15 καλύτερες ιστοσελίδες προσωπικών γυναικών που αναζητούν γυναίκες (2019)

15 Μαΐου 2019

Ο ιστότοπός μας είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση πόρος που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες περιεχομένου και σύγκριση με τους χρήστες. Για να διατηρηθεί αυτή η πηγή 100% δωρεάν, θα λάβει αποζημίωση από πολλές από τις προσφορές που αναγράφονται στο site. Μαζί με τους βασικούς παράγοντες αναθεώρηση, η αποζημίωση αυτή μπορεί να επηρεάσει το πώς και πού τα προϊόντα εμφανίζονται σε όλη την περιοχή (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, η σειρά με την οποία εμφανίζονται). Το site μας δεν περιλαμβάνει ολόκληρο το σύμπαν των διαθέσιμων προσφορών. Editorial απόψεις που εκφράζονται στην ιστοσελίδα είναι αυστηρά δική μας και δεν παρέχονται, ενέκρινε ή εγκριθεί από τους διαφημιστές.

Διαφημιστής Αποκάλυψη

15 καλύτερες γυναίκες αναζητούν-Γυναικών Προσωπικά τοποθεσίες του 2019

BeNaughty προσφέρει μια μη επικριτική και σεξουαλικά τόνωση περιβάλλον για singles στο κυνήγι για μια ημερομηνία. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να διευκολύνει την τοπική προσωρινές σύνδεση σταθμών, αλλά επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αναζητούν πέρα από πατρίδες τους και να βρουν τις διεθνείς ρομαντισμό.

load...

Η χρονολόγηση του δικτύου BeNaughty δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τον Καναδά και την Ισπανία - και είναι πάντα προσθήκη νέων μελών από άλλα μέρη του κόσμου. Δεν έχει σημασία πού ζείτε, μπορείτε να βρείτε κακό ημερομηνίες σε αυτό το προκλητικά απολαυστική πλατφόρμα.

12. Bumble

Από την έναρξή του το 2014, Bumble έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της ως γυναίκα-φιλικό dating app σε μια προοδευτική αποστολή να αλλάξει misogynistic χρονολόγηση πρότυπα. Οι γυναίκες έχουν όλη τη δύναμη εδώ. Έχουν τη δύναμη να μετατρέψει μια αμοιβαία αγώνα σε μια ερωτική συνομιλία από την αποστολή του πρώτου μηνύματος. Έχουν τη δύναμη να ελέγξουν ημερομηνίες και να λαμβάνετε μόνο τα μηνύματα από ανθρώπους που τους ενδιαφέρει να γνωρίσουν.

load...

Από το 2014, Bumble έχει κάνει γυναικεία χειραφέτηση προτεραιότητα στην online dating σκηνή.

Οι άνδρες πρέπει να περιμένουν για τις γυναίκες για να κάνει μια κίνηση μόλις σχηματιστεί μια αμοιβαία αγώνα. Αυτό δεν επηρεάζει πραγματικά λεσβίες για Bumble, αλλά η ενδυνάμωση των φεμινιστικών ατμόσφαιρα εξακολουθεί να είναι ωραία.

Bumble Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Whitney Wolfe Αγέλη έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πάει ενάντια στο σιτάρι και να κάνουν τα κύματα στη σκηνή χρονολόγησης. Από την απαγόρευση εικόνες από όπλα για να προσθέσετε τα εργαλεία τους φίλους μόνο δικτύωση , η εφαρμογή αμφισβητεί το τι σημαίνει να είσαι υπεύθυνος dating app σε έναν κόσμο μετά την #MeToo.

load...

Όπως είπε Whitney, «Ήμασταν ιδρύθηκε με ασφάλεια στο τιμόνι της ό, τι κάνουμε - για να δημιουργήσετε ένα kinder Internet, για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα ενθαρρύνει τη λογοδοσία και να ξαναγράψει τους κανόνες για το πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.»

Top Οι γυναίκες που αναζητούν-Γυναικών «Ζευγάρια» τοποθεσίες (# 13-15)

Σύμφωνα με τους ειδικούς στον τομέα, όσο 2,4 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν δοκιμάσει τη σεξουαλική μη-μονογαμία , και περίπου 9,8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αυτοπροσδιορίζονται ως ανοικτό για να έχουν δορυφορική εραστές. Μερικά από αυτά τα ζευγάρια είναι κλεισμένοι swingers και άλλα είναι ανοιχτά polyamorous, αλλά όλοι μοιράζονται παρόμοιες φαντασιώσεις και θέλουν να βρουν μια σεξουαλικά περιπετειώδης εταίρο για να συμμετάσχει το κόμμα τους.

Αν ψάχνετε για ένα μονόκερο ( ένας bisexual γυναίκα που απολαμβάνει Τρίο ), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες dating sites για να το κάνει να συμβεί.

13. Προσάναμμα

Είτε μας αρέσει είτε όχι, Προσάναμμα και ολίσθηση με βάση το ταίριασμα του ήταν ένα παιχνίδι changer από τότε που ξεκίνησε το 2012. Το πρωτοποριακό χρονολογείται app είναι πιο εύκολο να βρείτε μια καυτή ημερομηνία οπουδήποτε και οποτεδήποτε, καθώς και πολλές ιστοσελίδες και εφαρμογές έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν της την επιτυχία και τη δημοτικότητα.

Κοιτάξτε τους αριθμούς και να μου πείτε αυτό δεν είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε τις γυναίκες. Προσάναμμα βλέπει πάνω από 2 δισεκατομμύρια προβολές την ημέρα και οργανώνει πάνω από 1 εκατομμύριο ημερομηνίες εβδομάδα. Χρονολόγηση του δικτύου του είναι, επίσης, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 190 χώρες και διατίθεται σε 30 γλώσσες. Και αυτό εξακολουθεί να αυξάνεται.

Τα ζευγάρια μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ για Προσάναμμα για να εξερευνήσετε τις επιλογές σήμερα τους μαζί.

Αν θέλετε να επάνω τις πιθανότητες της σύνδεσης με κάποιον σε πραγματικό χρόνο, προσπαθήστε να συνδεθείτε τη Δευτέρα γύρω 18:00 , η οποία είναι πιο επιβαρυμένη ημέρα και ώρα Προσάναμμα, σύμφωνα με τις εσωτερικές στατιστικές.

Τα τελευταία χρόνια, Προσάναμμα έχει αγκαλιάσει το ενιαίο τρόπο ζωής του μάχεται για τη ζωή κτύπημα και λέγοντάς τους χρήστες του «single είναι ένα φοβερό πράγμα για τα απόβλητα.» Έτσι πάω εκεί έξω και ισχυρό κτύπημα, αγώνα, και φάντασμα στην περιεκτικότητα σε καρδιά σας. Η εφαρμογή δεν έχει ένα τμήμα ειδικά για ζευγάρια, αλλά μπορείτε να γράψετε στο Προσάναμμα βιο σας που σας ενδιαφέρει τριών κατευθύνσεων ή μια ανοικτή σχέση ή ό, τι έχετε.

14. PlentyOfFish

Αν υπάρχει ένα πράγμα που οι γυναίκες είναι καλοί, να μιλάει για το πώς αισθάνονται. Πολλές γυναίκες είναι φυσικό-γεννήθηκαν επικοινωνίας, και ότι κάνει λεσβιακές σχέσεις τακτική χρήστη σε χρήστη. PlentyOfFish υποστηρίζει φλύαρος ξεχωρίζει προσφέροντας 100% δωρεάν επικοινωνία για όλους τους χρήστες.

«Φαινόταν τόσο ευφυής, ωραίο και φιλικό μέσω μηνυμάτων της. Ήμουν πάνω από το κεφάλι τακούνια αμέσως «. - Katie και Liz, ένα ζευγάρι POF

Δωρεάν επικοινωνιακή πολιτική PlentyOfFish έχει κίνητρο πολλά singles για να μείνω και να έχουν μια συνομιλία με αμοιβαία matches.Over τους 1 δισεκατομμύριο μηνύματα που αποστέλλονται από ένα μήνα σε αυτή την πλατφόρμα. Επιπλέον, 70.000 νέα singles ενταχθούν PlentyOfFish κάθε μέρα, έτσι θα βρείτε την αφθονία των γυναικών πρόθυμοι να μιλήσουν.

«Ακόμα και από μακριά, κάναμε παραμύθι μας πραγματικότητα», έγραψε η Χριστίνα και η Jennifer, ο οποίος συναντήθηκε την αφθονία των ψαριών και παντρεύτηκε Μάιος 2019. «Επιπόλαια συνεχίζει στο μήνυμά μεταξύ τους οδήγησε στην γραπτών μηνυμάτων, μεγάλες τηλεφωνικές συνομιλίες, και τελικά την επίτευξη στο πρόσωπο, παρά την απόσταση.»

15. BiCupid

BiCupid ίδια διατυμπανίζει ως το πιο αποτελεσματικό dating site για τους αμφιφυλόφιλους άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια. Χρονολόγηση του δικτύου του έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, έτσι δεν είμαστε επιχείρημα επί του σημείου αυτού. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ως αμφιφυλόφιλοι ή bi-curious κατά την εγγραφή σας δωρεάν, καθώς και σεξουαλικές προτιμήσεις σας θα εμφανιστεί ανοιχτά στο προφίλ σας.

BiCupid προσφέρει αμφιφυλόφιλων και bi-curious ξεχωρίζει μια φιλικότερη εναλλακτική λύση στη γενική sites γνωριμιών.

Μερικές bisexual γυναίκες ενταχθούν BiCupid σε αναζήτηση μιας σύνδεση, ενώ άλλοι ψάχνουν για φιλία. Αυτό το dating site δεν κρίνουμε. Τα χαρακτηριστικά του ενθαρρύνει μια κοινότητα ατμόσφαιρα, όπου τα άτομα μπορούν να μοιραστούν τις πρώτες ιδέες ημερομηνία ή να συζητήσουν τις εμπειρίες τους έρχονται ως αμφιφυλόφιλοι για το μεγαλύτερο αμφιφυλόφιλων blog γύρω.

Σύμφωνα με την ομάδα BiCupid, «Σε αντίθεση με άλλες περιοχές, ξεχωρίζει εδώ ξεκινούν με κάτι κοινό: την αγάπη για αμφιφυλόφιλων πάθος και αμφιφυλόφιλων ειδύλλιο. Αυτό κοινού ενδιαφέροντος θα βοηθήσει να γίνει χρονολόγηση ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.»

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα Dating Site και Προσωπικά Site;

Dating sites και χρονολογούνται προσωπικές ιστοσελίδες είναι σαν διζυγωτικά δίδυμα. Μπορεί να μοιάζει, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο, και είναι σημαντικό να τους αντιμετωπίσουμε ως το δικό τους ξεχωριστό πράγμα. Θα έχετε μια διαφορετική εμπειρία σε ένα dating site σε σχέση με μια ιστοσελίδα που χρονολογείται προσωπικά, επειδή το τελευταίο είναι πιο γρήγορο και ελεύθερη πρόσβαση.

Lesbian χρονολόγηση Προσωπικά μπορεί να βάλει τις γυναίκες στη γρήγορη διαδρομή με ρομαντισμό.

Ραντεβού προσωπικές ιστοσελίδες έχουν λάβει την πανάρχαια πρακτική της συνάντησης ανθρώπων από την τοποθέτηση διαφημίσεων σε εφημερίδες και έφερε σε απευθείας σύνδεση. Οι τόποι αυτοί δεν ταιριάζουν με τους χρήστες, όπως τα παραδοσιακά dating sites κάνουν - αντ 'αυτού, να αφήσει η διαφήμιση Προσωπικά μιλήσει για τον εαυτό της.

Singles πρέπει να χρησιμοποιούν τα εργαλεία αναζήτησης στο χρονολογούνται προσωπικές τοποθεσίες για να βρείτε τη σωστή αντιστοιχία. Είναι πραγματικά εύκολο. Δεν αμοιβαία ταιριάζουν. Δεν ολίσθηση. Δεν υπερβολική χαρακτηριστικά να πάρει με τον τρόπο του μια εισαγωγή.

Ραντεβού προσωπικές ιστοσελίδες συχνά δεν οθόνη των μελών, είτε, γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχουμε κάποιες βασικές συμβουλές για την ασφάλεια στο μυαλό όταν την οργάνωση μια ημερομηνία με κάποιον που έχετε συναντήσει σε απευθείας σύνδεση. Και οι δύο dating sites και προσωπικά sites γνωριμιών υποστηρίζει μαζική χρονολογείται πισίνες, έτσι κάνει την έρευνά σας πριν από την κατάδυση στο βαθύ τέλος.

Γιατί Μήπως Backpage κλείσει;

Μεγάλη ιστορία σύντομη, η ιστοσελίδα που χρονολογείται αγγελίες γνωστή ως Backpage αναγκάστηκε να κλείσει τις εργασίες της το 2018, διότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέδωσε ένα κατηγορητήριο 93-καταμέτρηση κατά επτά υψηλότερα ups στην εταιρεία. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνονται χρεώσεις που σχετίζονται με την πορνεία και το ξέπλυμα χρήματος.

Backpage.com κλείσει για τα καλά τον Απρίλιο του 2018 και Διευθύνων Σύμβουλος της έχει δηλώσει ένοχος για ποινικές διώξεις.

