9 λεσβίες online dating συμβουλές - (από το προφίλ σας μέχρι την πρώτη ημερομηνία)

7 Ιουνίου 2019

Ο ιστότοπός μας είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση πόρος που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες περιεχομένου και σύγκριση με τους χρήστες. Για να διατηρηθεί αυτή η πηγή 100% δωρεάν, θα λάβει αποζημίωση από πολλές από τις προσφορές που αναγράφονται στο site. Μαζί με τους βασικούς παράγοντες αναθεώρηση, η αποζημίωση αυτή μπορεί να επηρεάσει το πώς και πού τα προϊόντα εμφανίζονται σε όλη την περιοχή (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, η σειρά με την οποία εμφανίζονται). Το site μας δεν περιλαμβάνει ολόκληρο το σύμπαν των διαθέσιμων προσφορών. Editorial απόψεις που εκφράζονται στην ιστοσελίδα είναι αυστηρά δική μας και δεν παρέχονται, ενέκρινε ή εγκριθεί από τους διαφημιστές.

Διαφημιστής Αποκάλυψη

9 Lesbian Online Dating Συμβουλές (από το προφίλ σας στο πρώτο ραντεβού)

Online και το κινητό χρονολόγηση είναι λίγο πολύ ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανταποκριθεί λεσβίες singles στην περιοχή σας. Σε μια θέση περιβάλλον, δεν χρειάζεται να παίξει μαντέψουν παιχνίδια ή να χάσουμε χρόνο κουβεντιάζοντας μέχρι διαθέσιμη γυναίκες. Όπως είπε Zara Barrie σε ένα άρθρο στο Elite Καθημερινή , «Με τη μεγάλη έλλειψη χώρων queer, αν θέλετε να πηδήξεις, θα πρέπει να καταπιεί την υπερηφάνεια και ισχυρό κτύπημα αριστερά και δεξιά.»

load...

2. Να Ειδικά στο Bio σας

Ένα γενικό dating προφίλ γρήγορα και με συνέπεια θα βυθιστεί χρονολογείται προοπτικές σας. Τα μάτια των γυναικών γλάσο πάνω κοινά επίθετα όπως «διασκέδαση-αγάπης» και «γενναιόδωρη». Είναι απλά πλήρωσης και δεν είναι πολύ εξατομικευμένη. Όλοι αγαπούν τη διασκέδαση, εντάξει; Ποια είναι λεσβία daters ψάχνετε είναι λεπτομέρειες - που δείχνει, δεν λέει.

Αντί να λέμε ότι σαν διασκέδαση, για παράδειγμα, περιγράφουν τα διασκεδαστικά πράγματα που σας αρέσει. «Έχω ανάψει την πίστα στο σύλλογο και στην κουζίνα μου» είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ό, τι μια βαρετή λίστα των χαρακτηριστικών.

load...

3. Βάρυ Μέχρι τις φωτογραφίες σας

Στην online dating, φωτογραφίες είναι σημαντικές. Απλώς είναι. Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι μελέτες έχουν δείξει ότι η χρονολόγηση προφίλ με φωτογραφίες είναι εννέα φορές περισσότερες πιθανότητες να λάβουν μηνύματα , πράγμα που σημαίνει περισσότερες επιλογές ημερομηνία. Είναι πολύ εύκολο για τις γυναίκες να κάνουν υποθέσεις για εσάς με βάση τις φωτογραφίες σας. Όπως και στο «oof, μια άλλη selfie μπάνιο, αυτή η γκόμενα είναι τόσο γενικό.»

«Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο που περνάτε στίλβωση προφίλ σας, λείανση πειράγματα συνομιλίας σας, και την τελειοποίηση εισαγωγή του μηνύματός σας, είναι η εικόνα σας που έχει μεγαλύτερη σημασία.» - 2009 Μελέτη OKCupid για φωτογραφίες προφίλ

load...

Για να κάνετε dating προφίλ σας να ξεχωρίζει, επιλέξτε προσεκτικά μια ποικιλία κολακευτικά φωτογραφίες ( αποφεύγοντας μακρινές βολές ) που δείχνουν ένα σωρό διαφορετικές πλευρές για να σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείξετε διασκεδαστική πλευρά σας με ένα selfie σας goofing μακριά ή παρουσιάζουν περιπετειώδη πλευρά σας με την ταχυδρόμηση μια pic από τα ταξίδια σας. Σε γενικές γραμμές, θέλετε οι φωτογραφίες του προφίλ σας για να τονίσει ποιοι είστε και τι έχετε βιώσει τόσο οι γυναίκες περιήγηση προφίλ σας να πάρετε μια πλήρη αίσθηση ό, τι κάνει σας.

