21 καλύτερα λεσβιακά ερωτικά τραγούδια (2019)

14 Ιουλίου 2019

Μερικά daters μπορεί να πάει για τα κεριά και λουλούδια, αλλά, όταν θέλω να θέσει τη διάθεση για μια ημερομηνία, έχω το κεφάλι ευθεία για τη λίστα αναπαραγωγής μου και να περιμένω στην ουρά τα αγαπημένα μου τραγούδια αγάπης. Είναι απλό και αποτελεσματικό. Ορισμένα τραγούδια έχουν απήχηση daters, δίνοντας φωνή στις σκέψεις και τα συναισθήματα που κάνουν ρομαντικές σχέσεις τόσο αξίζει τον κόπο.

Αν είστε μια λεσβία, όμως, κλασικό ετερο-κανονιστική τραγούδια όπως το «Stand By άτομό σας» δεν μπορεί ακριβώς να μιλήσει για το πώς αισθάνεστε για ειδικές κυρία σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε βάλει μαζί αυτή τη λίστα των 21 τραγούδια για λεσβιακό έρωτα. Αυτά τα εκφραστικά και συναισθηματική μουσική μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ρομαντική στιγμή με ημερομηνία σας και να εκφράσω πώς αισθάνεστε χωρίς να χρειάζεται να πω μια λέξη.

load...

1. «Το μόνο που θέλω είναι να είναι το κορίτσι σας» - Holly Miranda

Στην κορυφή λίστα μας είναι « All I Want Is να είναι το κορίτσι σας » τραγουδιέται από Holly Miranda. Ακούγοντας αυτό το τραγούδι μία φορά είναι αρκετό για να πάρει το κολλήσει στο μυαλό σου όλη την ημέρα. Θα συλλαμβάνει τέλεια την εθιστική χαρά ενός νέου φλερτ.

Κυκλοφόρησε το 2015, «Το μόνο που θέλω είναι να είναι το κορίτσι σας» είναι νούμερο ένα στη λίστα μας, επειδή είναι sodarn χαριτωμένο. Στίχοι του τονίζουν τον αυθορμητισμό, την έκπληξη και ανοησία της πτώσης για το δικαίωμα κορίτσι. «Δεν έψαχνα για αγάπη,» Holly τραγουδά, «αλλά με βρήκε.»

load...

Είτε είστε χρονολόγηση ή παντρεμένος, «Το μόνο που θέλω είναι να είναι το κορίτσι σας» μιλάει για λεσβιακές σχέσεις όλων των ειδών. Αυτό το τραγούδι εμπνέει ζευγάρια να χορέψουν μέχρι το πρωί και χάνουν τον εαυτό τους στη μουσική και το φως του φεγγαριού.

2. «Είναι κρατά ζεστό» - Mary Lambert

Δεν θα το ψέμα, έχω σίγουρα έχει κολλήσει με αυτό στο αυτοκίνητό μου πάνω από μία φορά. Είναι τόσο συναρπαστικός και αξιολάτρευτο! « Κρατά Me Θερμό » είναι ύμνος Mary Lambert για λεσβίες νεοσσών εκεί έξω που αναζητούν κάποιον να αγκαλιάσει μέχρι. Είναι μια ενδυνάμωση τραγούδι για την ιδιοκτησία ποιος είσαι και την αγάπη που αγαπάτε.

load...

Όποια και αν είναι ο προσανατολισμός σας, αυτό το 2013 pop hit είναι αυτό που θα θέλετε να παίξετε ξανά και ξανά. Οι συγκινητική στίχοι όμορφα περιγράφει πώς αισθάνεται για να ερωτευτεί, και φωνητικό εύρος της Μαρίας είναι θετικά ευφορία από την αρχή μέχρι το τέλος.

3. «Η Δύναμη των δύο» - Indigo Girls

Τα καλύτερα τραγούδια αγάπης είναι απλή. Παίρνουν στον πυρήνα του τι αγαπώντας κάποιον σημαίνει, και αυτό είναι που « The Power of Two κάνει» από τα Indigo Girls. Αν και γρατζούνισμα στις ακουστικές κιθάρες, αυτές οι γυναίκες δένουν απόλυτα τις φωνές τους για να εξηγήσουν πώς «πολλαπλές ζωή με τη δύναμη του δύο.»

