5 προειδοποιητικά σημάδια ότι είστε πολύ επιλεκτικοί

30 Ιανουαρίου 2019

Έχετε πρότυπα αδύνατο-να-συναντώνται όταν είστε χρονολόγηση;

Όλοι θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο όταν αποφασίζουμε αν μέχρι σήμερα κάποιος, αλλά προσέξτε τον πήχη τόσο ψηλά που από τη στιγμή που δεν πληροί όλες τις 100 μονάδες για τέλεια λίστα ελέγχου σύντροφό σας, θα πω όχι.

load...

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την κατοχή υψηλών προδιαγραφών -far από αυτό! Εδώ atLovestruck.com, θέλουμε όλοι να ανταποκριθούν τέλειο σύντροφο τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι μετά από ποτέ (και ορισμένα από τα μέλη μας έχουν κάνει ακριβώς αυτό!)

Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή μια πιθανή ημερομηνία δεν είναι πιανίστας, αθλητής ή ακόμα και έχει μια περίεργη εμμονή με το «Game of Thrones,» αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να himto κλωτσήσει τη curbbefore έχει περάσει ακόμη τη γραμμή εκκίνησης.

load...

Εδώ arefive σημάδια είστε πολύ επιλεκτικοί:

1. Η λίστα σας είναι πολύ μεγάλη

Όπως αναφέραμε παραπάνω, μια λίστα με τα ψώνια, το στυλ των απαιτήσεων, όταν πρόκειται για την επίτευξη του ενός είναι πολύ ωραία και καλά -everyone επιτρέπεται να έχει μια λίστα σαν αυτό.

Ωστόσο, σημαντικά πράγματα όπως «Θα πρέπει να με κάνει ευτυχισμένη» και «θα πρέπει να είναι σε θέση να τον εμπιστεύονται απόλυτα» θα πρέπει να παραμείνει σταθερά στην πρώτη θέση, ενώ γελοίο αιτήματα όπως «Αυτός πρέπει να έχει μπλε μάτια και να οδηγήσει ένα εκπληκτικό σπορ αυτοκίνητο» είναι μια bit περιορισμό.

Μην δημιουργήσει την εικόνα του τι θεωρούν ως την ιδανική σύντροφο στο μυαλό σας, γιατί μπορεί να καταλήξετε πραγματικά απογοητευμένος.

load...

2. Φίλους σας να σας πω είστε επιλεκτικοί

Οι φίλοι είναι μεγάλη, έτσι δεν είναι; Όχι μόνο δεν θα υπερασπίζονται σε κάθε στροφή, αλλά μπορούν πάντα να προβληθεί για να το πω όπως είναι.

Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι θα πρέπει να ξεφορτωθώ μια κακή σχέση ή να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι κατά την εκκίνηση ενός νέου, τους φίλους σας θα έχετε πάντα το συμφέρον σας στην καρδιά. Ακούστε!

3. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που αποδέχθηκε την ημερομηνία

Αν ρίχνει το μυαλό σας πίσω κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που είπατε ναι, όταν κάποιος σας ζητηθεί σε μια ημερομηνία, αυτό δεν είναι ένα καλό σημάδι.

Μην αρνηθεί ημερομηνίες εκτός αν πειστεί το άτομο δεν είναι κατάλληλο για εσάς.

Ενώ θα μπορούσε να έχει συναρπαστικά αίσθηση της μόδας ή ένα παράξενο γενειάδα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα κάνει ένα καλό σύντροφο.

4. Θέλετε η σχέση σας να είναι σαν τις ταινίες

Έχετε διαμορφώσει τις προσδοκίες σας για τις ταινίες του Hollywood ; Είσαι ελπίζοντας να βρουν τη δική σας κ Darcy; Έφτασε, αυτά είναι φανταστικούς χαρακτήρες, οι άνθρωποι!

Προσπαθήστε να μην έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Ακριβώς επειδή η ημερομηνία σας δεν σας φέρει λουλούδια ή ήταν λίγο αργά, αυτό δεν σημαίνει ότι η ημερομηνία είναι καταδικασμένη από την αρχή.

5. Θα κρίνουμε τους ανθρώπους τελείως στην εμφάνιση

Ενώ είμαστε όλοι για το γεγονός ότι η χημεία, αν έχετε την απαίτηση ύψος, η απαίτηση για τα μαλλιά, μια απαίτηση σχήμα και μερικές άλλες απαιτήσεις (ευρεία ώμους, μεγάλα χείλη, κλπ), τότε ίσως να κοπή το ξεχωριστό πρόσωπο από τη ζωή σας πριν έχετε συναντήσει ακόμα.

Πηγές Φωτογραφία: sheknows.com, damnwtflol.com, returnofkings.com,
Moviepilot.com