9 κοινά χρονολογικά λάθη (online και offline)

8 Μαΐου 2019

Αν σας ρωτήσω, αρχαιότερος singles θα σας πει ότι ψάχνει για αγάπη είναι πολύ διαφορετική σήμερα από ότι ήταν όταν ήταν στη δεκαετία του '20 και του '30 τους. Όχι μόνο υπάρχουν διαφορετικές διαδικασίες, αλλά online dating έχει ρίξει πολλούς ανθρώπους μια curveball.

Για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε αυτό το νέο χρονολόγηση σκηνή, έχω συντάξει έναν κατάλογο των εννέα κοινά λάθη μέσης ηλικίας singles θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε.

load...

1. Η παραμέληση να αξιοποιήσει τη Online Dating

Ενώ online dating αρχίσει να γίνεται πιο mainstream όλος ο τρόπος πίσω όταν η Meg Ryan συναντήθηκε Τομ Χανκς στο « Έχετε μήνυμα ,» υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν έχουν τις υποκλοπές σε αυτόν τον πόρο, ιδιαίτερα εκείνες μεταξύ του πληθυσμού άνω των 55.

Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους, ο χρόνος δεν ήταν ποτέ καλύτερα να εγγραφείτε για ένα dating site ή εφαρμογή. Έχουμε γράψει ένα σωρό άρθρα και σχόλια ειδικά για τους ηλικιωμένους για να βρείτε την καλύτερη πλατφόρμα για αυτούς.

load...

Online dating είναι ο καλύτερος τρόπος για να συναντήσετε πολλούς ανθρώπους γρήγορα.

Θα ήθελα να συστήσω ξεκινώντας με ένα site για να πάρετε τη θάλασσα στα πόδια σας, και στη συνέχεια να προσθέσετε μια άλλη τοποθεσία ή δύο για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές σας να βρουν μια ώριμη σύντροφο της ζωής.

2. Έχετε ένα μπαγιάτικο Dating Προφίλ

Αν χρησιμοποιείτε φωτογραφίες από περισσότερα από 10 χρόνια, είστε ένοχοι που έχουν μπαγιάτικο dating προφίλ. Έχω δει πάρα πολλά στη μέση ηλικία singles θέσει ένα προφίλ σε μια χρονολογώντας περιοχή, και στη συνέχεια απλά αφήστε το εκεί για μήνες χωρίς να την τακτική ενημέρωση.

load...

Ενημέρωση του προφίλ σας κάθε λίγους μήνες ή έτσι θα σας βάλει στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

Αν αυτό είναι τέσσερις έως έξι μήνες και είστε ακόμα χρησιμοποιώντας τις ίδιες φωτογραφίες και πληροφορίες, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Σκεφτείτε τα χόμπι σας αρέσει να κάνετε , και στη συνέχεια να θέσει μια πρόσφατη φωτογραφία σας το κάνουμε αυτό. Ή ίσως έχετε δει μια νέα ταινία ή να διαβάσει ένα νέο βιβλίο - αυτό είναι που αξίζει να αναφερθεί!

3. Επικαλούμενη για το τι Φίλοι λένε για σας

Πάρα πολλά ώριμα singles χρησιμοποιούν φράσεις όπως «Οι φίλοι μου μου λένε ότι είμαι...» στη χρονολόγηση προφίλ τους. Μέχρι τώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά σας.

Σωκράτης είπε: «Γνώθι σαυτόν». Πιθανές ημερομηνίες - και εσείς - αναμένουν οι άνθρωποι σε dating sites για να είναι σε θέση να απεικονίσει έγκυρα ποιοι είναι.

Προσπαθήστε να περιγράψετε τον εαυτό σας σε απευθείας σύνδεση χωρίς να πει τα πράγματα όπως «Οι φίλοι μου μου λένε ότι είμαι...»

Διαβάστε μερικά άρθρα σχετικά με το πώς να γράψει ένα dating προφίλ , ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία να το κάνει για σας. Μην πέσετε πίσω clichГ © s, ή υπάρχει κίνδυνος να πάρει ξάφρισε καθεξής.

Προειδοποίηση: Αν είστε μια πρόσφατη χήρα ή χήρος πάνω από 80, θα έλεγα ότι έχετε την άδεια για να λέμε τα πράγματα όπως «τα εγγόνια μου να μου πει ότι είμαι...» στο προφίλ σας χρονολόγηση. Από εσάς, που μπορεί να είναι γοητευτικό.

