν είναι οι μόνοι που χρονολογείται αγώνες τους, επειδή η ομάδα SuccessfulMatch έχει πάντα daters backs.Online τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα SuccessfulMatch μέσω e-mail ή τηλεφώνου για να δώσουν τα σχόλιά σας ή να κάνουν ερωτήσεις. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Τα μέλη μπορούν επίσης στην αλληλογραφία γραπτές αιτήσεις στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Οντάριο.

Κάνοντας χρήσιμες πηγές προσβάσιμες για τους ηλικιωμένους και άλλα singles, SuccessfulMatch έχει δει να το ότι τα μέλη έχουν μια θετική εμπειρία με χρονολόγηση των υπηρεσιών της.

SeniorMatch Συνδέει Εκατομμύρια Singles σε όλον τον Κόσμο

Αν είστε αλιεία για μια ημερομηνία στο ανώτερο χρονολόγηση σκηνή, το δίκτυο SeniorMatch μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε πολλά υποσχόμενες προοπτικές και τροχούς με το σωστό πρόσωπο. Αυτή η εξειδικευμένη ιστοσελίδα και εφαρμογή υποστηρίξει μια διαφοροποιημένη παγκόσμια μελών, αποδεικνύοντας έτσι ότι, δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι πάρει, εκεί πραγματικά είναι περισσότερα ψάρια στη θάλασσα.

Πολλοί διαζευγμένοι, χήρες, και ποτέ δεν παντρεμένος singles συγκεντρωθούν σε SeniorMatch με την ελπίδα της σύνδεσης με τις ημερομηνίες κατάλληλες για την ηλικία, και μερικά βρίσκονται αίσθηση σαν έφηβοι και πάλι, καθώς φλερτάρουν και ερωτεύονται. Η νέα εφαρμογή προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη σας και την οικοδόμηση σχέσεων ένα μήνυμα σε μια στιγμή.

«SeniorMatch έκανε περισσότερα από ό, τι περίμενα», δήλωσε ένας χρήστης που ονομάζεται Re Jia. «Ραντεβού εδώ είναι μόνο μια δυνατότητα εδώ. Υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα εκεί έξω - βρήκα φίλους και συντρόφους δραστηριότητα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα «.