4 καλύτερες συμβουλές για το ομοφυλόφιλο σεξ - (για τις κορυφές, τους πυθμένες, τους πρώτους χρονομετρητές και τα ζευγάρια)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

Έχουμε γκέι άντρες να πάρετε μια πολύ Τύπο για την ύπαρξη εμπόρους σεξ είναι έτοιμη να πέσει το παντελόνι μας με την πρώτη ευκαιρία να το χτυπήσει με μια έτοιμη και πρόθυμη hottie. Όταν, στην πραγματικότητα, αυτή η άδικη η υπόθεση έχει οδηγήσει σε στερεότυπα που sexualize ταυτότητες μας και μας ορίζουν αποκλειστικά από πέη μας.

Κοινωνικο-πολιτικές αδικίες κατά μέρος, αυτές οι πεποιθήσεις μπορεί να περιορίσει τις ευκαιρίες μας για την επέκταση της σεξουαλικής μας ρεπερτόρια με τις πραγματικές δυνατότητές τους, παρεμβαίνοντας με τις δυνατότητές μας να βιώσουν τη μέγιστη σεξουαλική ευχαρίστηση και οικειότητα. Κανείς από εμάς δεν γεννιούνται ενστικτωδώς γνωρίζουν πώς να είναι μεγάλη εραστές. Είναι όλα σχετικά με τη μάθηση, τον πειραματισμό μέσω της δοκιμής και του λάθους, και την απόκτηση εμπειρίας μέχρι να γίνει άνετα, αυτοπεποίθηση, και διευκρινίστηκαν με τις δεξιότητες έρωτα μας πριν φτάσουμε ότι αποκορύφωμα της σεξουαλικής Ολυμπίου κατάσταση.

load...

Και ακόμα και όταν νομίζουμε ότι έχουμε μάθει την τέχνη μας, ερχόμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι πάντα μπορούν να μάθουν νέους τρόπους να είναι ερωτικό και σεξουαλικό που μπορεί να αυξήσει οικεία ζωή μας σε ένα εντελώς άλλη διάσταση από ό, τι είχαμε σκεφτεί ποτέ δυνατό. Αυτό που ακολουθεί είναι μερικές συμβουλές για το σεξ που μπορείτε να βρείτε χρήσιμες στη λήψη ζωή την αγάπη σας προς το επόμενο επίπεδο.

load...

Για Κορυφές | Για Παντελόνια | Για πρώτη χρονόμετρα | Για Ζευγάρια

Το καλύτερο Gay Sex Συμβουλή για «Μπλούζες»

Καθώς το διείσδυσης κατά το πρωκτικό σεξ, είστε συχνά βάλει στη θέση του επικεφαλής της σεξουαλικής ταξίδι. Βεβαιωθείτε ότι το κάτω μέρος σας είναι οργανωμένα στην εντέλεια, και θα ανταμειφθείτε με ένα αναζωογονητικός εραστή.

1. Τον Τόνωση για το Max Πριν Κάνοντας Μεγάλο είσοδος σας

Ενώ ένα στα γρήγορα μπορεί να είναι καυτό από μόνο του, είναι σημαντικό να θυμόμαστε κάτω σας πηγαίνει σε ένα μεγάλο κόπο για να βεβαιωθείτε ότι «ο άνθρωπος σπηλιά» του είναι καθαρά για να σας εν αναμονή κάποιας δράσης slip-και-slide, γι 'αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε αυτές οι Wham-bam στιγμές στο ελάχιστο. Σχάρες Τίποτα στα νεύρα ενός κάτω περισσότερο από το να δαπανά ώρες βλέποντας τι τρώνε και τον καθαρισμό τους έξω για να στη συνέχεια να βρει το κύριο σεξουαλικό εκδήλωση διήρκεσε μόλις δύο λεπτά.

load...