4. Είσαι πολύ παθητική σε απευθείας σύνδεση

Πολλάκις, ανώτερος singles θα δημοσιεύσετε ένα dating προφίλ και να προσπαθήσουμε να φούστα χρειάζεται να πληρώσει τις συνδρομές των μελών, περιμένοντας μέχρι κάποιος να τους πλησιάζει. Και τότε, μόνο και μόνο επειδή έχουν να, θα τους πληρώνω κάποια χρήματα. Online dating δεν λειτουργεί άριστα με αυτόν τον τρόπο. Αν κάθε ανώτερο και μόνο είναι παθητική, πώς θα οποιοσδήποτε από σας γνωρίσουμε ποτέ για μια ημερομηνία;

Αν όλοι ήταν παθητική σε απευθείας σύνδεση, κανείς δεν θα πάρει μια ημερομηνία.

Online dating λειτουργεί καλύτερα εάν είστε δυναμική. Κατ 'αρχάς, προσεγγίζουν τους υποψήφιους ημερομηνίες με μια καλή γραμμή ανοίγματος. Στη συνέχεια συνέχεια μαζί τους σε τακτική βάση με το στόχο είναι να φτάσουμε στην πρώτη ημερομηνία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

5. Χρησιμοποιώντας Πάρα πολλά φίλτρων

Online dating δεν είναι το ίδιο με την εργασία με ένα προξενητής που παίρνει για να γνωρίζετε και έχει ένα Rolodex των singles στην ηλικιακή ομάδα σας. Στην πραγματικότητα, προξενητές είναι συνήθως πιο πρόκληση να διατηρήσουμε αυτό το σταθερό γεμάτη ποιότητας ανώτερους άνδρες και γυναίκες.

Μην το παρακάνετε με τα φίλτρα προφίλ σε dating sites.

Ο στόχος της online dating είναι να φτάσουμε στην πρώτη ημερομηνία. Ο στόχος είναι να μην χρησιμοποιούν κάθε φίλτρο προφίλ που μπορεί να ανταποκριθεί «The One». Ναι, θα πρέπει να στοχεύουν για τις ημερομηνίες της ποιότητας, αλλά δεν χάνουμε χρόνο και την ενέργειά σας με το φιλτράρισμα προφίλ τόσο πολύ που ποτέ δεν πάρετε ακόμη και σε μια πρώτη ημερομηνία. Εάν έχετε σε λιγότερο από ένα ημερομηνία ένα μήνα, τότε μπορεί να είναι ένοχος για να γίνει αυτό.

6. Συνάντηση για δείπνο για το πρώτο ραντεβού

Στην πράξη προπόνηση μου, βλέπω ότι κάποιοι ανώτεροι singles νιώθουν ότι πιέζονται για να βγούμε έξω για δείπνο σε ένα πρώτο ραντεβού. Κατά τη γνώμη μου, μια ημερομηνία δείπνο προσθέτει μόνο οικονομική πίεση προς την ένταση που είναι ήδη εκεί.

Είναι μια σημαντική επένδυση από εσάς και το χρόνο ημερομηνία σας, όταν πραγματικά το μόνο που χρειάζεται για να ανταποκριθεί σε κτηνίατρο για τη χημεία στο πρόσωπο και καλή κουβέντα. Αφήστε τις ημερομηνίες δείπνο και σοβαρή συζήτηση για μια δεύτερη ή τρίτη ημέρα. Η συμβουλή μου για μια πρώτη ημερομηνία είναι να συναντηθούν για καφέ νωρίς το απόγευμα σε μια όμορφη καφετέρια ή εστιατόριο με θέα.

Ημερομηνίες καφέ θα βάλει λιγότερη πίεση για τους δυο σας.

Μειώνοντας τον πήχη για την πρώτη ημερομηνία, έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάει σε περισσότερες ημερομηνίες, πληρούν περισσότερους ανθρώπους, και την οικοδόμηση που χρονολογείται εμπιστοσύνη σας.

7. Λέγοντας «όχι» Too Much

Αυτό είναι ένα μοτίβο που πολλοί άνθρωποι πέφτουν μέσα, κυρίως χήρες και χήροι. Έχουν μια ιδέα στο μυαλό τους ένα τέλειο σύντροφο που πρέπει να εξετάσουμε και να ενεργούν σαν τον πρώην σύντροφό τους, έτσι λένε όχι σε μια πολύ ημερομηνίες ή ακόμα και τις δραστηριότητες μη ρομαντική ομάδα.

Λέγοντας ναι σαν πολλά πράγματα στη ζωή, όπως μπορείτε να θα ανοίξει πολλές πόρτες.

