5 βασικές συμβουλές για πρώτη φορά

28 Ιουλίου 2019

Έτσι έχετε αποφασίσει να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Ίσως αισθάνεστε λίγο νευρικός. Μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις, όπως:

Καταλαβαίνουμε. Το σεξ για πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό, και είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνονται αυτόν τον τρόπο! Ενώ η εμπειρία του καθενός θα είναι διαφορετική, έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την πρώτη φορά σας ασφαλή και υγιή.

load...

1. Ο σεβασμός!

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και να γίνεται σεβαστή από το σύντροφό σας σε όλες τις πτυχές της σχέσης σας, και αυτό περιλαμβάνει το σεξ.

Αν δεν αισθάνεστε ασφαλείς, ή εάν αισθάνεστε πιεσμένοι ή guilted από το σύντροφό σας σε σεξουαλική επαφή, αυτά είναι κόκκινες σημαίες που η σχέση σας μπορεί να είναι ανθυγιεινό ή ενδεχομένως ακόμα και καταχρηστική.

load...

Αν αυτή είναι η περίπτωση, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να μιλήσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε -ένα σύμβουλο, έναν γονέα ή έναν loveisrespect συνήγορος - πριν κάνεις σεξ με το σύντροφό σας.

2. Προστατέψτε την υγεία σας

Έχει το σύντροφό σας που ασχολούνται με την σεξουαλική δραστηριότητα πριν; Αν ναι, ρωτήστε τους αν έχουν δοκιμαστεί πρόσφατα (όπως και στην, από την προηγούμενη σύντροφό τους) για τα ΣΜΝ. Αν δεν έχουν δοκιμαστεί, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό προτού να κάνουν σεξ μαζί τους, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να προσβληθούν από STD.

load...

Έχει το σύντροφό σας που ασχολούνται με την σεξουαλική δραστηριότητα πριν; Αν ναι, ρωτήστε τους αν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα για ΣΜΝ.

Εάν ο σύντροφός σας θετικό σε μια STD, να μάθουν σχετικά με τις επιλογές για την προστασία εαυτό σας αν αποφασίσετε να κάνουν σεξ μαζί τους. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε προστασία (όπως προφυλακτικά ή οδοντιατρική φράγματα) κάθε φορά που κάνουν σεξ με κάποιον -απλά για να είναι στην ασφαλή πλευρά.

Αντισύλληψη 3. Συζήτηση

Αν η εγκυμοσύνη είναι μια φυσική δυνατότητα στη σχέση σας, έχει μια συνομιλία με το σύντροφό σας για το τι είδος αντισύλληψης θα πρέπει να χρησιμοποιούν οι δυο σας. Θα πρέπει να έχετε αυτή τη συζήτηση πριν είστε στην ένταση της στιγμής, έτσι ώστε να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν και να συγκεντρώσει ό, τι θα χρειαστείτε.

Μην παρακάμψετε αυτή τη συζήτηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν σεξ μία φορά για να μείνετε έγκυος! Planned Parenthood έχει μεγάλη πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές ελέγχου των γεννήσεων για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας και τη ζωή σας.

4. Γνωρίζουν σας (και του συντρόφου σας) Όρια

Συναίνεση: είναι απαραίτητο. Υγιή συναίνεση σημαίνει ότι οι δύο εταίροι λένε ναι με προθυμία και ενθουσιασμό.

Συναίνεση περιλαμβάνει γνωρίζοντας τα όρια του άλλου και να σέβεται τους ανά πάσα στιγμή. Να μιλούν μεταξύ τους για το τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει.

Υγιή συναίνεση σημαίνει ότι οι δύο εταίροι λένε ναι με προθυμία και ενθουσιασμό.

Δεν ξέρω τι να πω αμέσως; Εντάξει. Απλά κρατήσει τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές με το σύντροφό σας. Και να θυμάστε, αν κάτι σας κάνει να άβολα, έχετε το δικαίωμα να σταματήσει ανά πάσα στιγμή -δεν έχει σημασία τι.

5. έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες

Σεξ στις ταινίες φαίνεται συχνά εύκολο και χωρίς κόπο , αλλά στην πραγματική ζωή, όχι τόσο πολύ. Να είστε έτοιμοι να νιώσετε λίγο awkward.After όλα, αυτό είναι μια νέα εμπειρία για εσάς!

Πρώτη φορά σας δεν θα μπορούσε να είναι τέλεια (η οποία είναι εντελώς ΟΚ), αλλά τα καλά νέα είναι το σεξ συνήθως γίνεται καλύτερο με το χρόνο και experience.What είναι πραγματικά σημαντικό είναι ότι εσείς και ο σύντροφός σας επικοινωνία σχετικά με το πώς είσαι τόσο συναίσθημα, και κανείς δεν είναι να πάρει θυμωμένος ή πιέζουν κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλουν να κάνουν.

Αν δεν αισθάνεστε άνετα ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές και να μιλήσει ανοιχτά με το σύντροφό σας για το σεξ, θα μπορούσε να εξετάσει το κράτημα για να γίνει αυτό. Μετά από όλα, δεν υπάρχει βιασύνη, και το καλύτερο σεξ συμβαίνει όταν εσείς και ο σύντροφός σας είναι υγιής και ασφαλής!

πηγές Φωτογραφία: nyt.com, redhot.org, aetv.com