4. Αφιερώσει χρόνο στο Online Dating Κάθε Εβδομάδα

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος γύρω από αυτό - που χρονολογείται χρειάζεται προσπάθεια. Ακόμη και online dating απαιτεί ένα κομμάτι της εισόδου. Δυστυχώς, κανείς δεν έχει καταλήξει σε ένα τρόπο για να μαγικά μεταφέρει ένα καυτό κορίτσι στην πόρτα σας. Θα πρέπει να βγούμε έξω και να βρούμε της τον εαυτό. Ένα dating site σας δίνει την ευκαιρία να κάνουν πολλά ημερομηνιών σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά μπορείτε να πάρετε από αυτό τι βάζετε στο.

Αν δεν είστε ποτέ στο διαδίκτυο, αδιάφορη, και γενικά τεμπέλης γι 'αυτό, είστε κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να έχουν μια καλή εμπειρία, ανεξάρτητα από το τι dating site ή εφαρμογή που έχετε προφίλ στο. Ραντεβού σημαίνει hustling, γι 'αυτό προτείνουμε φορά την αναίρεση σε τακτική βάση για να ενημερώσετε το προφίλ σας, ψάξτε για τους αγώνες, και καταφέρνω όποιος πιάνει το μάτι σας.

Σε ένα dating site, έχετε τη δύναμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα αναζήτησης και τα εργαλεία μηνυμάτων για να βρούμε γυναίκες που είναι ο τύπος σας και να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Σίγουρα, χρειάζεται χρόνος, αλλά ο έρωτας είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνει.

5. Πες της Ιστοσελίδας Αν λαμβάνετε Άντρας Αγώνες (Μπορεί να συμβεί!)

Μερικές φορές, ένας άντρας μπορεί να γλιστρήσει κάτω από το ραντάρ και καταλήγουν στη λίστα των πιθανών αγώνες. Gross, το ξέρω. Ο αλγόριθμος προσπαθεί σκληρότερα του, αλλά, hey, τα πράγματα να συμβούν. Ορισμένες ιστοσελίδες κύρια χρονολόγηση δεν μπορεί να έχει το σύστημα φιλτραρίσματος κάτω pat, έτσι ώστε τα σχόλιά σας είναι σημαντικό κίνητρο για την ομάδα να πάρει την πράξη τους για τις λεσβίες singles.

Κάθε τώρα και τότε, μπορείτε να βρείτε έναν τύπο που κρύβονται σε μια λεσβία χρονολογώντας περιοχή. Απλά να τον αναφέρουν και να προχωρήσουμε με τη ζωή σας.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα σε λεσβία χρονολόγηση πλατφόρμες, καθώς και. Το 2013, Ιδρυτής HER Robyn Exton Εκτιμάται ότι περίπου το 10% των μελών του σε λεσβιακά μόνο εφαρμογή της ήταν στην πραγματικότητα τους άνδρες.

Είναι σπάνιο, αλλά αν δείτε ένα αρσενικό προφίλ σε dating site all-girl ή την εφαρμογή, σίγουρα θα πρέπει να το αναφέρετε, ώστε οι διαχειριστές να μπορούν να ερευνούν και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα (π.χ. Λέει το μάγκα να χαθεί). Λεσβίες μόνο που χρονολογείται ιστοσελίδες λαμβάνουν τέτοιου είδους πράγματα πολύ σοβαρά, επειδή θέλουν tomaintain ατμόσφαιρα positivedating - ξέρετε, όπου ανατριχιαστικό παιδιά δεν προσπαθούν να σας πείσουν να ενταχθούν σε μια τριάδα ή ότι οι λεσβίες είναι μόνο σύγχυση και δεν έχουν συναντηθεί το δικαίωμα ο άνθρωπος (Διασκέδαση γεγονός: Όποιος κάνει το επιχείρημα αυτό δεν είναι σίγουρα ο κατάλληλος άνθρωπος!).

Η κατώτατη γραμμή είναι, αν δείτε έναν άνθρωπο στα εισερχόμενά σας, τους αγώνες σας, ή τις αναζητήσεις σας, δίνουν στο χρονολογείται πλατφόρμα κεφάλια επάνω, ώστε η ομάδα να αναλάβει τη φροντίδα του θέματος και να το καταστήσει πιο λεσβία φιλική για όλους.

