6 τρόποι για να συναντήσετε μεμονωμένους ηλικιωμένους

17 Απριλίου 2019

Η εύρεση ενός συμβατού άνδρα ή τη γυναίκα που θέλετε να περνούν το χρόνο τους με το να μην είναι σαν τα γυρίσματα ψάρια σε ένα βαρέλι - ειδικά αν είστε στα τελευταία στάδια της ζωής.

Στο DatingAdvice.com, καταλαβαίνουμε ότι η επίτευξη τους συναδέλφους τους ηλικιωμένους μπορεί να φαίνεται σαν κάτι περισσότερο από ένα πόνο από ό, τι μια χαρά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε βάλει μαζί μια λίστα με τους έξι τρόπους για να ανταποκριθεί ένας ανώτερος άνθρωπος ή γυναίκα - ή τουλάχιστον κάποιος για μια καλή παρτίδα γκολφ ή φιλικό παιχνίδι της γέφυρας.

load...

1. Online dating.

Online dating γίνεται γρήγορα μια υπολογίσιμη δύναμη με μέσα στην ιδιόμορφη και σχολαστικός κόσμο της χρονολόγησης.

Αν είστε έτοιμοι να δώσετε την αγάπη την ευκαιρία, δείτε την κριτική μας για το 2013 είναι καλύτερο ανώτερος sites γνωριμιών.

load...

2. Η κοινοτική γεγονότα.

Οι περισσότεροι λαοί στην «Golden Years» έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ό, τι λένε κάποιος στη δεκαετία του '20 ή του '30 τους. Γι 'αυτό να συμμετάσχετε στην κοινότητά σας είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανταποκριθεί ένας ανώτερος άνδρας ή γυναίκα.

«Να πάρει τον εαυτό σας εκεί έξω είναι

load...

ο καλύτερος τρόπος για να συναντηθούν οι άνθρωποι.»

3. Πάρτε μια δουλειά.

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που πιστεύω ότι θα κάνετε κατά τη συνταξιοδότησή σας είναι να πάρετε μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης, αλλά αυτό είναι ένα άλλο πολύ καλός τρόπος για να πληρούν τους συναδέλφους τους ηλικιωμένους.

4. Να είναι κοινωνική.

Οι φίλοι σας και κοινωνικούς κύκλους είναι ανεκμετάλλευτες πηγές, όταν πρόκειται για την εύρεση ενός ειδικού ανώτερος για να περάσετε το χρόνο σας με.

5. Πάρτε ένα χόμπι.

Η εύρεση μια αδελφή ψυχή ή το επόμενο σύντροφο της ψυχής σας μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, αλλά οι πιθανότητες ανεβαίνουν όταν πληρούν ομοϊδεάτες τους ανθρώπους.

6. Μετακίνηση σε μια κοινότητα συνταξιοδότηση.

Αν σήμερα μόνο τους συναδέλφους τους ηλικιωμένους, τότε γιατί να μην αυξηθεί η χρονολόγηση σας πισίνα και να προχωρήσουμε σε μια κοινότητα συνταξιοδότηση; Φαίνεται λογικό να ζει και να παίξει όπου πολλοί μέλλον πιθανούς συντρόφους κατοικούν μόνο.

Να πάρει πίσω στο χρονολογώντας σέλα όταν είστε 50 ετών και άνω μπορεί να είναι εκφοβιστικό και να δημιουργήσει άγχος.

Γι 'αυτό το site μας έχει συντάξει έναν κατάλογο των κορυφαίων έξι τρόπους για να ανταποκριθεί ηλικιωμένους. Για να ξεκινήσει με το δεξί πόδι, περιηγηθείτε αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες ανώτερος sites γνωριμιών.

Πηγή φωτογραφιών: reachsite.com.