15 καλύτερες δωρεάν μαύρες ομοφυλοφιλικές χρονολογώντας εφαρμογές και τοποθεσίες (2020)

Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι συνομιλίας το 2020

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και εξετάζουμε ιστότοπους κάμερας σε διάφορες κατηγορίες, παρέχοντας σας μια σε βάθος ανάλυση κάθε σημαντικής λεπτομέρειας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια σε λίγα λεπτά. Περιηγηθείτε στις κορυφαίες λίστες μας τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας!

Εύρος Ιστότοπος Χαρακτηριστικά Διερμηνείς Ταξινόμηση Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
# 1 Ζω Γνωρίστε χιλιάδες κορίτσια webcam στις ΗΠΑ ΗΠΑ Διαδικτυακά
Τα μοντέλα χρησιμοποιούν πίνακες για τη λίστα αγαπημένων δραστηριοτήτων
100% δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή
50.000+

Αναθεώρηση MyFreeCams
Δείτε το MyFreeCams
# 2 Ζήτω Συνομιλήστε με κορίτσια που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας
Ειδικές εκδηλώσεις με πραγματικούς Pornstars
Δωρεάν χρήση + Premium
36.000+
ImLive
κριτική
Δείτε το ImLive
# 3 livejasmin Συνομιλήστε με επαγγελματικά μοντέλα ζωντανά, χωρίς θαυμαστές
Εγγραφείτε στο fan club του αγαπημένου σας μοντέλου κάμερας
Δωρεάν χρήση + Premium
28.000+

Αναθεώρηση LiveJasmin
Παρακολουθήστε το LiveJasmin
# 4 CamSoda Μιλήστε με διεθνείς θαυμαστές
Ετικέτες και κατηγορίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλλιτέχνες
Δωρεάν χρήση + Premium
25.000+

Αναθεώρηση CamSoda
Δείτε το CamSoda
# 5 Chaturbate Δωρεάν γυμνό και εγγυημένο ζωντανό σεξ
Οι καλλιτέχνες απαριθμούν τις δραστηριότητές τους για να κερδίσουν συμβουλές
100% δωρεάν
30.000+

Αναθεώρηση Chaturbate.com
Δείτε το Chaturbate.com
# 6 bongacams Γρήγορη αρχική εγγραφή
Παρακολουθήστε τα διακριτικά με το χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
Δωρεάν χρήση + Premium
10.000+

Αναθεώρηση BongaCams
Δείτε το BongaCams
# 7 RabbitsCams.com Αλληλεπιδράστε με χιλιάδες ευρωπαϊκά μωρά
Descubre Caras frescas en la sección "Nuevos modelos"
Gratis de uso + Premium
6.000+

Επισκόπηση κουνελιού
Δείτε το RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Chatea con cientos de chicas de cámara
La mayoría de las Cam Girls usan Teledildonics
Gratis de uso + Premium
10.000+

Κριτική CrazyLiveCams
Δείτε το CrazyLiveCams
# 9 XLoveCam Chatea con chicas sexy y usa teledildónica
Eventos especiales de webcam en topless
Gratis de uso + Premium
35.000+

Αναθεώρηση XLoveCam
Δείτε το XLoveCam
#10 SexyOnCams Chatea con modelos adultos de 18 a 50 años o más
Perfiles informativos con fotos sexy
Gratis de uso + Premium
10.000+

Αναθεώρηση SexyOnCams
Δείτε το SexyOnCams

15 Best δωρεάν Μαύρο Gay Dating Apps & τοποθεσίες (2019)

10

Grindr

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Grindr, μερικές φορές αποκαλείται «η γκέι Προσάναμμα,» είναι διαθέσιμο σε 196 χώρες και έχει 27 εκατομμύρια χρήστες και καταμέτρηση. Είναι επίσης ονομάζεται το καλύτερο κινητό Ραντεβού App από τα πολυάριθμα καταστήματα και επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Βραβείων IDATE. Για να ταιριάξει με κάποιον, εσείς και οι δύο πρέπει να σύρετε προς τα δεξιά ο ένας στον άλλο. Στη συνέχεια μηνυμάτων είναι ενεργοποιημένη. Αν δεν σας αρέσει το πρόσωπο, σύρετε αριστερά. Η ομάδα Μύλος είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό ασχολούνται με την LGBTQ κοινότητα, την καταπολέμηση των διακρίσεων με Grindr για την Ισότητα των εκστρατειών του.

