8 καλύτερα αποσπάσματα αγάπης gay - (λυπημένος, χαριτωμένος και γλυκός λόγος με εικόνες)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Είτε κάποιος έχει κατάθλιψη ή απλά αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη, μια από τις αναθέσεις εργασίας που συχνά δίνουν στους πελάτες είναι να δημιουργηθεί μια επιβεβαιώσεις Εφημερίδα. Αυτό είναι απλά ένα τετράδιο σπιράλ, όπου μπορείτε να κρατήσετε όλα τα κίνητρα και εμπνευσμένα λόγια, εισαγωγικά, ποιήματα, στίχους τραγουδιών, και εικόνες που θα συναντήσετε που αντηχούν μαζί σας.

Σε περιόδους της κατήφεια ή όταν χρειάζεστε κάποια κατεύθυνση, αναφερόμενος σε αυτή τη συλλογή μπορεί να είναι μια πραγματική pick-me-up, κάτι για το κέντρο και τη γείωση, ή να σας παρακινήσει προς τους στόχους σας. Πολλά επιβεβαιώσεις εκεί έξω μπορεί να είναι αρκετά κιτς, έτσι ώστε το τέχνασμα είναι να βρούμε αυτούς που έχουν απήχηση μεταξύ σας με θετικό τρόπο έτσι θα είναι πιο ουσιαστική και εύστοχος στις ανάγκες σας.

load...

Αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μερικές κινητήρια αποσπάσματα για γκέι έρωτα και τις σχέσεις για να σκεφτείς και να δείτε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά στη ζωή σας για την περαιτέρω προσωπική σας ανάπτυξη και την επιτυχία της σχέσης.

Καλύτερο | Sad | Χαριτωμένο | Γλυκός

Best Αποσπάσματα Gay Love (# 1-2)

Αν είστε συνεργάζεται, αυτή η πρώτη προσφορά θα σας βοηθήσει να εξετάσουμε τη σημασία του πού να διοχετεύσουν την ενέργειά σας για να δημιουργήσετε το είδος της σχέσης που επιθυμείτε. Ειδικά όταν τα πράγματα είναι αδύναμη με τους αγαπημένους μας ένα, μπορεί να είναι δελεαστικό να κοιτάξουμε έξω από τη σχέση για την ανακούφιση ή εμπλουτισμό. Αλλά είναι ότι πραγματικά η καλύτερη επιλογή στο σχέδιο της ζωής;

load...

Το επόμενο απόσπασμα μιλάει για singles που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφό τους και το δίλημμα για το πού να διοχετεύσουν την ενέργειά σας... Προς την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη ή προς την φυσική τάση να επικεντρωθεί στις διαθέσιμες παιδιά ή κορίτσια στην χρονολόγηση της αγοράς. Ποιο έχει την καλύτερη πρόγνωση;

1. «Το γρασίδι είναι πιο πράσινο όπου μπορείτε νερού It»

Αν και δεν είναι κατ 'ανάγκη μιλώντας ειδικά για τις σχέσεις, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα , ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ζευγάρια. Στο έργο μου με ταραγμένη ζευγάρια, είναι κοινός τόπος να ακούσει τους συνεργάτες αμφισβητούν το μελλοντικό καθεστώς της σχέσης τους, πιστεύοντας ότι «ίσως υπάρχει κάποιος εκεί έξω για τους οποίους είμαι ταιριάζει καλύτερα» ή «με όλη αυτή τη σύγκρουση, ίσως δεν είμαστε συμβατοί μετά όλα."

load...

