6 χρονολογώντας συμβουλές για gay introverts

12 Μαΐου 2019

Ο Ελβετός ψυχίατρος και ψυχαναλυτής Carl Jung έγραψε το 1921 κλασικό «Ψυχολογική Τύποι» του για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της εσωστρέφειας και της εξωστρέφειας , γεγονός που υποδηλώνει ότι η κύρια διαφορά μεταξύ των προσωπικοτήτων είναι η πηγή και η κατεύθυνση της έκφρασης ενός ατόμου της ενέργειας. Αμερικανός συγγραφέας και καθηγητής Σούζαν Κάιν λέει ότι όλοι πέφτουν κάπου σε αυτό το φάσμα, και αυτή υποστηρίζει ότι η σημερινή κουλτούρα παρανοεί και υποτιμά τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των εσωστρεφής ανθρώπων.

Στο βιβλίο της « Quiet: Η Δύναμη της Introverts σε έναν κόσμο που δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει ,» Κάιν, γράφει, «Η δική μας θέση σε αυτό το συνεχές επηρεάζει την επιλογή μας φίλους και συντρόφους, πώς θα κάνουμε συζήτηση, επίλυση διαφορών, και να δείξει την αγάπη. Είναι αντανακλάται σε μας μονοπάτια του εγκεφάλου, νευροδιαβιβαστές, και απομακρυσμένες γωνιές του νευρικού συστήματος μας.»

load...

Κάιν εξηγεί ότι η φύση και η ανατροφή παίζουν ρόλο στο πώς διαμορφώνονται οι προσωπικότητες μας, και η έρευνα διαπίστωσε ότι ένα τρίτο έως και το ήμισυ του συνόλου των Αμερικανών λέγεται ότι είναι εσωστρεφείς.

Συγγραφέας Susan Cain λέει ο καθένας πέφτει κάπου στο φάσμα εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια.

load...

Σε γενικές γραμμές, εσωστρεφείς τείνουν να είναι ευαίσθητη, σοβαρή και ντροπαλός, και συχνά προτιμούν μοναχικές δραστηριότητες και βαθιάς σκέψης. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν μεγάλες κοινωνικές δεξιότητες ή να απολαύσετε το ανακάτεμα σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δυστυχώς, η κοινωνία τείνει να εκτιμούν την εξωστρέφεια και εσωστρεφείς μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται καταπιεσμένοι από τους άλλους. Ωστόσο, είναι μια εσωστρεφής που τοποθετεί ως μια μεγάλη αλιευμάτων για έναν πιθανό συνεργάτη, επειδή έχετε την τάση να αγαπούν σκληρά, μπορεί να είναι πολύ φροντίδα και ρομαντικό, και έχουν ενδοσκοπική ταλέντα που έχετε κάνει ένα καλό επικοινωνίας και είναι σε θέση να πλοηγηθείτε μια σχέση με ευαισθησία και αυτο -επίγνωση.

load...

Δεδομένου ότι η χρονολόγηση τοπίο είναι ένα διαπροσωπικές πλαίσιο ώριμα με την κοινωνική διέγερση, μπορείτε να βρείτε χρονολόγηση να είναι αρκετά κουραστική και φευγαλέα. Αυτό το άρθρο θα σας προσφέρει μερικές πολύτιμες συμβουλές για να σας βοηθήσει να επωφεληθούμε από τις δυνάμεις σας ως εσωστρεφής και την προσέγγιση που χρονολογείται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ευκολία και επιτυχία.

1. Παρουσίαση True Colors σας σε κάθε ημερομηνία

Φιλικό daters με την ελπίδα να συναντήσουν κάποιον ειδικό μπορεί μερικές φορές να απεικονίσει μια συγκεκριμένη εικόνα για να κάνουμε τους ανθρώπους να τους αρέσει. Εσωστρεφείς μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε αυτήν τη συμπεριφορά, και μπορεί να προκαλέσει αρνητικές συνέπειες για την αυτοεκτίμηση και την υγεία.

Σύμφωνα με την έρευνα, κρύβεται και προσποιείται συναισθήματά μας χρειάζεται πολλή προσπάθεια και ενέργεια, και μπορεί να καταστρέφουν την ψυχική τους πόρους μας, να προκαλέσει κατάθλιψη διαθέσεις και το άγχος, και να οδηγήσει σε συναισθηματική ασυμφωνία οφείλεται σε ανακολουθίες μεταξύ μας αυτο-αντίληψη και τη συμπεριφορά. Αυτό, μακροπρόθεσμα, μπορεί ακριβής διόδια για τη σωματική μας υγεία, την ευημερία, και η ικανοποίηση της σχέσης.

