5 σημάδια ότι δεν είναι πλέον μέσα σου

6 Μαρτίου 2019

Έτσι, εσείς και η νέα τύπος που βλέπετε είναι στα πρώτα στάδια της χρονολόγησης ;

Ή ίσως έχετε χρονολογήσει για μια στιγμή τώρα και είναι στα πρόθυρα του να κάνει τα πράγματα επίσημη καλώντας ο ένας τον άλλον εταίρους.

Η καρδιά σας είναι επενδυμένο σε εκκολαπτόμενους σχέση σας και θέλετε να κάνετε αυτό το έργο. Μπορείτε φαντασιώνονται για το τι μια αφοσιωμένη εταιρική σχέση θα μοιάζει με αυτόν.

load...

Ξέρετε ότι θέλετε να πάρουμε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, αλλά τι γίνεται με αυτόν; Πώς μπορώ να σας πω αν είναι απλά δεν είναι πραγματικά σε σας πια; Πώς μπορώ να σας πω ότι μοιράζεται το όραμά σας για την κατασκευή η κατάσταση φίλος μόνιμη;

Για να μάθετε, συνεχίστε να διαβάζετε. Παρακάτω είναι τα πέντε σημεία ο τύπος που χρονολογούνται δεν είναι απαραίτητο να το αισθάνεται πια.

load...

1. Είναι σταθερά ασυνεπής

Πριν, θα μπορούσατε πάντα να υπολογίζει σε αυτόν και την πίστη του. Είχε την ακεραιότητα και την ακολουθεί πάντα μέσα από τα πράγματα που είπε ότι θα κάνει.

Θα είχε αναπτύξει μια ασφάλεια γνωρίζοντας ότι πάντα είχε την πλάτη σας και παρακολούθησε για εσάς και τη σχέση.

Τώρα, ο ίδιος αρχίζει να αποσύρει την προσοχή. Ο ίδιος φαίνεται να αποσπούν την προσοχή και απόμακρος, σχεδόν αποσυρθεί.

Δεν κάνουν αυτά τα μικρά πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο, όπως συνήθιζε να, και θα αντιμετωπίσετε μια απώλεια από αυτό που φαίνεται σαν ένα χαμένο κενό.

load...

2. Γίνεται ένα master της φυγής

Ο ίδιος δεν φαίνεται πλέον στη διάθεσή σας, είτε σωματικά είτε συναισθηματικά. Το ποιοτικό χρόνο που χρησιμοποιήσατε για να περάσετε μαζί τώρα φαίνεται ακανόνιστο, στην καλύτερη περίπτωση.

Είναι πλέον πιο δύσκολο να επιτευχθεί. Έχει την τάση να είναι πιο παθητικά, όταν πρόκειται για ημερομηνίες προγραμματισμό.

3. Προσωπική ζωή σας παίρνει ένα χτύπημα

Η σεξουαλική σας ζωή γίνεται μαζί λιγότερο τακτική ή λιγότερο έντονη.

Όλες οι σχέσεις περνούν από περιόδους της σεξουαλικής νηνεμία, ειδικά μετά το ταξίδι του μέλιτος περνά.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Λίμπιντο συνήθως πεθαίνει πρώτο, όταν υπάρχουν προσωπικές ή σχέση προβλημάτων που ανακύπτουν, καθώς και.

Αν φαίνεται ότι είναι λιγότερο από ό, τι ερωτικό μια μεγάλη πλειοψηφία του χρόνου, και υπάρχει μια μείωση της αγοράς στην αγάπη, παρά οτιδήποτε άλλο είναι φαινομενικά kosher, μπορεί να υπάρχει μια ανάγκη να μιλήσω για το τι σημαίνει αυτό.

4. Ανακοίνωση πηγαίνει έξω από το παράθυρο

Σε αυτό το σημείο, ακούει πια πολύ καλά, ή ότι δεν είναι τόσο ενεργό ρόλο στην συζήτηση θετικά ή αρνητικά ζητήματα για σας ως ζευγάρι.

Μάλλον χρησιμοποιείται για να είναι η πρόθεση για την εκμάθηση τα πάντα ήταν εκεί για σας και θέλει να σας παρακαλώ.

Τώρα μπορεί να φαίνεται παράλειψη αυτή τη γνώση και μπορεί να εμφανιστεί πιο αυτο-εστιασμένη ή κίνητρο για να κάνουμε τα πράγματα έξω από τη σχέση.

5. Γίνεται πιο μυστικοπαθής από ποτέ

Στο παρελθόν, μάλλον χρησιμοποιείται για να σας πω τα πάντα για την ημέρα του, και ήταν πιο πιθανό ενθουσιασμένοι για να πάρει τις απόψεις σας για διάφορα πράγματα.

Τώρα, θα μπορούσε να είναι πιο κλειστές και όχι ως επικείμενη.

Αυτός θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικοί με το κινητό του, και μπορεί να υπάρχουν φαίνεται να είναι πιο όρια από ό, τι υπήρχε κάποτε.

Έτσι τι σημαίνουν όλα αυτά για σένα;

Αυτά είναι μόνο πέντε πιθανές κόκκινες σημαίες. Ακριβώς επειδή αυτά υπάρχουν, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι σε σας πια.

Θα μπορούσε να υπάρξει μια πληθώρα προσωπικών ή σχεσιακή θέματα εξέλιξη που θα μπορούσε να εμποδίσει την οικειότητα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν.

Αν χάνει το ενδιαφέρον, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι εξαπάτηση.

Θα μπορούσε να σημαίνει ότι απλά δεν είναι πραγματικά έτοιμος για μια σχέση ακόμα, έτσι είναι το τράβηγμα πίσω ώστε να μπορεί να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Ή μήπως αυτό σημαίνει ότι μετά που χρονολογείται για λίγο, έχει έρθει στην πραγματοποίηση δυο σας μπορεί να μην είναι συμβατές ως εταίροι διάρκεια της ζωής.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αφήσουμε αυτά τα σημάδια δημιουργήσει παράνοια και προκαταλήψεις που κάτι θα μπορούσε να είναι λάθος.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε με αυτές τις πιθανές ωθήσεις είναι να λάβουν υπόψη τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσεγγίσει το σύντροφό σας με ένα διάλογο σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας.

Ρωτήστε τον: Τι πάει καλά; Αυτό που δεν πάνε τόσο καλά; Ποιες ανάγκες ικανοποιούνται; Ποιες ανάγκες δεν ικανοποιούνται;

Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτό το είδος της συζήτησης, και αυτό μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς τον εξορκισμό μια αποσύνθεση που δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμβεί.

Η διάλυση θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν άλυτα προβλήματα αντιμετώπισαν νωρίτερα, όταν άρχισε να συμβεί.

Χρησιμοποιήστε αυτά τα σήματα, καθώς και τυχόν άλλες, όπως προληπτική απεργία για την επίλυση τυχόν προβλημάτων στη σχέση σας.

Ποια είναι μερικά άλλα σημεία που έχετε βιώσει στη χρονολόγηση ιστορία σας που διαφεύγουν στο γεγονός ότι δεν είναι μόνο σε σας πια;