Είναι καλύτερα να πούμε ναι στη ζωή και να πάρει πίσω εκεί έξω, ώστε να μπορείτε να ασκήσετε κοινωνική και φλερτ σας ικανότητες. Κάνετε κάποια ποιότητα εργασίας θλίψη , και στη συνέχεια στοχεύουν μέχρι σήμερα και πάλι. Προσπαθήστε να έχουν κάποιες διαφορετικές προσδοκίες για το είδος της σύντροφο της ζωής σας ζητούν τώρα. Ίσως δεν θέλετε να ξαναπαντρευτεί, αλλά μοιράζονται τη ζωή και την οικειότητα με κάποιον, θα είναι μεγάλη, δεν θα είναι;

8. Μπορείτε Ας εμφανίσεις μείνουν στο δρόμο

Ναι, κυρίες και κύριοι, δεν μπορείτε πλέον 20 είναι, μια ηλικία που ίσως δεν έχει να κάνει πολύ με τα μαλλιά σας, μακιγιάζ, ή τα ρούχα. Είναι εντάξει να μην είναι ότι σε εμφανίσεις, αλλά να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι λίγο πριν από κάθε ημερομηνία.

Ακόμη και μια μικρή χειρονομία, σαν να βάζουμε σε μάσκαρα ή το κόψιμο γένια σας, θα σηματοδοτήσει για τους ανθρώπους που νοιάζονται για τη φροντίδα του εαυτού σας. Όπως Joan Rivers που χρησιμοποιείται για να μας υπενθυμίσει πικρόχολα , «Βάλτε σε κάποια κραγιόν. Δεν θα σε σκοτώσω να φορέσει ένα ζευγάρι τακούνια.»

Δεν χρειάζεται να φορούν γραβάτες ή τακούνια για πρώτη ημερομηνίες, αλλά να θέσει σε κάποια προσπάθεια.

Μερικοί μόνο τους άνδρες και τις γυναίκες άνω των 50 ετών έχουν ομολογήσει σε μένα: «Απρίλιος, είμαι τεμπέλης τώρα. Δεν θέλω να πρέπει να φορούν γραβάτα (ή τακούνια) σε μια ημερομηνία πια.»Έχω γράψει για αυτό στο παρελθόν, αλλά τώρα που Casual Παρασκευή είναι πολύ κοινό στην εταιρική ζωή , πολλοί άνδρες και γυναίκες δεν είναι πλέον τη συνήθεια να φορούν γραβάτες ή τακούνια καθημερινά, πόσο μάλλον για μια ημερομηνία.

Εκείνοι που έχουν φορέσει γραβάτα ή τακούνια για μια ημερομηνία είναι άνθρωποι μετά από την καρδιά μου, αλλά ειλικρινά δεν έχετε πλέον να φορούν αυτά τα στοιχεία. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμα να spiff λίγο. Οι άνδρες, φορούν ίσως ένα σακάκι ή ένα αθλητικό παλτό. Γυναίκες, μπορείτε να φορέσετε μερικά ωραία διαμερίσματα. Βασικά, το θέμα είναι να δείξουμε την ημερομηνία σας ότι είστε εκεί για να τον ή να την εντυπωσιάσει.

9. Να κάνει μια Bucket-Κατάλογος τεκμηρίων για ένα πρώτο ραντεβού

Μια πρώτη ημερομηνία δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, όπως ζευγάρια κάνουν σε ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές. Αντ 'αυτού, στοχεύει να βάλει ο ένας τον άλλο με ευκολία. Ακόμα κι αν ζείτε μια πιο περιπετειώδη τρόπο ζωής και να αναζητήσουν μια ώριμη σύντροφο που θα μοιράζονται μερικά από αυτά μαζί σας, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστούμε αυτά τα συμφέροντα σε έναν άλλο χρόνο.

Μην χρησιμοποιείτε πρώτο ημερομηνίες ως μια ευκαιρία για να ελέγξει τα πράγματα από τη λίστα κουβά σας.

Νομίζω ότι μια δεύτερη ημερομηνία μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αναδείξουν τη ζωτικότητά σας για τη ζωή. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα και να έχουν μια ωραία βόλτα στο κέντρο της πόλης περιοχή σας, και στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε ένα ωραίο γεύμα σε ένα εστιατόριο midprice εμβέλειας.

Όταν είστε Προληπτική και ανοιχτόμυαλος, μπορείτε εύκολα να βρείτε την αγάπη που θέλετε

Δεκαετίες πριν, ανώτερος singles αποτυπώθηκαν από την κοινωνία και το Χόλιγουντ ως ρομαντικά συνταξιούχους, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Midlifers περιμένουμε και να επιδιώξει ενεργά μια ρομαντική ζωή - απλά με διαφορετικό ρυθμό από ό, τι τους νεότερους συναδέλφους τους.

Όποια και αν είναι η σχέση που ψάχνετε σε μέση ηλικία, όταν είσαι ενεργός και να κρατήσει ένα ανοικτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, μπορείτε πραγματικά να βρείτε την αγάπη που ζητάτε.