Προσποιείται ότι είναι κάποιος που δεν είστε είναι κουραστική, έτσι απλά να τον εαυτό σας.

Θέλετε ημερομηνία σας να εκτιμήσουν και να σας θαυμάζω για το ποιος είσαι, και θα συναντήσετε ως απατεώνα, όταν αληθινή φύση σας παρουσιάζει τον εαυτό τελικά. Δεν μπορεί να χωρέσει μέχρι μια παρωδία ταυτότητα για πάντα. Να είστε αυθεντικοί και το δικό εσωστρέφεια σας.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να λέει την ημερομηνία σας ότι είστε εσωστρεφής ώστε να μπορεί να καταλάβει καλύτερα γιατί είστε να είναι ήσυχο. Η διαφάνεια θα κάνει για πολύ πιο ευχάριστη χρονολογείται εμπειρίες και τις δυνατότητες της σχέσης, καθώς και την προσωπική ολοκλήρωση.

2. Δώστε άδεια στον εαυτό σας να Υπόλοιπο Κοινωνικοποίηση Με Μοναξιά

Σεβαστείτε την ανάγκη σας μόνο για το χρόνο και να περάσουν την ελευθερία σας με τον τρόπο που σας αρέσει. Όντας μόνο δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να πληρούν τους ανθρώπους ή να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Dating είναι προσανατολισμένη στη δράση.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης δεν θέλουν να καείτε έξω από αγνοώντας κατώφλι σας ανοχής για την κοινωνική διέγερση.

Είναι εντάξει να έχουμε αρκετές μέρες την εβδομάδα που είναι μόνο για «μένα το χρόνο.»

Δομή ελεύθερο χρόνο σας με μια καλή ισορροπία της κοινωνικής δραστηριότητας και κάτω χρόνο για τον εαυτό σας. Cain συνιστά να συμμετάσχει σε ορισμένες κοινωνικές εκδηλώσεις την εβδομάδα / μήνα / etc. Σε αντάλλαγμα για να μην αισθάνεστε ένοχοι όταν επιλέγετε να κάνετε κάτι που είναι ανεξάρτητο. Θα λειτουργήσει καλύτερα αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, και θα τιμά τον αληθινό εαυτό σας.

3. Προσπαθήστε να βγούμε από Comfort Zone σας

Αντιθέτως, δεδομένου ότι dating είναι ένα κοινωνικό ζώο που απαιτεί από εσάς να συμμετάσχουν στις διαπροσωπικές τους, τουλάχιστον μερικοί από το χρόνο, θα πρέπει να εργαστούν για διάσπαση τυχόν ανησυχίες , τις αναστολές, ή ψυχολογικά εμπόδια που μπορεί να έχει αυτό να κάνει την κοινωνικοποίηση πρόκληση για εσάς.

Λαμβάνοντας μια υποκριτική ή τη δημόσια τάξη ομιλία μπορεί να σας βοηθήσει στην καταπολέμηση συστολή.

Αν αγώνα με συστολή, την επικοινωνία, ή δείχνοντας αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη, να είστε βέβαιος να διαβάσει βιβλία και να παρακολουθήσουν μαθήματα για να εργαστούν για την καταπολέμηση αυτών των εμποδίων. Πάρτε μια να ενεργήσει ή Improv τάξη, να ενταχθούν σε μια ομάδα υποστήριξης , συμμετέχουν σε ένα δημόσιο χώρο ομιλία, όπως Toastmasters, ή να συμμετάσχετε σε ένα διαλογισμό club.

Ό, τι μπορείτε να κάνετε για να σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο άνετα στο δέρμα σας θα ενισχύσει την προσωπική ευημερία και σας dateability παράγοντα.

4. Επιλέξτε Ραντεβού χώρων που έχουν απήχηση στους Εσωστρέφεια σας

Οι μεγαλύτερες θέσεις για να συναντηθούν οι άνθρωποι είναι εκείνοι που ευθυγραμμίζονται με τα προσωπικά ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις, τα ταλέντα, τα πάθη, και το σκοπό της ζωής σας. Online dating μπορεί να είναι ιδιαίτερα παρήγορο για τους εσωστρεφείς.

Η έλευση των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης είχαν πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι αυτές οι πλατφόρμες θα αποσυνδέσει τους ανθρώπους από ουσιαστική πρόσωπο με πρόσωπο σχέσεις. Ωστόσο, μια μελέτη διαπίστωσε ότι η σχέση μεταξύ της χρήσης του Facebook και πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία ήταν σημαντική για εσωστρεφείς. Ήταν ευεργετική διότι επέτρεψε τη σταδιακή οικοδόμηση της εμπιστοσύνης και συμπάθειας σε λιγότερο απειλητικό κοινωνικό πλαίσιο που, στο χρόνο, κάνει εσωστρεφείς πιο άνετα συμμετοχή σε πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία.