«Η Δύναμη των δύο» περιγράφει ένα ζευγάρι ξήρανση τα δάκρυα του άλλου, απολαμβάνοντας την παρέα του άλλου, και υπόσχεται να μείνετε μαζί με τα χρόνια. Το ντουέτο είναι αρκετό για να κάνει τα γόνατα κανενός πάει αδύναμη, αλλά είναι ιδιαίτερα ισχυρό για τις γυναίκες που έχουν μια αγάπη που είναι ισχυρότερη από όλους τους φόβους και τα εμπόδια.

4. «αγαπάτε Τέλος πάντων» - Jil Nilsson & Marlene

Μερικές φορές η αγάπη πονάει, και μερικές φορές οι εταίροι μας να μας απογοητεύσει. Αλλά η αληθινή δέσμευση για διαρκή τα χαμηλά επίπεδα, καθώς και τα υψηλά επίπεδα με το εν λόγω ειδικό κάποιος. Αυτό είναι το θέμα Jill Nilsson και Marlene οδηγείτε το σπίτι στο ντουέτο τους « Love You Τέλος πάντων.» Οι τραγουδιστές υπόσχονται μια αιώνια lovethat θα συνεχιστεί μέσα από τα δάκρυα, συγκρούσεις και κακουχίες.

5. «Ποιος είσαι εσύ περιμένεις;» - Melissa Etheridge

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Melissa Etheridge βγήκε ως λεσβία το 2002, όταν έπεσε στην αγάπη με τον καλύτερο φίλο της, 10 ετών. Συζήτηση για το ειδύλλιο! Melissa έγραψε ένα τραγούδι για την επιχείρηση-σύζυγό της Linda Wallem και μάλιστα τραγούδησε σε αυτήν, όπως είπαν τους όρκους τους στους πρόποδες της σειράς Santa Ynez Mountain στην Καλιφόρνια.

« Ποιος περιμένεις; »Είναι ειλικρινή φόρο τιμής Melissa να partner.You της μπορούν να παίξουν αυτό το αργό τραγούδι για να κάνει μια αξέχαστη στιγμή της δικής σας με αυτό που αγαπάτε.

«Όπου κι αν πάω, θα πάω και εγώ. Όπου κι αν μείνετε, θα μείνω μαζί σου,»Μέλισσα τραγουδά. Στίχοι τραγούδι της είναι να εμπνεύσει τους εραστές να κρατήσει τα χέρια, και αυτό ακριβώς μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που περιμένατε ήταν ακριβώς μπροστά σας.

6. «Σταθερή λαχτάρα» - kd lang

Από την πρώτη νότα, τραγούδι «kd lang είναι Συνεχή λαχτάρα » τραβάει τις γυναίκες και να τους ενθαρρύνει να κυριαρχεί μαζί με τη μουσική. Είναι μια μαγνητική μελωδία κατοικία σε θέματα της επιθυμίας, της νεολαίας, και την ομορφιά. Ο τραγουδιστής σκληρή κορίτσι αποκαλύπτει μια πιο ήπια πλευρά, όπως αυτή πεύκα πάνω από κάποιον μακριά της.

Το 1993, «Συνεχή λαχτάρα» κέρδισε kd lang πρώτο Grammy της για την καλύτερη θηλυκή λαϊκή φωνητική απόδοση (κτύπησε έξω Mariah Carey και η Celine Dion) και βάλτε την στο χάρτη ως λεσβία τραγουδίστρια. Αν ψάχνετε για ένα γλυκό σερενάτα για να πάρει την ημερομηνία σας στη διάθεση, σίγουρα θα πρέπει να δώσει «Σταθερή λαχτάρα» να ακούσετε.

7. «Μόνο ένα κορίτσι» - Gia

Στο 18 ετών, Gia βγήκε για πρώτη κορίτσι-on-girl την εμπειρία της με λεσβιακό έρωτα τραγούδι « Μόνο ένα κορίτσι.» Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι το τραγούδι σήμαινε πολλά για την , λέγοντας: «Δεν ήταν μόνο προσωπικά για μένα, αλλά ένιωσα σαν το μήνυμα του τραγουδιού θα ήταν εύστοχος στο να βοηθούν τους άλλους να αισθάνονται άνετα με τη σεξουαλικότητά τους.»