«Για πάρα πολύ καιρό, Backpage.com υπήρχε ως κυρίαρχη αγορά για αθέμιτες εμπορικές σεξ», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Jeff Sessions. «Αλλά αυτή η παρανομία σταματήσει τώρα.»

Το FBI, το IRS, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και ακόμη και η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ εργάστηκαν μαζί για να φέρουν Backpage κάτω.

Τον Απρίλιο του 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Backpage Καρλ Ferrer ομολόγησε την ενοχή του για δύο πολιτειακές και ομοσπονδιακές χρεώσεις.

Αυτό το σκάνδαλο έχει στείλει κύματα σοκ σε όλη την online dating κοινότητα, και έχει ήδη οδηγήσει μερικούς που χρονολογείται προσωπικά sites για να σφίξετε τα δικά τους πρότυπα και να εξασφαλίσει τις πλατφόρμες τους είναι ασφαλή μέρη για να συναντηθούν οι άνθρωποι. Craigslist έκλεισε πραγματικά το τμήμα προσωπικά του , λέγοντας: «Κάθε εργαλείο ή υπηρεσία μπορεί να γίνει κατάχρηση. Δεν μπορούμε να πάρουμε έναν τέτοιο κίνδυνο, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο όλες τις άλλες υπηρεσίες μας.»

Τι σημαίνει «W4W» ηρεμήσει;

Μπορεί να έχετε δει W4W γραμμένο σε λίγες προφίλ χρονολόγηση ή τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος για τις ανύπαντρες γυναίκες να αναφέρουν ότι ψάχνετε για τις ανύπαντρες γυναίκες. W4W σημαίνει «οι γυναίκες ζητούν γυναίκες.» Επιστροφή στις ημέρες του MySpace, που στάθηκε επίσης για «πόρνη για πόρνη», αλλά θα θέλαμε να σκεφτούμε το Διαδίκτυο έχει εξελιχθεί παρελθόν ότι τώρα. Φωνάζει στο MySpace για πραγματικά χαρακτηρίζοντας το διαδίκτυο στις αρχές ημερών του. Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και τις blurbs.

Άλλοι κοινοί όροι για την χρονολόγηση Προσωπικά sites περιλαμβάνουν:

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια σειρά από γράμματα σε μια διαφήμιση που χρονολογείται προσωπικά είναι εκεί για να περιγράψει το φύλο ή τον προσανατολισμό του ατόμου. Αλλά αν δεν είστε σίγουροι, σίγουρα το βλέμμα επάνω στο Urban Dictionary ώστε να γνωρίζετε τι παίρνετε σε.

Γυναίκες Αναζητώντας Γυναίκες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Γνωριμίες Γνωριμίες να βρείτε Romance

Ραντεβού μπορεί να είναι σκληρή δουλειά, ειδικά τώρα που singles έχουν τόσες πολλές επιλογές στη διάθεσή τους. Μπορεί να είναι συντριπτική να ταξινομήσετε μέσω όλων των προφίλ και περιοχές έξω εκεί για να βρει την θέση κοινότητα όπου μπορείτε ταιριάζουν. Ας ελπίσουμε ότι, ο κατάλογος των dating sites 15 W4W μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την αίσθηση του online dating σκηνή και να βρούμε κάτι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε απολαμβάνετε μια μόνο για γυναίκες πλατφόρμα ή κάνοντας μια θέση για τον εαυτό σας σχετικά με ένα γενικό dating site, μπορείτε να χτίσετε την εμπιστοσύνη στη χρονολόγηση τις ικανότητές σας με την ανάμειξη με άλλες γυναίκες που μοιράζονται παρόμοιες εμπειρίες και στόχους.

Λεσβίες προξενητής Δρ Φράνκι Βασάν ενθαρρύνει τις γυναίκες να πάνε έξω από τις ζώνες άνεσής τους να ανταποκριθούν αξιόλογες γυναίκες. «Η πίστη θα πάμε να βρούμε“The One”σε ένα πρώτο ραντεβού στα τυφλά με κάποιον που συναντήθηκαν σε απευθείας σύνδεση είναι για τις ταινίες, δεν είναι πραγματική ζωή», είπε. «Χρειάζεται ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να γνωρίσουν κάποιον, έτσι προσαρμόσουν τις προσδοκίες σας αναλόγως. Αν της αρέσει, να της πω έτσι. Αν διαπιστώσετε ότι έχετε τουλάχιστον κάτι κοινό, προτείνουμε μια δεύτερη ημερομηνία.»