Το σεξ είναι κάτι περισσότερο από τη διείσδυση? παρτίδες των ερωτικών παιχνιδιών βοηθά να παρατείνει την εμπειρία και αυξάνει τόσο της διέγερσης και επιθυμίας όρια σας. Τόνωση ολόκληρο το σώμα του με τα φιλιά και πινελιές με διαφορετικές πιέσεις. Εξερευνήστε το σώμα του και να μάθει πού ιδιαίτερα ερωτογενείς ζώνες του είναι, έτσι ώστε να μπορεί να διεγείρει εκείνες τις περιοχές πιο συνοπτικά. Πάρτε τον πρωκτό του, έτοιμο για το τέρας σας με πειράγματα και την τόνωση με τα δάχτυλά σας, τη γλώσσα, dildo, το κεφάλι του πέους σας, κλπ Θέλεις να τον σφαδάζει στην έκσταση στο κρεβάτι, επαιτεία που πρέπει να ληφθούν πριν τον τοποθετήσετε και να τον έναν δείχνουν μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός αν πρόκειται για ένα στα γρήγορα, θα πρέπει να κάνει πολλά ερωτικά παιχνίδια πριν από την είσοδο του συντρόφου σας.

Όταν τον εισάγετε, να πάει αργά στην αρχή και να τον αφήσει να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει το μέλος σας στο σώμα του. Παρακολουθήστε τις αντιδράσεις του, όπως μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα και το βάθος της ωθήσεις σας για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεται χαρά και την απόλαυση της εμπειρίας, πριν να μεταβείτε στη λειτουργία Energizer Μπάνι να αποφύγει τον πληγώνει (από τον πρωκτό δεν είναι τόσο ελαστική ως κόλπου). Χρησιμοποιήστε τα μέρη της λίπανσης και ποικίλλουν τις θέσεις και τις μεθόδους για να μπαχαρικό πράγματα μέχρι και την εμπειρία περισσότερη ευχαρίστηση.

Το καλύτερο Gay Sex Συμβουλή για «Παντελόνια»

Όπως το δέκτη σε σεξουαλική διείσδυση, το κάτω μέρος έχει πολλή δύναμη για να ελέγχουν την κατεύθυνση της σεξουαλική εμπειρία. Επωφεληθείτε και διοχετεύσουν την ενέργειά σας σε κάνει κορυφαία αίσθηση σας σαν πρωταθλητής.

2. Να συμμετέχει ενεργά στη σεξουαλική Συνάντηση & Αποστολή Τον πέρα ​​από την άκρη

Ένα από τα συνηθισμένα παράπονα που ακούω από τις κορυφές στη θεραπεία μου και πρακτική εξάσκηση είναι το θεωρούν βαρετό και ενοχλητικό όταν κάτω τους «απλά θέτει εκεί» και «αναμένει να κάνω όλη τη δουλειά.» Αν για κάποιο μέρος της χαράς του να είσαι το κάτω μέρος είναι η παθητικότητα που συνδέονται με το ρόλο, μπορείτε επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εμπειρία.

Ακριβώς επειδή είστε κάτω δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε ένα παθητικό ρόλο.

Να θυμάστε ότι είναι μια μεγάλη πίεση για την κορυφή, ως διείσδυσης, για να είναι σε θέση να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια σταθερή στύση για τα επόμενα γιορτές, γι 'αυτό είναι σημαντικό να παίξετε το μέρος σας μέχρι τον λαιμό, ώστε ο ίδιος δεν αισθάνεται σαν το μοναδικός πάροχος για την ευχαρίστηση να έρθει.

Πάρτε το προβάδισμα στις δραστηριότητες της σεξουαλικής πράξης, να τον πειράζουν με το σώμα σας, τα χάδια σου και από του στόματος ικανότητές σας, και να τον άκρη από αυνανισμό του στο χείλος της κορύφωση, και στη συνέχεια να υποχωρήσει πριν από την επανάληψη και πάλι την άσκηση. Οι εργασίες του επάνω σε έναν τέτοιο παροξυσμό που δεν μπορεί να περιμένει για να σας ρίξει πίσω στο κρεβάτι και να πάρετε απασχολημένος. Με την ενεργή συμμετοχή σας στο παιχνίδι του σεξ, θα σας βοηθήσει να τροφοδοτήσει τη σειρά-on του, η οποία θα εξυπηρετήσει μόνο τα συμφέροντά σας, κρατώντας την σεξουαλική επαφή διαρκεί περισσότερο και πιο ξέφρενη.