Αν και δεν είναι όλες οι σχέσεις γραφτό να γίνει, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, εθισμούς, και τις αξίες συγκρούσεις, η μεγάλη πλειοψηφία μπορεί να σωθεί με την προσπάθεια. Ζούμε σε μια κοινωνία που βλέπει τις σχέσεις ως μιας χρήσης, και αυτή η τάση, δυστυχώς, έχει προκαλέσει πολλά θύματα μεταξύ των εταίρων που πραγματικά θα μπορούσε να είναι επιτυχείς και έμπειρο βαθιά οικειότητα αν είχαν κρεμαστεί εκεί και αντιμετωπίζουν προβλήματα τους ( που έχουν όλοι οι σχέσεις ? είναι απόδειξη της ωρίμανσης!) κατά μέτωπον ως ενιαίο μέτωπο.

Δεν είναι πάντα καλύτερη από την άλλη πλευρά του φράχτη? τότε μάλλον θα ακριβώς το εμπόριο προκλήσεις σας για μια άλλη ομάδα που μπορεί να μην είναι της αρεσκείας σας. Κάντε μια δέσμευση για «νερό τη δική σας γκαζόν» ως ομάδα, και το μόνο που θα μπορούσε να οικοδομήσουμε μια ευημερούσα σχέση θα είστε υπερήφανοι για να καλέσετε το δικό σας.

2. «Να μην εξετάσουμε μόνο για τον κ Δεξιά - Του Γίνετε»

Πολλά singles να εμπλακούν σε μια άλλη κατευθυνόμενη άποψη της χρονολόγησης, κατευθύνοντας τις προσπάθειές τους προς την εύρεση του σωστού άντρα, μόνο για να γίνει απογοητευμένοι και κατάκοπος όταν συναντούν ένα σωρό κ βλάπτουν.

Οι Ραντεβού πιθανότητες επιτυχίας έθεσε όταν επικεντρώσουν τις προσπάθειές σας για να γίνει η πιο σας χρονολογήσιμο ότι μπορείτε να είστε. Ο νόμος της έλξης δηλώνει ότι θα προσελκύσει ό, τι βγάζουμε προς τα έξω.

Να κάνει τη δουλειά που εμπλέκονται στο να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας γίνεται με την εκκαθάριση χώρο στη ζωή σας για να γίνετε σωματικά και συναισθηματικά διαθέσιμη για μια σχέση, βάλτε το κλείσιμο σε εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα μπορούσε να σας κρατά πίσω, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, την εμπιστοσύνη και κοινωνικές δεξιότητες, και να είστε σίγουροι ότι ζουν μια ζωή του σκοπού, το πάθος και νόημα.

Στη συνέχεια, θα ενισχύσει τις πιθανότητές σας για να γίνει ένας μαγνήτης για τους άλλους υγιή άτομα με παρόμοια οράματα και τον τρόπο ζωής.

Best Sad Αποσπάσματα Gay Love (# 3-4)

Επόμενη παρτίδα προσφορές μας μιλάει για τη λύπη που συνοδεύει τις προκλήσεις που συνδέονται με την κατοχή γκέι σχέσεις μας νομιμοποιηθεί, καθώς και τη μοναξιά και τον πόνο που συνδέονται με μια αγάπη που δεν είναι αμοιβαία. Πώς μπορούμε να δυναμώσουμε τους εαυτούς μας όταν τα τσιπ είναι κάτω και όταν καταστάσεις μας φαίνεται απελπιστική και ανυπέρβλητα;

3. «Gay Γάμος & Ευθεία Γάμος είναι το ίδιο πράγμα όπως Bikini Tops & Bras. Το ίδιο πράγμα, αλλά μόνο ένα είναι αποδεκτή στη Δημόσια... Πώς Sad»

Αυτό είναι ένα απόσπασμα που βρήκα από έναν άγνωστο συγγραφέα. Αν και σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες με γκέι σχέσεις που επιβεβαιώνεται, όπως αποδεικνύεται από τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων σε ορισμένα κράτη σε όλη τη χώρα, τις συνεργασίες μας εξακολουθούν να στιγματίζονται και έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε για ίσα δικαιώματα.

