6 θέσεις για συναντήσεις λεσβιών (online και offline)

24 Ιουλίου 2019

Ο ιστότοπός μας είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση πόρος που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες περιεχομένου και σύγκριση με τους χρήστες. Για να διατηρηθεί αυτή η πηγή 100% δωρεάν, θα λάβει αποζημίωση από πολλές από τις προσφορές που αναγράφονται στο site. Μαζί με τους βασικούς παράγοντες αναθεώρηση, η αποζημίωση αυτή μπορεί να επηρεάσει το πώς και πού τα προϊόντα εμφανίζονται σε όλη την περιοχή (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, η σειρά με την οποία εμφανίζονται). Το site μας δεν περιλαμβάνει ολόκληρο το σύμπαν των διαθέσιμων προσφορών. Editorial απόψεις που εκφράζονται στην ιστοσελίδα είναι αυστηρά δική μας και δεν παρέχονται, ενέκρινε ή εγκριθεί από τους διαφημιστές.

Διαφημιστής Αποκάλυψη

6 θέσεις για την κάλυψη λεσβιακό Singles (on-line και Αποσυνδεδεμένος)

Οποιαδήποτε από αυτές τις τοποθεσίες που χρονολογούνται θα ήταν καλές επιλογές, αν είστε ελπίζοντας να κάνει μια πραγματική σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν και αυτές οι περιοχές δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις λεσβίες ιδιαίτερα, η ποικιλία των δικτύων τους εξασφαλίζει μπορείτε πάντα να βρείτε κάποιον να συνομιλήσει μαζί σας.

load...

2. Μπορείτε να αναμίξετε τα πράγματα σε ένα λεσβιακό μπαρ ή κλαμπ

Σε γενικές γραμμές, οι λεσβίες μπαρ δεν είναι τόσο συχνές ή δημοφιλείς ως γκέι μπαρ (ή ευθείες γραμμές, για εκείνο το θέμα), αλλά υπάρχουν. Μπορείτε να διεξάγει μια γρήγορη αναζήτηση για να βρείτε κάποια χαμηλών τόνων λεσβιακά στέκια κρυμμένο ανάμεσα στα gastropubs τεστοστερόνης γεμάτο και χρώματα του ουράνιου τόξου γκέι κλαμπ.

load...

Vagabroads βάλει μαζί μια αρκετά περιεκτική λίστα με τα καλύτερα λεσβία μπαρ σε όλο τον κόσμο. Οι ΗΠΑ είχε αρκετές συμμετοχές από ακτή σε ακτή.

Λεσβίες μπαρ μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά είναι καλά αξίζει η αναμονή.

Μπορείτε επίσης να κρατήσετε ένα μάτι έξω για τις λεσβίες νύχτες στο τοπικό κλαμπ ή μπαρ. Ακόμη και το βράδυ ένα δημοφιλές κυρίες μπορεί να λειτουργήσει. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να ρίξει τα ζάρια σε ένα gay club. Μια δίκαιη αριθμός των λεσβιών εμφανίζονται εδώ ψάχνει για έναν καλό χρόνο.

load...

Ένα τελευταίο πράγμα: GoMag συνιστά πηγαίνει στο μπαρ σόλο , λέγοντας: «Το θέμα είναι ότι είστε πολύ πιο πιθανό να χτυπήσει όταν είστε μόνοι σας.»

3. Pride παρελάσεις, Pride Εκδηλώσεις & Lesbian Προσωπικές συναντήσεις

Ποιος δεν αγαπά ένα καλό Pride Parade; Αληθινή ιστορία, ήμουν κάποτε σε ένα ταξίδι για ψώνια με ένα φίλο, και εγκαταλείφθηκε εντελώς καροτσάκια μας στο κατάστημα έτσι θα μπορούσαμε να καλύψουν τη διαφορά με την παρέλαση ουράνιο τόξο πηγαίνει από το εξωτερικό. Δεν μετανιώνω. Είναι απλά διασκεδαστικό να είναι μέρος αυτής της χαρούμενη ενέργειας και don ένα ουράνιο τόξο ακρωτήριο μαζί με μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες.