Το καλύτερο Gay Sex Συμβουλή για «πρωτάρηδες»

Για πρώτη φορά σας γκέι σεξουαλική εμπειρία δεν μπορεί να επαναληφθεί, γι 'αυτό είναι σημαντικό να θέσει τις βάσεις για μια μεγάλη εμφάνιση στο γκέι σεξουαλικότητά σας να θέσει ένα θετικό ίδρυμα από το get-go. Αυτό δεν θα πρέπει να τεθεί σε τυχαία - όπως μπορεί είτε να επιβεβαιώσει μια υγιή σεξουαλικότητα ή αφήστε διαρκείας ουλές, ανάλογα με το πώς θα διαπραγματευτεί αυτό το πολύ σημαντικό αναπτυξιακό ορόσημο. Πρώτη φορά σας είναι ειδική και μπορεί να δώσει τον τόνο για τη σεξουαλικότητά σας για πολύ καιρό ακόμα.

3. Αποφύγετε Μίμηση Αυτό που βλέπετε στην Gay Porn

Δεν είναι ρεαλιστικό! Γίνετε δική σας μοναδική έκδοση ενός πορνοστάρ που είναι αλήθεια για το ποιος είσαι. Γιγαντιαία στρόφιγγες, το σεξ που διαρκεί για μέρες, εκσπερματώσεις που μοιάζουν Καταρράκτες του Νιαγάρα... Αυτοί είναι οι φαντασιώσεις που έχουν κάνει το γκέι πορνό βιομηχανία μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν είναι ακριβείς απεικονίσεις του τι ισχύει και gay σεξουαλικότητα μοιάζει.

Αποφύγετε τη χρήση πορνό ως μέσο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Αντ 'αυτού, να πάρει αξιόπιστες βιβλία ή να αναζητήσουν μια εκπαιδευτικός σεξ ή θεραπευτή για καθοδήγηση. Μην βασίζεστε στο διαδίκτυο για πληροφορίες, καθώς υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση εκεί έξω που μπορεί να κατευθύνει σας λάθος. Το σεξ απαιτεί ακριβή εκπαίδευση, την ωριμότητα και συναισθηματική ετοιμότητα, οπότε φροντίστε να καλύψει όλες αυτές τις προϋποθέσεις πριν από το ενδεχόμενο η πρώτη σας φορά.

Αν είστε στην πρώτη σας ομοφυλοφιλική σχέση, μην προσπαθήσετε να είναι μια πορνοστάρ κατά τη διάρκεια του σεξ - αυτό δεν είναι ό, τι gay σεξουαλικότητα φαίνεται πραγματικά σαν.

Ακόμα κι αν δεν μπορεί να φαίνεται σέξι για να σας, είναι απαραίτητο να γίνουν γνώστες για ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές και τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και αυτούς που δυνητικά μπορεί να κοιμηθεί μαζί. Συνιστάται η πρώτη σας φορά να είναι με κάποιον που γνωρίζετε καλά, να αισθάνονται ασφαλείς με, και να εμπιστευθείτε δεδομένου ότι το σεξ είναι μια πολύ προσωπική και ευάλωτη εμπειρία. Κατηγορηματικός επικοινωνία είναι το κλειδί, καθώς θα πρέπει να μιλήσετε με το σύντροφό σας σχετικά με θέματα όπως το ασφαλέστερο σεξ, STD-κατάσταση, συζητώντας σεξουαλικές προτιμήσεις και ανάγκες, κ.λπ.

Είναι, επίσης, συνιστάται να πάω αργά και προσπαθήστε βανίλια σεξ για πρώτη φορά σε ρυθμό μόδας. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αποφευχθεί η διεισδυτική σεξ στο πρώτο και απλά να επιμείνουμε σε φιλιά, συγκινητικό, αμοιβαίο αυνανισμό, και στοματικό σεξ και σταδιακά λειτουργήσει τον εαυτό σας σε βαθύτερη μορφές οικειότητας. Μπορεί να έχουν να περιμένουν πολύ καιρό για να πειραματιστείτε με γκέι σας σεξουαλική εαυτό, αλλά θέλετε να εξασφαλίσετε ότι είναι μια θετική και ευχάριστη εμπειρία που εμπλουτίζει τη ζωή σας.