Αισθησιακό στίχοι του τραγουδιού είναι αρκετά για να πάρει αγωνιστικά καρδιά κάθε γυναίκας όπως η ίδια θαυμάζει κάποιον στην πίστα. «Μόνο ένα κορίτσι ξέρει πώς ένα κορίτσι αισθάνεται,» Gia τραγουδά. «Μόνο ένα κορίτσι μπορεί να με κάνει να νιώσω αυτόν τον τρόπο.» Ένα πράγμα είναι σίγουρο, Gia Δεν είναι μόνο ένα κορίτσι - αυτή είναι μια κορυφαία LGBTQ με κάτι σημαντικό να πω.

8. «φιλί που Συνυπολογίζεται» - Catie Curtis

« Φιλί που υπολογίζονται » είναι μεταξύ των κορυφαίων λεσβιακό έρωτα τραγούδια στη λίστα μας, γιατί είναι εύκολο να χορέψουν και εύκολο να αγαπάς. Η ιστορία ενός πρώτο φιλί είναι διαφορετική για τον καθένα, αλλά πολλοί daters μπορεί να σχετίζονται με αυτές νευρικό πεταλούδες και ηλεκτρική ενέργεια λίγο πριν τα χείλη σας αγγίξει.

Ίσως Catie Curtis ήταν να σκεφτόμαστε τον σύντροφό της των 17 ετών , Liz Μάρσαλ, όταν συνέθεσε το τραγούδι, γιατί η ειλικρίνεια της λάμπει μέσα από κάθε λέξη. Στο τραγούδι, το indie τραγουδίστρια λέει ότι είδε να έρχεται, αλλά το φιλί συντριβή της εξακολουθούν να την κυριεύσει. Ήταν ένα φιλί thatmattered και σηματοδότησε την έναρξη μιας ουσιαστικής σχέσης. Ακούγεται σαν την αρχή μιας μεγάλης ερωτικό τραγούδι για μένα!

9. «I φίλησα ένα κορίτσι» - Jill Sobule

Το 1995, μια δεκαετία πριν από την Katy Perry τραγούδησε για το Bi-curious τις επιθυμίες της, Jill Sobule performeda θρασύς και τολμηρή τραγούδι που ονομάζεται «I Kissed a Girl.» Το χτύπημα ποπ ροκ αφηγείται την ιστορία των δύο γυναικών που δεν ικανοποιούνται από τους άνδρες τους και καταλήγουν στην αγκαλιά του άλλου.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που φίλησα ένα κορίτσι,» Jill τραγουδά. Ενώ η συνολική ύφος του τραγουδιού είναι παιχνιδιάρικο - Fabio ακόμα φιλοξενούμενο έναστρο ως το απέρριψαν αρσενικό ενδιαφέρον αγάπης στο μουσικό βίντεο - το θέμα είναι ενδυνάμωση γιατί, ιδιαίτερα στη δεκαετία του '90, οι λεσβίες δεν έχουν πάντα την αίσθηση άνετα να είναι ανοιχτή για φιλιά άλλα νεοσσών.

Αν έρχεστε ως λεσβία, για πρώτη φορά, το τραγούδι αυτό είναι για σας. Είναι μια get-up-για-σας-πόδια-και-χορού είδος του τραγουδιού με ένα απλό μήνυμα και μια ξέγνοιαστη αίσθηση. Και, σε περίπτωση που αναρωτιόσαστε, Jill δεν έχει καμία πικρία για το τραγούδι Katy Perry για το 2008. «Ήμουν πραγματικά, σε ένα μικρό δρόμο, στην ευχάριστη θέση να μην είναι πια το“φίλησα ένα κορίτσι”το κορίτσι,» δήλωσε η Τζιλ σε συνέντευξή του Huffington Post.