Είναι εύκολο να πέσει στην αγάπη (ή παρόμοια) κατά τη διάρκεια της Pride Parade, επειδή είστε περιβάλλεται από πολύχρωμα, το γέλιο, και παθιασμένη άτομα. Αν ψάχνετε για να καλύψουν τις λεσβίες, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από αυτό.

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις (και ακόμη και μερικές ήσσονος σημασίας) φιλοξενήσει ετήσια Παρελάσεις Υπερηφάνειας το καλοκαίρι.

Η Νέα Υόρκη LGBT Pride Μαρτίου είναι η μεγαλύτερη του είδους της, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες άτομα που βαδίζουν προς τα κάτω Fifth Avenue στολισμένο με ουράνιο τόξο τον καλύτερο εαυτό τους.

Μπορείτε επίσης να κοιτάξουμε γύρω μας για LGBTQ + εκδηλώσεις και λεσβίες συναντήσεις σε εξέλιξη γύρω από την πόλη για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξηθεί το κοινωνικό σας δίκτυο. Είτε είστε που σε μια θορυβώδη διαδήλωση ή ένα στοχαστικό βιβλίο club, το σημαντικό είναι να εμπλακούν και να κάνουν τη φωνή σας να ακουστεί.

4. Πάρτε ένα παλαβό στο Σόφτμπολ ή τον άλλο ομαδικό άθλημα

Τώρα, αυτό μπορεί να ακούγεται clichГ ©, αλλά softball είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό μέρος για να καλύψουν τις λεσβίες γυναίκες. Όλοι οι παίκτες του σόφτμπολ λεσβίες; Φυσικά και όχι! Μήπως όλες οι λεσβίες παίζουν σόφτμπολ; Δεν υπάρχει περίπτωση! Αλλά υπάρχει αυτό το στερεότυπο για έναν λόγο. Όπως Pat Griffin, μια LGBTQ + εκπαιδευτικός και συγγραφέας, το έθεσε , «Σε όλη την ιστορία, σόφτμπολ ήταν ένα κομβικό σημείο για τις λεσβίες γυναίκες. Υπάρχει ένας πυρήνας αλήθειας στο στερεότυπο.»

Η συμμετοχή σε ένα τοπικό όλα-γυναίκες σόφτμπολ ομάδα δεν είναι ένας κακός τρόπος για να εισαγάγει τον εαυτό σας σε λεσβίες τους φίλους και την ημερομηνία prospects.You'll τουλάχιστον να είναι στην εξέδρα της ημερομηνίας. Pun σίγουρα προορίζεται.

Ένα all-γυναικών softball πρωτάθλημα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης, αν ψάχνετε για να φτάσουμε στην πρώτη βάση.

Softball δεν είναι η μόνη σας επιλογή, είτε. Κάθε ομαδικό άθλημα ή δραστηριότητα οδηγεί φυσικά τα είδη των φιλίες και σχέσεις που θέλουν singles. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα kickball, μια ομάδα λακρός, μια συνάντησή rockclimbing - Γεια σου, να ενταχθούν σε μια κοινωνία της unicyclers , αν θέλετε - ή κάθε είδους αθλητική ομάδα που σας φέρνει από τη ζώνη άνεσής σας και στην εταιρεία των φιλικών προς τις γυναίκες σε σας περιοχή.

5. Συμμετοχή σε LGBTQ + Προάσπισης Δικαιωμάτων

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για μια επίσημη εκδήλωση υπερηφάνειας για να δείξει το αληθινό σας και αφήστε το φρικιό σημαία σας πετάξει. Μπορείτε να υποστηρίξουν LGBTQ + δικαιωμάτων με το να ενταχθεί μια LGBTQ + υπεράσπιση της ομάδας ή μη κερδοσκοπικό. Το Εθνικό Κέντρο για τα Δικαιώματα Λεσβιών είναι πάντα ψάχνει για εθελοντές ή / και ασκούμενοι για να βοηθήσει τα γεγονότα τρέχει και να συγκεντρώσει τα χρήματα για καλούς σκοπούς.

Το Εθνικό Κέντρο για τα Δικαιώματα Λεσβιών κάνει την αλλαγή μέσα από την άσκηση της προσφυγής, τη νομοθεσία και την εκπαίδευση.