Βιβλία όπως « Η Χαρά του Gay Sex » από τον Δρ Charles Silverstein και Felice Picano και « Gay Sex: Ένα Εγχειρίδιο για τους άνδρες που αγαπούν τους άνδρες » από τον Jack Hart μπορεί να είναι καλό εισαγωγικό βιβλίο για να σας βοηθήσουν να προσανατολιστούν προς τα βασικά του γκέι σεξ και εξοικειωθούν με γκέι σεξουαλική ορολογία και τις σεξουαλικές πρακτικές.

Το καλύτερο Gay Sex Συμβουλή για «ζευγάρια»

Ως εταίροι σε μια δεσμευμένη σχέση, θα είναι σημαντικό για σας να καλλιεργήσει μια υγιή σεξουαλική ζωή μαζί που θα διαρκέσει στο χρόνο και να συνεχίσει να σας δώσει χρόνια της ικανοποίησης και στενή σχέση.

4. Διαφοροποίηση σεξουαλική ζωή σας για να κρατήσει την ερωτική φόρτιση Burning Bright

Ένα από τα μυστικά συστατικά για τη διατήρηση πάθος ζωντανό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι καινοτομία, αναμονή, μυστήριο και ίντριγκα. Η προβλεψιμότητα και η μονοτονία συμβάλλουν στην πλήξη, εφησυχασμό, και ξεθυμάνει η σεξουαλική χημεία.

Ένας τρόπος που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του κοινού τάση είναι να κρατήσει τα πράγματα συναρπαστικό, νέο και διαφορετικό στη σεξουαλική σας σχέση, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας διατηρούνται αναρωτιούνται τι έρχεται στη συνέχεια. Αυτό απαιτεί προσπάθεια και δημιουργικότητα, αλλά είναι καλά αξίζει τον κόπο! Έχετε σεξ σε διαφορετικά μέρη, ανακατεύουμε μέχρι τις σεξουαλικές θέσεις που συνήθως απασχολούν, να γράψει και να μοιράζεσαι τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις με τον άλλον, να επικυρώσει το σύντροφό σας και να τον αφήσει να ξέρετε πόσο τον αγαπάτε και πόσο σέξι νομίζετε ότι είναι, το σχέδιο εξωπραγματικές σεξουαλικές συνευρέσεις και οι ημερομηνίες, κ.λπ. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες!

Αν έχετε βαρεθεί με τη σεξουαλική σας σχέση, δεν πρέπει να φοβόμαστε να το συζητήσουν με τον σύντροφό σας και να τα αναμιγνύουμε όλα.

Παίξτε το σεξ θέμα του σκάφους και παιχνίδια καρτών, πηγαίνετε σεξ καταστήματα παιχνιδιών μαζί, ρόλο παίζουν με πορνό ή άλλα σενάρια, παρακολουθούν υποχώρηση του ζευγαριού (η Body Electric Σχολή έχει γίνει γνωστό ότι είναι μια καλή πηγή για αυτό), να μάθουν Τάντρα μαζί, να διαβάσετε ερωτικές μυθιστορήματα ή γράψε τη δική σου, κλπ Γίνετε ο συγγραφέας του δικού σας σεξουαλική ιστορία ως ζευγάρι, και θα πάρετε τη σχέση σας με τα ύψη της οικειότητας ποτέ δεν φανταζόταν πριν. « Του ομοφυλόφιλου άντρα Κάμα Σούτρα » του Terry Sanderson είναι ένα καλό βιβλίο για να εξερευνήσετε ως ζευγάρι.

Δημιουργήστε το δικό σας σεξουαλική ταξίδι!

Σεξουαλική ταξίδι σας είναι δική σας, έτσι ώστε να διαμορφώσει με τρόπο που να ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας. Ασφάλεια, ευθύνη και συναίνεση είναι βασικές προϋποθέσεις για να επιτρέψετε στον εαυτό σας την ελευθερία να είναι ανεμπόδιστη και να απολαύσετε ένα από τα δώρα της ζωής, η σεξουαλική ευχαρίστηση, στο μέγιστο. Ποιες είναι μερικές άλλες συμβουλές σεξ που μπορεί να μοιραστεί για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες; Ας μοιραστούν τη σοφία με την άλλη. Στην υγειά σας!

πηγές Φωτογραφία: nbcnews.com, weheartit.com, towleroad.com, huffpost.com