Βάση δεδομένων γραφήματος neo4j για κοινή χρήση γνώσεων εμπειρογνωμόνων στο idate 2019

3 Ιουνίου 2019

TL? DR: Neo4j, ηγετικό βάση δεδομένων γράφημα του κόσμου, παίρνει τη χρονολόγηση κόσμο από τη θύελλα, η οποία περιλαμβάνει μια ενημερωτική συνεδρία στο Idate 2014. Σαφώς υπάρχουν μόνο μεγάλα πράγματα μπροστά για αυτό το καινοτόμο εταιρεία.

Neo4jis μια βάση δεδομένων γράφημα thatsupports ένα μεγάλο αριθμό παγκοσμίως πιο γνωστά dating sites και εφαρμογές, όπως eHarmony, DOWN και SNAP Interactive Inc., γι 'αυτό έχει νόημα μόνο για να παίξουν μεγάλο ρόλο στο IDATE το 2014, η οποία θα που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, από 8 έως 9 Σεπτέμβριος.

load...

Νέο Τεχνολογία περιφερειακός διευθυντής CEMEA, Holger Temme, δήλωσε το προϊόν sites helpsdating προσθέσει λειτουργικότητα και επιτρέπει την αποτελεσματική ταχύτητα ερώτημα και flexibility.Graphs φαίνεται από μεμονωμένους κύκλους που μπορεί να αποτελείται από αντικείμενα, ανθρώπους ή αφηρημένες έννοιες και συνδέονται με γραμμές, ποιες σχέσεις showThe.

«Φανταστείτε οικογενειακά δέντρα, χάρτες μυαλού, το υπόγειο σύστημα μεταφορών της πόλης - ή το δίκτυο των συνδέσεων άνθρωποι έχουν μεταξύ τους -και έχετε μια καλή ιδέα για το τι φαίνεται Neo4j όπως,» είπε.

load...

Με συνεδρία τους, «Ραντεβού ιστοσελίδα Ενδυνάμωση μέσω Γράφημα Βάσεις Δεδομένων,» Neo4j πραγματικά είναι το μέλλον της χρονολόγησης της βιομηχανίας.

Ρόλο Neo4j κατά Idate

Temme, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Stefan Armbruster, ανώτερος σύμβουλος atNeo Technology, θα presentthe πέντε γραφικές παραστάσεις της αγάπης σε συνεδρία του στις IDATE.

Armbruster επίσης θα συζητήσουμε για το πώς χρονολογείται εταιρείες χρησιμοποιούν τώρα τις βάσεις δεδομένων γράφημα για τη δημιουργία αλγορίθμων για να βοηθήσει τους ανθρώπους ανίχνευση της απάτης, κάνουν περισσότερες συνδέσεις και να βρει την αγάπη.

load...

Neo4j εξουσιοδοτεί dating ιστοσελίδες με νέες δυνατότητες για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν περισσότερες αλληλεπιδράσεις και τις συνδέσεις.

«Οι εταιρείες κατά τη χρονολόγηση βιομηχανία στηρίζονται σε πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, καθώς κοσκινίσει μέσω τεράστια πελατειακή βάση για τη δημιουργία των πιο συμβατά ζευγάρια», δήλωσε ο Temme.

«Ειδικά, βασίζονται σε στοιχεία για την κατασκευή των πιο λεπτή πορτρέτα των μελών τους, που μπορούν ώστε να μπορούν να βρουν τις καλύτερες αγώνες», πρόσθεσε. «Αυτό είναι ένα επιχειρηματικό κρίσιμη δραστηριότητα για dating sites - η πιο επιτυχής η αντιστοίχιση, τόσο καλύτερα τα έσοδα θα είναι.»

Dating sites και εφαρμογές σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν βάσεις δεδομένων γραφήματος για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και δεδομένου ότι παρέχουν ένα μεγάλο προϊόν και τη δημιουργία περισσότερων αγώνων είναι η πρώτη προτεραιότητα των συμμετεχόντων στο IDATE, Neo4j είναι ένα προϊόν must-χρήση.

«Οι βάσεις δεδομένων γραφήματος βελτιστοποιηθεί για την αναζήτηση συνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων, πραγμάτων, τα συμφέροντα ή τίποτα που μπορεί να συνδεθεί,» είπε ο Temme. «Αν κάποιος έχει μια σύνδεση με ένα άλλο άτομο, μέσω ενός κοινού φίλου ή κοινού ενδιαφέροντος, είναι πολύ πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν.»

Συμβολή στη χρονολόγηση βιομηχανία

Temme είπε ο όγκος των νέων καθαρών δεδομένων που δημιουργούνται κάθε χρόνο αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και είναι μια τάση που θα συνεχιστεί μόνο για το άμεσο μέλλον.

«Τα υψηλότερα thevolumes των δεδομένων, τόσο περισσότερο σύνθετα δεδομένα γίνεται, και τόσο πιο δύσκολο γίνεται να παράγει ιδέες και τις αξίες από αυτά τα δεδομένα», είπε.

Αυτός είναι όπου Neo4j έρχεται σε πρακτικό.

Τεχνολογία βάσης δεδομένων Γράφημα βελτιώνει την χρονολόγηση συστάσεις με τη χρήση των συνδέσεων φίλων-of-φίλους.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

SNAP, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εφαρμογών για ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιεί Neo4j για την ενίσχυση της χρονολόγησης συστάσεις με τη χρήση των συνδέσεων φίλων-of-φίλους.

Neo4j δίνει SNAP μια επεκτάσιμη μηχανή βάσης δεδομένων που υποστηρίζει την επέκταση της επιχείρησης και τις εφαρμογές της, καθιστώντας το ευεργετικό εταίρος σε άλλα online dating υπηρεσίες όπως Match.

«AYI [AreYouInterested.com] υπηρεσία SNAP παραδίδει τώρα γρήγορους χρόνους απόκρισης σε όλη την μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικές γραφημάτων στον κόσμο, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, το χειρισμό των φίλων-των-φίλων» που χρονολογείται προτάσεις με απόδοση συνεπείς, σε πραγματικό χρόνο,»Temme είπε. «Χρήση Neo4j να χειριστεί κοινωνικό δίκτυο SNAP, όπως προβλέπει επίσης σημαντικές μειώσεις στο χρόνο ανάπτυξης και το συνολικό κόστος, σε σύγκριση με MySQL.»

μελλοντικούς στόχους της εταιρείας

Νέο Τεχνολογία, Οποία ήταν ιδρύθηκε το 2007, θα συνεχίσει την εισαγωγή του προϊόντος Neo4j tomore χρονολόγηση πλατφόρμες, δείχνοντάς τους την επιρροή δύναμη των γραφημάτων.

Περιφερειακός διευθυντής CEMEA Νέο Τεχνολογίας, Holger Temme.

Temme είπε ότι η ομάδα συνεχώς τη βελτιστοποίηση Neo4j και γλώσσα ερωτημάτων του, Cypher, και το επόμενο μεγάλο ορόσημο θα είναι πιο καθολική περιπτώσεις, η εφαρμογή, ιδιαίτερα σε μεγάλα σύνολα δεδομένων.

«Η χρονολόγηση βιομηχανία συνήθως χειρίζεται ένα τεράστιο ποσό των δεδομένων, και ως εκ τούτου έχει ανάγκη από ένα σύστημα που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό και δεν χάνει την άκρη του, ενώ την αναζήτηση αυτών των δεδομένων. Ως εκ τούτου, Neo4j θα είναι ο τέλειος σύντροφος για τη χρονολόγηση βιομηχανία «, είπε.