Ο άνθρωπος Δεξιά εκστρατεία έχει ένα κέντρο δράσης αφιερωμένη στην αφήγηση άτομα ισότητας με γνώμονα το τι μπορούν να κάνουν για να κάνει τη διαφορά. Μπορείτε να συμμετάσχετε Ισότητα Σώμα του HRC να ενεργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας στον αγώνα για την ελευθερία, τη δικαιοσύνη, και μηλόπιτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «Ο δρόμος μας προς τη νίκη είναι απλή: να ενώσει τις ισχυρότερες, πιο αφοσιωμένοι υποστηρικτές LGBQ σε όλη τη χώρα για να μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε, όταν τα δικαιώματά μας είναι κάτω από την επίθεση.» Ακούγεται σαν μια αντάξια της αποστολής που περιλαμβάνει πολλούς ανθρώπους.

6. Τέλος - Ρωτήστε τους φίλους σας να σας παρουσιάσουμε

Όχι, αυτό δεν είναι ένα μέρος, per se, αλλά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, ως λεσβία, το δίκτυο των φίλων σας είναι ίσως το πιο ισχυρό εργαλείο που χρονολογείται σας. Ειδικά αν οι φίλοι σας είναι λεσβίες πάρα πολύ. Είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν κάποιον - ή γνωρίζετε κάποιον που ξέρει κάποιον - που θα μπορούσε να είναι μια καλή αντιστοιχία για εσάς. Ρωτήστε τους φίλους σας για να χτένα μέσα από τις επαφές τους και να σας συστήσει σε μια ημερομηνία. Γεια σου, δούλεψε για Meghan Markle.

«Είμαστε γυναίκες. Δεν μας αρέσει τα πράγματα που είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα «. - Zara Barrie της Elite Καθημερινή

Πολλές λεσβίες καταλήγουν να χρονολογούνται μέσα στον κύκλο των φίλων τους - που μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει το δράμα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες είναι αρκετά κρύο γι 'αυτό. «Ο κύκλος δεν είναι τόσο απειλητική ή τρομακτικό όσο θα σκεφτόσαστε,» δήλωσε ο Taz Dickerson σε ένα μετά το άρθρο Ellen. «Μπορεί απλά να λειτουργήσει υπέρ σας. Βγες εκεί έξω. Ημερομηνία που θέλετε, και να θυμάστε: Μερικές φορές αναντιστοιχία κάποιος άλλος μπορεί να είναι τέλεια για σένα «.

Αναπτύξτε το κοινωνικό σας δίκτυο και Θα Αναπτύξτε Ημερομηνία σας δίκτυο

Ραντεβού ως λεσβία είναι ιδιαίτερα δύσκολο επειδή δεν υπάρχει ένα go-to γυναίκες μόνο μέρος για να βρείτε μια ημερομηνία. Λεσβίες σημεία σήμερα είναι τόσο μοναδική και φευγαλέα, όπως οι ίδιοι λεσβίες. Ο φίλος μου και βρήκα ότι το σκληρό τρόπο όπως elbowed δρόμο μας μέσα από ένα πλήθος dudes με την ελπίδα να βρουν ένα ή δύο λεσβίες οι νεοσσοί στο γκέι μπαρ στο κέντρο της πόλης.

Ψάχνοντας για μια λεσβία ημερομηνία μπορεί να αισθάνεται σαν να ψάχνει για μια βελόνα στα άχυρα sometimes.I σκέφτονται ανώτερος συγγραφέας Elite Καθημερινή της Zara Barrie το έθεσε καλύτερα όταν είπε μέσα της χωρίς να αποτύχει λεσβίες που χρονολογείται τον οδηγό , «Είμαστε γυναίκες. Δεν μας αρέσει τα πράγματα που είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα, και η χρονολόγηση σκηνή δεν είναι διαφορετική. Ο πολιτισμός μας είναι σαν ένα μυστικό πώλησης δείγμα σχεδιαστής διαφημίζονται μόνο σε μια κλειστή ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν.»

Ας ελπίσουμε ότι, τώρα είστε λίγο πιο που γνωρίζουν από ό, τι ήταν όταν ξεκίνησε, και μπορείτε να περιηγηθείτε στο δύσκολο λεσβιακή σκηνή χρονολόγησης και να βρείτε τον εαυτό σας τη γυναίκα των ονείρων σας.