URL: https://www.grindr.com/

11

Προσάναμμα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Προσάναμμα είναι μία από τις πιο καινοτόμες χρονολόγηση εφαρμογές στη βιομηχανία, επειδή ξεκίνησε το όλο φαινόμενο ολίσθηση. Σήμερα, Προσάναμμα έχει οδηγήσει σε συνολικά 20 δισ αγώνες, και διευκολύνει 1,6 δισ ισχυρά κτυπήματα την ημέρα και 1 εκατομμύριο ημερομηνίες εβδομάδα. Αυτό είναι ό, τι Σολομώντα Τζάκσον είχε να πει για Προσάναμμα στην αναθεώρηση του στο Google Play: «Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη app για την εκπλήρωση των τοπικών singles. Δεν έχω συναντήσει κανένα bots ή ψεύτικο προφίλ, το οποίο είναι πολύ ωραίο. Επίσης πολύ φιλικό προς το χρήστη. Συνολικά, σίγουρα δίνουν αυτό το app ένα 11 στα 10!»

load...

URL: https://tinder.com/

12

OkCupid

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ιδρύθηκε το 2004, OkCupid είναι μια από τις σπάνιες dating sites / εφαρμογές που είναι ήδη εντελώς δωρεάν από την αρχή, και η ομάδα υπόσχεται να το κρατήσει με αυτόν τον τρόπο για όσο διάστημα υπάρχει η εταιρεία. Μπορείτε να αγοράσετε κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως μια ώθηση προφίλ, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό για να βρει και να επικοινωνήσει με έναν αγώνα. Ένα άλλο πράγμα που εντυπωσιάζει πραγματικά ξεχωρίζει για OkCupid είναι το φύλο του και τις επιλογές του σεξουαλικού προσανατολισμού. Δεν πρέπει απλώς να κολλήσει με γκέι, αν δεν θέλετε να. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν homoflexible, αμφιφυλόφιλων και αμφισβήτηση.

load...

URL: https://okcupid.com/

13

Μέγα κύμα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Surge λέει ότι «η επιλογή είναι δική σας», και κύριος στόχος της εφαρμογής είναι να μην βάλετε ετικέτες στα 3,5 εκατομμύρια χρήστες. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για τον κ Δεξιά ή κ Right Now - Surge μπορεί να σας βοηθήσει. Οι χρήστες της εφαρμογής είναι εξαιρετικά ενεργός, στέλνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια συνομιλίες το μήνα, και μπορείτε να ρυθμίσετε το προφίλ σας σε Ιδιωτική λειτουργία, έτσι ώστε μόνο τα παιδιά σας αρέσουν μπορείτε να δείτε. Αυτό θα βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας.

URL: http: //www.surgeapp.co/

load...
14

Σφήκα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Hornet είναι «όπου τα παιδιά συνδεθείτε.» Η γκέι χρονολόγηση εφαρμογή και κοινωνικό δίκτυο που ξεκίνησε το 2011 και έχει εξελιχθεί σε μια βάση χρηστών των 25 εκατομμυρίων. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή Hornet χρησιμοποιεί τη δική του μοναδική τεχνολογία αντιστοίχισης στο ζευγάρι gay singles. Για να μην αναφέρουμε Hornet έχει ένα blog βραβευμένο που καλύπτει τα πάντα, από γκέι χρονολόγηση και ειδήσεις ψυχαγωγίας σε ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης.

URL: https: //hornet.com/

15

ΤΡΑΧΗΛΟΣ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Είτε σας ενδιαφέρει η τοπική ή διεθνή γκέι χρονολόγηση, σβέρκος σας έχει καλυφθεί. Η εφαρμογή λέει ότι οι 12 εκατομμύρια χρήστες του είναι πραγματική, δεν είναι ρομπότ, και τα βασικά και προηγμένα φίλτρα αναζήτησης μπορεί να σας οδηγήσει σε πραγματική συνδέσεις. Σβέρκος λαμβάνει επίσης χρονολογούνται στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας εκδηλώσεις όπως πάρτι, φεστιβάλ και παρελάσεις υπερηφάνειας. Android και iOS χρήστες μπορούν να κατεβάσετε σβέρκος δωρεάν μέσω αντίστοιχων καταστημάτων της εφαρμογής τους.

URL: https: //www.scruff.com/

Χάρη σε αυτές τις Μαύρο Gay Sites Dating και εφαρμογές, εύρεση ενός βελόνα στα άχυρα είναι Πιθανές

Ραντεβού μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο όπως είναι, αλλά όταν είσαι μειοψηφία, μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε τον τρόπο περισσότερα εμπόδια να πηδήξει πάνω. Online dating είναι μια πολύ καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα, ιδιαίτερα τα 15 dating sites που μόλις σας είπε για. Αυτό βελόνα (γνωστός και ως το εν λόγω ειδικό κάποιος) είναι εκεί έξω, και αυτές οι περιοχές είναι εδώ για να σας βοηθήσουμε να το βρείτε (γνωστός και ως αυτόν ή αυτήν).

Πηγή φωτογραφιών: cassiuslife.com