10. «Η αγάπη μιας γυναίκας» - Alix Dobkin

Στο « Η αγάπη μιας γυναίκας ,» λαϊκή τραγουδίστρια Alix Dobkin τραγουδά για μια απροσδόκητη αγάπης ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Φεμινιστική θέματα τρέχει μέσα από αυτό το γλυκό μελωδία, που αρχικά κυκλοφόρησε το 2010. Το ρεφρέν «Επειδή αυτή είναι μια γυναίκα» είναι τόσο αιτία για την έκπληξη για την τραγουδίστρια και ο λόγος που έχει ερωτευτεί.

«Είναι τόσο εύκολο να τον εραστή της,» Alix τραγουδά, «γιατί είναι μια γυναίκα. Αντιλαμβάνομαι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι μου.»

11. «Closer» - Tegan και Sara

Γεμάτη απορία και ενθουσιασμό, «Closer» κέρδισε καναδική ποπ σταρ Tegan και η Σάρα το Βραβείο Juno για το τραγούδι της χρονιάς το 2013. Ίσως να θυμάστε το τραγούδι από το «Glee» - Ryder και ο Τζέικ τραγούδησε κοντά στο τέλος της τέταρτης σεζόν.

Tegan περιέγραψε το τραγούδι ως ένα χαρούμενο ύμνο για όποιον θέλει να έρθει πιο κοντά με κάποιον, όχι απαραίτητα σε μια σεξουαλική αίσθηση. «Αν και φαντάζομαι αυτό θα ήταν ΟΚ τραγούδι να κάνει με,» είπε στο περιοδικό Rolling Stone , «το μόνο που προορίζονται ήταν να γράψω κάτι γλυκό που θύμιζε τον ακροατή ένα χρόνο πριν από περίπλοκες σχέσεις, το δράμα, και σκασίλα.»

Αν είστε ελπίζοντας να πάρει πιο κοντά σε μια ελκυστική γυναίκα, αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να σπάσει τον πάγο και τους δυο σας πάρει στη διάθεση για ρομαντισμό.

12. «Ανάθεμα I Wish I Was εραστής σου» - Sophie B. Hawkins

« Ανάθεμα I Wish I Was εραστής σου » exploresthe σκέψεις μιας γυναίκας που θέλει να θεραπεύσει κάποιος είναι ραγισμένη καρδιά. Στο τραγούδι, Sophie B. Hawkins, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό της ένα omnisexual, yearnsto να είναι ο ήρωας διάσωση συντριβή της από μια καταχρηστική σχέση. Αυτό το τραγούδι ροκ προσφέρει μια ειλικρινή παράκληση, μια κραυγή μάχης, και romanticaccompaniment για τις λεσβίες που θέλουν να ασχοληθούν με το άλλο.

13. «Όλα τα πράγματα που είπε» - tA Tu

Το 2002, ο Ρώσος τραγουδιστές tA Tu γίνονται κύματα και γύρισε το κεφάλι με « όλα τα πράγματα που Said.» Το λάγνο τραγούδι εκφράζει τις απαγορευμένες επιθυμίες των νεαρών γυναικών που είναι πρόθυμοι να αψηφήσουν τις οικογένειές τους και την κοινωνία τους κανόνες λόγω της αγάπης τους για το ένα το άλλο. Ήταν μια αμφιλεγόμενη και τολμηρή κίνηση να γράψει ένα τέτοιο υποδηλώνει τραγούδι για μια λεσβία ρομαντισμό - και πολλές οργανώσεις που κινήθηκε για την απαγόρευση της τραγούδι - αλλά δεν μπορείτε να πάρετε δύο ταλαντούχες γυναίκες κάτω.

Γιούλια Βολκόβα, ο οποίος ήταν μέλος του ΤΑ Tu όταν «Όλα τα πράγματα που είπε» βγήκε, είπε ότι αισθάνθηκε το τραγούδι έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα προς την ΛΟΑΤ κοινότητα. «Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για να μας καλέσετε και να πει«ευχαριστώ. Αυτό μας βοήθησε να βγει.»