6. Κάντε τις γυναίκες πολλές ερωτήσεις

Εμφάνιση ενδιαφέρον για κάποιον είναι κολακευτικό, ειδικά αν στόχος σας είναι σχετικά με το ποιος ημερομηνία σας είναι ως άτομο και όχι τι μοιάζει. Πώς το κάνεις αυτό; Κάντε ερωτήσεις της. Αν είστε online dating, τα πρώτα στάδια του φλερτ σας θα είναι μέσω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων του site. Αυτό συζήτηση θα την βοηθήσει να αποφασίσει αν θέλει να ακούσει περισσότερα από εσάς και να ανταποκριθεί στο πρόσωπο.

«Να Ρωτήστε της για τον εαυτό της. Όταν απαντά, να κάνουν ερωτήσεις παρακολούθησης που δείχνουν την πρόθεσή σας να ακούτε και το γεγονός ότι έχετε μια βασική IQ «. - συμβουλές για φλερτάροντας μια λεσβία bySara H.

Έτσι μπορείτε καλύτερα να εργαστούμε για ομιλητικός παιχνίδι σας πριν να ενταχθεί σε ένα dating site. Το ερώτημα των ερωτήσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε το τροχαίο μπάλα και να κρατήσει την προσοχή φλερτ σας, δίνοντας της πολλά να πούμε. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, οι γυναίκες είναι από τη φύση πιο ομιλητικός από ό, τι οι άνδρες. Θα enjoysharing τους εμπειρίες, ιδέες, γνώσεις και απόψεις, έτσι όταν κάνουν ερωτήσεις που της δώσει την ευκαιρία να συνδεθεί μαζί σας.

Μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις μας forsome καλό online dating ερωτήσεις εδώ. Όποια και αν είναι ο προσανατολισμός σας, αυτές οι ερωτήσεις θα πάρει ημερομηνία σκέψης σας και να μιλάτε σε χρόνο μηδέν.

7. Να μην πιέσουμε τα πράγματα

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνει μια γυναίκα να εξαφανιστούν σε σας είναι με κυνηγούν την πάρα πολύ σκληρά, πολύ γρήγορα. Θυμηθείτε, μέχρι να τη συναντήσω, είστε ένας ξένος στο διαδίκτυο. Και ακόμα και αφού έχετε συναντήθηκαν στο πρόσωπο, μπορείτε να πάτε από την κατηγορία «Αυτό το άτομο φαίνεται ωραίο» στο «OMG, είμαι σε επαφή με έναν κυνηγό! - ματαίωση» της κατηγορίας σε διάστημα ενός κολλώδες μήνυμα κειμένου.

Όταν έχετε μόλις άρχισε να βγαίνει κάποιος - ειδικά αν πληρούνται σε απευθείας σύνδεση - δεν χρειάζεται βιασύνη.

Ξέρω ότι μερικές φορές είναι εύκολο να πέσει πάνω από το κεφάλι τακούνια για κάποιον και να γίνει convinvcd ότι θα πρέπει να δαπανήσει κάθε ξυπνώντας ώρα σε επαφή με το νέο σας φλερτ, αλλά αυτό το είδος του ενθουσιασμού είναι πολύ νωρίς είναι 100% πρόκειται να την φρικάρεις. Έτσι, απλά να χαλαρώσετε. Ίσως δεν την αποκαλούν η στιγμή που σας δίνει το τηλέφωνό της. Ίσως δεν κείμενο καλημέρα της λίγες ώρες μετά την αποστολή γραπτών μηνυμάτων καλό βράδυ. Δώστε του λίγο χώρο για να πάρει για να ξέρετε πριν Πνίγει της με τόση προσοχή.

Online dating είναι σχετικά με τον έλεγχο από τις επιλογές σας, οπότε μην φοβάστε να παίξετε το πεδίο και να περιμένουμε να δούμε αν κάποιος ξεχωρίζει.

8. Μην κτύπησε γύρω από το θάμνο - Ρωτήστε Της Out

Μείνε μαζί μου σε αυτό το σημείο. Ξέρω ότι σας είπα απλά να το πάρει αργό, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος σε λήψη πάρα πολύ slow.While σίγουρα δεν θέλετε να σπεύσουμε σε μια σχέση, δεν είναι καλό να χαζεύω πριν από μια ημερομηνία, είτε. Όλα αυτά σε απευθείας σύνδεση χημεία αισθάνεστε θα μπορούσε απλά να είναι στο μυαλό σας. Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα μέχρι να κάνει το μεγάλο βήμα και να της ζητήσω στο πρόσωπο.

