6 τρόποι για να συναντήσετε τους ομοφυλόφιλους

15 Μαΐου 2019

Δεν είναι μυστικό ότι η εξεύρεση βιώσιμων υποψήφιοι για μια σχέση χρειάζεται δουλειά - ειδικά αν είστε ένας ομοφυλόφιλος άνδρας.

Στο DatingAdvice.com, αναγνωρίζουμε τις περιπλοκές που έρχονται με χρονολόγηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συντάξει έναν κατάλογο των κορυφαίων έξι τρόπους για να ανταποκριθούν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες.

load...

Έτσι, αν σας αρέσει να κόμμα επάνω στο σύλλογο ή προτιμούν να το κρατήσει ώριμος, εδώ είναι μερικές συμβουλές, κόλπα και τις τακτικές για να βρουν τον άντρα των ονείρων σας.

1. Online dating.

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε μια ικανότητα για την επισημαίνοντας μια ομοφυλόφιλος άνδρας μέσα στο πλήθος, αλλά γιατί να μην καθιστούν εύκολη για τον εαυτό σας και να πάτε μόνο στην περίπτωση που οι ομοφυλόφιλοι άνδρες πάει;

load...

Online dating sites, όπως Zoosk.com πάρει την εικασία έξω από αυτό. Με τη συνάντηση ενός άνδρα σε ένα gay dating site, είστε σχεδόν βέβαιο ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την επίτευξη της ποιότητας των ανδρών σήμερα, μεταβείτε στην επισκόπηση του 2013 για καλύτερο gay dating sites.

load...

2. Πηγαίνετε σε ένα γκέι μπαρ / κλαμπ.

Μπορεί να φαίνεται σαν συμβουλή θεία σου ή μη γκέι φίλο θα σας δώσω, αλλά θα γκέι μπαρ και νυχτερινά κέντρα εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσουν τους άνδρες.

«Υπάρχει μια καλή πιθανότητα θα συναντήσετε ένα

ομοϊδεάτες άνθρωπος όταν κάνεις αυτό που αγαπάς.»

3. Συμμετοχή σε ομάδα.

Υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να εξυπηρετήσουν ή να συνδέονται μόνο με τους ομοφυλόφιλους άνδρες. Αν είστε σε κολέγιο ή το γυμνάσιο, στη συνέχεια, αναζητήστε στο Gay-Straight Alliance.

Υπάρχουν επίσης ένα σωρό κοινοτικά κέντρα και ομάδες για το παλαιότερο πλήθος. Κάνετε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο και να συναντηθείτε με τους ομοϊδεάτες τους άνδρες για κοινωνικές δραστηριότητες.

4. Φίλους σας.

Ποιος είναι καλύτερα να ενεργεί ως μαζορέτες σας από τους ανθρώπους που πραγματικά επιλέγουν να περνούν το χρόνο τους μαζί σας; Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται οι φίλοι σας και είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επίτευξη του άντρα των ονείρων σας.

Τι έχετε να χάσετε; Να πάρει τον εαυτό σας εκεί έξω είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε κάποιον.

5. Εξωσχολικές δραστηριότητες.

Ένα σημαντικό ερώτημα που τίθεται είναι, «Πού μπορώ να περνούν τον ελεύθερο χρόνο μου;» Αυτές είναι οι ώρες που δεν πέρασε στην εργασία ή ύπνο. Αυτές είναι οι ώρες που θα αποφασίσουν πώς δαπανώνται.

6. Ένας γκέι κρουαζιέρα ή άλλο γκέι που σχετίζονται με διακοπές.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που εξυπηρετούν συγκεκριμένα στην οργάνωση διακοπές για τους ομοφυλόφιλους άνδρες.

Δεν υπάρχει κανένας να πάρει γύρω από αυτό - οι άνθρωποι συνάντηση είναι σκληρή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε κατασκευάσει μια λίστα των κορυφαίων έξι τρόπους για να ανταποκριθεί ομοφυλόφιλοι άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού μας ένα επιλογή - online dating.

Έτσι, ρίξτε μια ματιά στις αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες gay dating sites. Θα χαρούμε να σας έκανε.

Πηγή φωτογραφιών: publicradio.org.