Οι μελέτες δείχνουν εσωστρεφείς τα πάει καλά με online dating, δεδομένου ότι επιτρέπει τη σταδιακή οικοδόμηση της rapport.

Επίσης, χρονολογείται περιβάλλοντα που παρέχουν μια δομή, όπως η ταχύτητα που χρονολογείται εκδηλώσεις ή ειδικές ομάδες περίπτωση, μπορεί να είναι χρήσιμη, γιατί θα νιώσετε μια αίσθηση του ελέγχου. Υπάρχει μια έλλειψη άγχος των επιδόσεων σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται χάρη στο format σκοπό γνώμονα που μειώνει την ανάγκη να συμπεριφέρονται αυθόρμητα.

5. Εκμεταλλευτείτε τις ακουστικές ικανότητες σας για να κερδίσετε Ημερομηνία σας Πάνω

Εσωστρεφείς παραδοσιακά είναι πολύ καλοί ακροατές , λόγω της αυξημένης ικανότητές τους για προβληματισμό και ενδοσκόπηση. Αυτό προοιωνίζεται πολύ καλά στην χρονολόγηση κόσμο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται επικυρωθεί με κάποιο τρόπο όταν είναι άκουσαν.

Ακούγοντας είναι μια δεξιότητα που συχνά έρχεται φυσικά σε εσωστρεφείς.

Ως εσωστρεφής, θα είναι καλά εξοπλισμένο για να γίνει αυτό. Με το να είναι προσεκτικός από την ημερομηνία σας, ζητώντας από ανοιχτές ερωτήσεις για να τον γνωρίσω πιο βαθιά, και αποδεικνύοντας την ευαισθησία σας, τη συμπόνια, και το βάθος, έχετε μια μεγάλη πιθανότητα εντυπωσιακό προσφυγή του, επειδή νιώθει ότι πραγματικά θέλετε να «δει» αυτόν. Αυτό θα τον κάνει να νιώθω καλά.

6. Σχέδιο ημερομηνίες που οι δύο σας αγαπάμε

Ημερομηνίες σχέδιο που θα επιτείνει τα θετικά του στυλ της προσωπικότητας σας, ώστε να είστε άνετα και να απολαύσετε τη στιγμή. Ειδικά στα πρώτα στάδια της χρονολόγησης, σχεδιάζουν ημερομηνίες που αφορούν δραστηριότητα και την κοινή εμπειρία για να λάβει την πίεση μακριά χρειάζεται να μιλήσω αμέσως.

Λαμβάνοντας ένα μάθημα ζωγραφικής είναι μόνο ένα παράδειγμα μιας καλής ημερομηνία δραστηριότητα.

Cain δηλώνει ότι ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδέες, έργα τέχνης, και τις εφευρέσεις της εποχής μας έχουν έρθει από την ήσυχη, εγκεφαλική οι άνθρωποι, έτσι επωφεληθούμε από τα δώρα και τα ταλέντα σας για να δημιουργήσετε καθηλωτική ημερομηνίες. Η εγγραφή για ένα μάθημα ζωγραφικής, πρόκειται ιππασία, ή εθελοντισμού για μια αιτία που σας ενδιαφέρει είναι μόνο μερικά παραδείγματα των ημερομηνιών μπορείτε να ζήσετε με κάποιον που έχουν πάρει ακόμα να γνωρίζουμε και ποιος παίρνει να ξέρετε.

Μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε συστολή σας για να σας Advantage

Κάιν γράφει ότι εσωστρεφείς τείνουν να κρύψει από τον εαυτό τους, επειδή « ο εξωστρεφής Ιδανικό » αποτιμάται στην κοινωνία. Για να μεγιστοποιηθεί η χρονολόγηση επιλογές σας, είναι σημαντικό να αγκαλιάσει την εσωστρέφεια και τη μόχλευση είναι για όλους την αξία του.

Μπορείτε να προσφέρει πολλά σε μια πιθανή σχέση, έτσι τιμήσει ποιος είσαι, επωφεληθούμε από τα πλεονεκτήματα και τα περιουσιακά στοιχεία σας, και να εργαστούν σε πιέζει τον εαυτό σας σε μεγαλύτερο όρια για την επέκταση των προσωπικών τους πόρους σας και τις ευκαιρίες της σχέσης.

Με προσέξει αυτές τις προτάσεις, θα σας αυξάνοντας τις πιθανότητες σας να βρει αυτό το σύντροφο που αναζητάτε, ενώ είναι αλήθεια για το ποιος είσαι και όλα αυτά που θα σας κάνει να όμορφη σαν « Εσωστρεφής Ideal