14. «Perfect» - Doria Roberts

Doria Roberts είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος γυναίκα. Αυτή τραγουδάει. Παίζει κιθάρα. Φαίνεται πάρα πολύ καλό. Το τραγούδι της « Perfect » είναι ένα παιχνιδιάρικο, σαγηνευτική και αξέχαστες ερωτικό τραγούδι για τα λεσβιακά ζευγάρια. Με δελεαστική εικόνες, Doria τραγουδά για romancing μια γυναίκα που απλά δεν μπορεί να βγει από το κεφάλι της. Αυτό είναι ένα μεγάλο τραγούδι για μια καυτή νύχτα ημερομηνία με τη γυναίκα των ονείρων σας.

15. «Crimson και Τριφύλλι» - Joan Jett

Ναι, « Crimson και τριφύλλι » είχε αρχικά πραγματοποιήθηκε το 1968 από τον Tommy James και τα Shondells, αλλά στη συνέχεια Joan Jett και τα Blackhearts πήραν στα χέρια τους το 1982 και suddenlyit έγινε λεσβία ροκ μπαλάντα. Στην πραγματικότητα, το κάλυμμα του Joan έφτασε στο νούμερο επτά στην πινακίδα διαγράμματα.

«Δεν βίας την ξέρουν,» Joan τραγουδά σαγηνευτικά, «αλλά νομίζω ότι μπορώ να την αγαπώ.» Yowza.

Το τραγούδι «Crimson και το τριφύλλι» που αλιεύονται σίγουρα την προσοχή μου στην ταινία «Μάχη των Φύλων», όπως Billie Jean King, που παίζεται από Emma Stone, έπεσε στην αγάπη με τον κομμωτή της. Η δεκαετία του '60 τραγούδι δεν μπορεί να είναι ανοιχτά για λεσβιακό έρωτα, αλλά χτυπά σίγουρα μια χορδή με λεσβίες γυναίκες.

16. «Κορίτσι Crush» - Little Big Town

Δεν ακούμε συχνά πάρα πολλά τραγούδια για τις λεσβίες στη μουσική της χώρας ύφος, αλλά « Κορίτσι Crush » χοροί σε αυτή τη γραμμή και συμβουλές σε μερικά κορίτσι-on-girl επιθυμεί. Ενώ ο τραγουδιστής φαίνεται toexcuse τα συναισθήματά της, λέγοντας ότι θέλει μια γυναίκα να κάνει ένας άντρας ζηλεύει, ο τρόπος που καθυστερεί στα χείλη κορίτσι φλερτ της, μακριά ξανθά μαλλιά και την ομορφιά μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει εδώ.

«Πήρα το πραγματικό κακό,» Karen Fairchildcroons στο άνοιγμα του τραγουδιού. «Θέλετε όλα όσα έχει. Αυτό το χαμόγελο και ότι τα μεσάνυχτα γέλιο αυτή είναι που σας δίνει τώρα.»

17. «Έλα εδώ» - Sarah Bettens

Πήρε το μάτι σας σε κάποιον γλυκό; Μπορείτε να τους πείτε πώς αισθάνεστε με την τοποθέτηση Sarah Bettens' “ Έλα εδώ ” κατά τη διάρκεια μιας ημερομηνίας. «Αγκαλιάστε το χρώμα στη ζωή σας,» το τραγούδι ενθαρρύνει πριν πάρει δεξιά στο σημείο: «Γιατί λοιπόν να μην έρχεστε εδώ»

Λαχανιασμένη και υποβλητική φωνή της Sarah κάνει αυτό το τραγούδι ιδανικό για νέους λεσβία εραστές που αναζητούν να περάσουν μια νύχτα στη μεταξύ τους.

18. «Drive» - Melissa Ferrick

Το swinging ρυθμό της « κίνησης » δίνει λεσβίες μια δελεαστική πρόσκληση να έρθει λίγο πιο κοντά σε κάποιον ειδικό. Melissa Ferrick μισό-ψιθύρους και μισή τραγουδά αποπνικτικός στίχους για φιλιά, συγκινητικό, και romancing μια ειδική κυρία όλη τη νύχτα. Αυτό είναι ένα τέλειο τραγούδι για αυτούς τους αργά το βράδυ συνεδρίες αγάπη.

«Θα σας κρατήσει ψηλά και να σας οδηγήσει όλη τη νύχτα,» Μέλισσα τραγουδά, «μέχρι να νιώσετε το φως της ημέρας. Σωστά."