Έχουμε τη δύναμη να το αλλάξει αυτό. Όλες οι επιτυχημένες κινήσεις είχαν ένα κοινό συστατικό... Αριθμών. Όσο περισσότερο μπάντα μαζί ως ομάδα και να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας σχέση, τόσο πιο κοντά στη νίκη θα έρθει.

Μπορούμε να το πετύχουν αυτό, κάνοντας την αγάπη μας για τους εταίρους μας πιο ορατή δείχνοντας δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας και είναι unapologetically τους εαυτούς μας, όπως τους ετεροφυλόφιλους συναδέλφους μας ήταν πάντα σε θέση να κάνουμε και θεωρούμε δεδομένα.

Εάν αισθάνεστε ασφαλείς γίνει αυτό, απλά να ξέρετε το πιο κοινωνίας έκθεση πρέπει να γκέι αγάπη, τόσο περισσότερο την αποδοχή του πολιτισμού μας θα πάρει στις σχέσεις μας, και αυτό θα γίνει τελικά ένα μη-ζήτημα.

4. «Το πιο φοβερό μοναξιά είναι στην αγάπη Κάποιος Εντελώς, βαθιά και χωρίς επιφύλαξη και γνωρίζοντας ότι δεν αγάπησα αυτόν τον τρόπο στην Επιστροφή»

Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ο οποίος θα πέσει στην αγάπη με, αλλά σε περιπτώσεις όπου αυτά τα συναισθήματα δεν έχουν βρει ανταπόκριση, είναι σημαντικό να θρηνήσει ότι η απώλεια και να ανακατευθύνει τις ενέργειές σας προς άλλες δυνατότητες.

Η έλλειψη ενδιαφέροντος είναι ένα σήμα που τις προσωπικές σας ανάγκες για ένα σύντροφο και η σχέση δεν πρόκειται να πληρούνται, και αυτό είναι μια σημαντική διάκριση να μην πάρω στα σοβαρά.

Αξίζετε να είναι με κάποιον που είναι ενθουσιώδεις για σας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η επένδυση καρδιά σας περαιτέρω και να πάρετε την καλή φροντίδα του εαυτού σας όπως θα συνεχίσει χρονολόγηση ταξίδι σας.

Best χαριτωμένο Αποσπάσματα Gay Love (# 5-6)

Χρειάζεστε μερικές λέξεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ζεστά και όμορφα; Αυτά τα επόμενα δύο χαριτωμένα αποσπάσματα μιλήσει με την ευφορία που σχετίζονται με τις νέες αγάπη και τη λατρεία που γίνεται μια φυσική έκφραση της συγκόλλησης και της χημείας που χαρακτηρίζει το πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης σχέσεων.

5. «Ξέρετε, έχετε βρεί τον κ δίκιο όταν όχι μόνο μειώνει το κρέας σας για εσάς, όμως, επιδέσμους για σένα, πάρα πολύ»

Αυτό το απόσπασμα προέρχεται πράγματι από τα χείλη του fiancГ μου © Λόρεν Michaels Harris, και σκέφτηκα ότι ήταν πολύ χαριτωμένο για τις λέξεις (ξέρω, προκατειλημμένη, έτσι ?!). Ένας συνεργάτης που είναι προσεκτικός, αγάπη, φροντίδα, αυτο-θυσία, και σας βάζει στο μπροστινό κάθισμα της ζωής του ως υπ 'αριθμόν ένα προτεραιότητά του είναι σίγουρα ένας φύλακας.

Ποτέ μην παίρνετε αυτές τις ενέργειες ως δεδομένο, ανταποδώσει στο δικό σας ιδιαίτερο τρόπο που να ανταποκρίνεται συγκεκριμένη γλώσσα την αγάπη του, και έχετε μια συνταγή για την ευτυχία!

6. «Αν πάρει ο ύπνος Γραπτά μηνύματα σας, είναι γιατί δεν θέλω να πω αντίο»

Αυτό το απόσπασμα δείχνει ότι η νέα αγάπη μπορεί να είναι μεθυστική με τα κύματα της χημείας και της έλξης που σας ενώνουν και θέλετε να περάσουν κάθε ξυπνώντας στιγμή με την άλλη.

Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μήνα του μέλιτος για να εξισορροπήσει συντροφικότητας με χωριστικότητα και να θυμάστε έχετε άλλους ρόλους, τις ευθύνες και τις σχέσεις που χρειάζονται παρακολούθηση. Η εξισορρόπηση αυτών είναι το κλειδί για να αποφευχθεί η καύση νέο ειδύλλιο σας.

Pace τη συμμετοχή αρκετό για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά και να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει συμβατότητα. Η αποφυγή προσκόλλησης-at-the-χοπ μπορεί επίσης να βοηθήσει να κρατήσει τα πράγματα φρέσκο ​​και αναζωογονημένη. Είναι σημαντικό να καταλήξουμε για τον αέρα, μετά από όλα.

Καλύτερη Γλυκό Αποσπάσματα Gay Love (# 7-8)

Έτοιμοι για κάποια κολλώδης γλυκύτητα; Αυτά τα δύο αποσπάσματα επωφεληθούμε από την έλξη και το θαυμασμό που έρχεται με αγάπη κάποιον, flecked με λίγο χιούμορ για να σας κάνουν να χαμογελάσετε ή λιποθυμούν.

7. «θέλετε να ξέρετε ποιος είμαι ερωτευμένος με; Διαβάστε την πρώτη λέξη και πάλι :)»

Δεν μπορώ να βοηθήσει, αλλά να πω awww όταν διαβάζετε αυτό το απόσπασμα. Πού είναι το σιρόπι ?!

8. «Σε αγαπώ με όλους Butt μου! Θα έλεγα καρδιά μου, όμως, Butt μου είναι μεγαλύτερα!»

Αρκετά είπε ! Πολύ αστείο!

Κάντε τη σχέση σας προτεραιότητα από την προσθήκη Αποσπάσματα αγάπη στην καθημερινή ρουτίνα σας!

Οι επιβεβαιώσεις προορίζεται να παρέχει συναισθηματική υποστήριξη, τα κίνητρα, την ενέργεια, την ενθάρρυνση και την έμπνευση και μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να άρει ένα τραυματισμένο πνεύμα, επιδιώκουν τα όνειρα και τους στόχους, και να κρατήσει ένα με επίκεντρο τη διάρκεια τις αντιξοότητες της ζωής. Η δύναμή τους στηρίζεται στην έννοια ιδιώτες αντλούν από αυτές και τις θετικές δράσεις που ενθαρρύνουν.

Οι σχέσεις μας παρέχουν τέτοιο βάθος του νοήματος στη ζωή μας που αγαπούν τα αποσπάσματα μπορεί να είναι μια χρήσιμη προσθήκη στην καθημερινή μας ρουτίνα για να διασφαλίσουμε ότι δεν λαμβάνουν τις συνεργασίες μας δεδομένο και να κάνουμε τις σχέσεις μας προτεραιότητα. Σας ενθαρρύνουμε να κρατήσει ένα περιοδικό επιβεβαιώσεις ή λεύκωμα για να βοηθήσει να καθορίσει και να συλλάβει το είδος της αγάπης και της σχέσης που θέλετε να καλλιεργήσουν έτσι γίνεται ένα ζωντανό ακινήτου σε εσάς και συνεχή ιστορία αγάπης του συντρόφου σας.

Ποια είναι μερικά κίνητρα, έμπνευση, uplifting επιβεβαιώσεις που σας αρέσει για γκέι έρωτα και τις σχέσεις; Παρακαλούμε να γράψετε κάτω στα σχόλια και να περιγράψει τι σημαίνει η προσφορά σας. Απολαμβάνω!

Πηγές Φωτογραφία: joycreativeshop.com , jarofquotes.com , pinterest.com , κάρτες με Jahtna , simplylovequotes.com , spreadshirt.co.uk