Μερικές λεσβίες ανησυχούν για το ποια άτομα θα πρέπει να κάνει την ερώτηση και ποια είναι η εθιμοτυπία είναι. Εδώ είναι ό, τι νομίζουμε: Αν θέλετε να πάτε σε μια ημερομηνία μαζί της, θα πρέπει να τη ρωτήσω. Δεν υπάρχουν παιχνίδια. Απλά ρώτα. Μετά από μερικές μέρες κουβέντα, θα πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να δείτε περισσότερα από της, έτσι ώστε να κάνει ένα σχέδιο και να κάνει μια ημερομηνία.

Ένα ακόμα χρονολόγηση πρόταση ευγένεια του ButchWonders blog : «Μην το σχέδιο καιρό πρώτες ημερομηνίες. Δεν έχει σημασία πόσο φοβερό κάποιος φαίνεται, ή πώς άρθρωση είναι τα μηνύματα της, που δεν την ξέρουν

9. Σκοπεύουν να συναντηθούν κατά την Ημερομηνία Περιοχή

Όταν θέλετε να κάνετε μια ημερομηνία με κάποιον στο διαδίκτυο, θα πρέπει πάντα να σχεδιάζετε να ανταποκριθεί στο καφενείο, εστιατόριο, βιβλιοπωλείο, ανάγνωση ποίησης, πολιτική συγκέντρωση, ή ό, τι-να-σας. Μην πάρετε ποτέ ποτέ ποτέ σε ένα αυτοκίνητο με κάποιον που μόλις συνάντησε. Ή να καλέσει ένα τυχαίο πρόσωπο στο αυτοκίνητό σας σε ένα πρώτο ραντεβού. Δεν είναι δροσερό.

Είτε είστε οδήγηση, περπάτημα, την τροχοδρόμηση, Büsing, ή κωπηλασία, βεβαιωθείτε ότι έχετε δικό σας μέσο μεταφοράς σε ένα πρώτο ραντεβού.

Δεν είναι μόνο που μοιράζονται ένα όχι βόλτα με το ασφαλέστερο πρώτο πλάνο σήμερα, αλλά μειώνει επίσης τη διαδρομή offescape. Εάν η ημερομηνία πάει καλά, δεν μπορείτε να ξεμπλέξουμε αμέσως. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να υποφέρουν από μια δύσκολη σπίτι βόλτα. Υποθέτοντας ότι δεν είστε απαχθεί.

Είναι ακριβώς νόημα να φτάσει και να αφήσει ξεχωριστά. Δεν χρειάζεται να κάνει μια μεγάλη διαπραγμάτευση έξω από αυτό - afteryou και την ημερομηνία σφυρί σας από τις wheres και Whens, απλώς να πω Αυτή θα καταλάβει «Μεγάλη, εγώ θα σας συναντήσω εκεί.».

Επίσης, να θυμάστε, όπου μπορείτε να επιλέξετε για την κάλυψη είναι επίσης σημαντική. Οι δημόσιοι χώροι είναι καλοί. Shady περιοχές είναι κακό. Η ρύθμιση για datespeaks σας με το επίπεδο του ενδιαφέροντος που έχετε. Καφέ ή ποτό είναι πιο casual, ενώ το δείπνο ή μια δραστηριότητα είναι πιο σοβαρή. Σύμφωνα με μια λεσβία μπλόγκερ στο διάολο Σκύλες , «Το δείπνο συνήθως κρατούνται για αυτές [οι γυναίκες] Πιστεύω ότι πρέπει να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές τους καλοφαγάδες μου.»

Τώρα ξέρετε «κανόνες» για Lesbian Dating- Go Ημερομηνία!

Για ορισμένες singles, να ενταχθεί σε ένα dating site είναι σαν να βυθίζει στο unknown.They δεν ξέρουν τι να περιμένουν ή ποιοι είναι οι κανόνες. Αν είστε στην ανάγκη από μια μικρή κατεύθυνσης, απλές συμβουλές μας για την ενιαία λεσβίες μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε online dating και να βρούμε μια ημερομηνία που πολύ πιο γρήγορα.

Είτε είστε Μπουτς, femme, ή οποιοδήποτε άλλο είδος των λεσβιών dater, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα dating site για να καλύψουν χιλιάδες ανύπαντρες γυναίκες στην περιοχή σας.

Μια λεσβία μόνο το όνομα Μαρία Belge, δήλωσε πήγε στις 12 ημερομηνίες από ένα χρόνο με τις γυναίκες που γνώρισε στο διαδίκτυο και άκρως συνιστά πηγαίνει σε απευθείας σύνδεση για να βρείτε μια ημερομηνία. «Τίποτα τρομερά τραγικό έχει συμβεί», είπε, «και έχω ακόμα κάνει μερικούς φίλους, είχε ένα μικρό ειδύλλιο, και να πάρει μερικές καλές ιστορίες να πει.»