19. «Αγάπη και Στοργή» - Joan ARMATRADING

Πρώτο χτύπημα Βρετανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός Joan ARMATRADING ήταν μια μελωδία χαδάκια που ονομάζεται « αγάπη και στοργή.» Τα μεταξωτά συνομιλίες μπαλάντα για την αναζήτηση μιας γυναίκας για την αγάπη και την απογοήτευση της για να αισθανθεί κάτι δυνατό για κάποιον εκεί έξω.

Το 1995, Melissa Etheridge εκτελείται ένα κάλυμμα το τραγούδι στο VH1 παράλληλα Joan Osborne, Paula Cole, και Jewel. Σε γενικές γραμμές, οι συγκινητικό και relatable στίχους του «Αγάπη και Στοργή» έκανε αυτό το τραγούδι ένα άμεσο κλασικό.

20. «Αν δεν της είναι» - Ani DiFranco

« Αν δεν είναι της » θα πάρετε το πόδι σας και την ημερομηνία αναστεναγμούς σου σε χρόνο μηδέν. Είναι ένα ανάλαφρο τόνο για «ένα πράγμα κορίτσι-κορίτσι» με πολλά la-las που αφήνουν τον ακροατή να συμπληρώσετε τα κενά. Bored από τους άνδρες, οι γυναίκες στο τραγούδι έρχονται μαζί γιατί θέλουν να είναι ελεύθεροι να αισθάνονται πώς αισθάνονται.

«Μόνιμη όπως ο John Wayne, είναι full frame? αυτή είναι στο επίκεντρο,»Ani τραγουδά. «Ξέρεις δεν είχα πραγματικά παρατηρήσετε όταν όλα τα άλλα εξαφανίστηκαν, αλλά όσο αφορά εγώ - αν δεν είναι της, δεν είναι εδώ.»

21. «Τα κορίτσια Like Girls» - Hayley Kiyoko

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, « Girls Like Girls » από Hayley Kiyoko είναι μόνο καθαρή διασκέδαση. Είναι περισσότερο για κλεμμένα φιλιά από τη δια βίου αγάπη. Το ανάλαφρο ρυθμό και ανάλαφρο στίχους καθιστούν ένα τέλειο choicefor εκείνες τις στιγμές, όταν θέλετε να αναμίξετε τα πράγματα με μια ημερομηνία.

«Είδα το πρόσωπό σας, άκουσα το όνομά σας, πήρα για να πάρετε μαζί σας,» χορωδία του τραγουδιού πάει. «Τα κορίτσια σαν τα κορίτσια σαν αγόρια κάνουν. Τίποτα καινούργιο."

Κυκλοφόρησε το 2015, «Τα κορίτσια Like Girls» αξίζει μια θέση στην πρώτη λεσβία τραγούδια όλων των εποχών. Αυτό flirty τραγούδι μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να αφήσει φρουρούς τους προς τα κάτω, να εξερευνήσουν τα συναισθήματά τους, και να απολαύσετε κάποια κορίτσι-on-girl δράση.

Ροκ με το αγαπημένο σας λεσβιακό ερωτικό τραγούδι

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο για ένα καλό τραγούδι αγάπης είναι η ικανότητά του να μεταφέρει αμέσως δύο άτομα σε μια πιο ρομαντική πλαίσιο του μυαλού. Μέσα σε λίγες σημειώσεις τραγουδούσε, μπορείτε να τον εαυτό σας τι σας αρέσει για τη σχέση σας υπενθυμίσω και γιατί έπεσε ένας για τον άλλο στην πρώτη θέση. Αν με ρωτήσετε, δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος για να πάρει στη διάθεση από το να παίζεις ένα αργό και αισθαντική τραγούδι αγάπης.

Ας ελπίσουμε ότι, η λίστα μας έχει δώσει πολλά τραγούδια για να προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής σήμερα το βράδυ σας, ώστε να μπορείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα στην αγκαλιά της ένα που σας ενδιαφέρουν most.These είναι τραγούδια από λεσβίες και τις λεσβίες, γεγονός που τις καθιστά τέλεια συνοδευτικά για τις γυναίκες στην αγάπη. Απολαμβάνω!