13 καλύτερες τοποθεσίες προσωπικών m4m (100% δωρεάν δοκιμές)

3 Μαρτίου 2019

13 Best M4M Προσωπικά τοποθεσίες (100% Δωρεάν Δοκιμές)

9

Grindr

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Grindr θεωρείται συχνά ως ο γκέι Προσάναμμα - οι πλατφόρμες λειτουργούν σχεδόν τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η τοποθεσία σας χρησιμοποιείται για να βρείτε τα παιχνίδια στην περιοχή σας, και μπορείτε να φλερτάρετε, να ξεκινήσει μια συζήτηση, και ακόμη και να συναντηθούμε δεξιά, στη συνέχεια, αν θέλετε. Grindr είναι υπεύθυνη για εκατομμύρια σεξουαλική και ρομαντική συνδέσεις, και θα μπορούσε να είναι το επόμενο. Επιπλέον, Grindr συμβάλλει στη στήριξη της LGBT κοινότητας φιλοξενώντας εκδηλώσεις και εκστρατείες που καταπολεμούν τις διακρίσεις και η κακοποίηση.

URL: https://grindr.com/

10

Σφήκα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ιδρύθηκε το 2011, Hornet είναι «όπου τα παιδιά συνδέουν» και είναι γνωστή ως «σπερματικό ψηφιακό σπίτι για την κοινότητα LGBTQ +.» Η παγκόσμια ιστοσελίδα είναι τώρα 25 εκατομμύρια ισχυρή, και η πρωτοποριακή ομάδα εργάζεται συνεχώς για να φέρει τις νέες τεχνολογίες για να Hornet και τη βελτίωση της η εμπειρία του χρήστη. Hornet έχει επίσης το αρχικό περιεχόμενο, καλύπτοντας θέματα όπως ταξίδια, διασκέδαση, τον τρόπο ζωής, και την πολιτική. Κατεβάστε Hornet δωρεάν μέσω του Play App Store ή το Google, ή απλά να εγγραφείτε δωρεάν μέσω του φορητού υπολογιστή σας.

load...

URL: https://hornet.com/

11

Gaydar

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Gaydar είναι «το dating site για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες παντού», και η ομάδα λέει ότι θα σας βοηθήσει να «βρει παιδιά πιο γρήγορα.» Εκατομμύρια άνδρες έχουν ενώσει Gaydar, και χιλιάδες άλλοι να δημιουργήσετε ένα προφίλ κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση Gaydar δωρεάν ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία βρίσκεστε, και μπορείτε να μιλήσετε ιδιαιτέρως σε one-on-on μηνύματα ή με μια μεγάλη ομάδα στο φόρουμ. Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση, Gaydar προσφέρει το δικό Gaydar Ραδιόφωνο της για Mixcloud, ώστε να μπορείτε να ακούσετε μαρμελάδες από Drew G., DJ Matt Bogard, ο James John, και έτσι πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

URL: https://gaydar.net//

load...
12

GayMeeting

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δημιουργήθηκε το 2003 από γκέι άντρες για γκέι άνδρες, GayMeeting δεν ενδιαφέρεται για το κέρδος - είναι όλα στο να βοηθήσει τους ανθρώπους Η περιοχή είναι εξαιρετικά έξυπνο, έτσι θα είστε σε θέση να «φέρει χαρά και αγάπη για τους άνδρες σε όλο τον κόσμο.» σηκώστε με τη διάταξη και τα χαρακτηριστικά δεν έχει σημασία ποιες είναι οι τεχνικές δεξιότητες σας. Για να σας ενημερώνουμε για άλλες περιοχές της LGBT κοινότητας, GayMeeting έχει μια σελίδα ειδήσεων με καθημερινά αντικείμενα που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων.

load...

URL: https://gaymeeting.com/

13

Craigslist

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Craigslist είναι ίσως ένα από τα πιο διάσημα ιστοσελίδες αγγελίες, και όχι μόνο μπορείτε να βρείτε σπίτια, αυτοκίνητα, έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη, αθλητικά είδη, και τα κατοικίδια ζώα, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε σύνδεση τους φίλους και τις ημερομηνίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς Αναπάντητες ενότητα Συνδέσεις ή τα Άνδρες Αναζητώντας Άνδρες ενότητα και να δημιουργήσουν μια θέση της δικής σας ή διαβάστε τις δεκάδες θέσεις έως ότου ένας πιάνει το μάτι σας. Ωστόσο, λάβετε φρουρά σας όταν χρησιμοποιείτε Craigslist - έχουμε δει πάρα πολλές ιστορίες των ανθρώπων να scammed ή χειρότερα.

URL: https://craigslist.org/

Σε αυτές τις τοποθεσίες, μπορείτε να ψάξετε για τους άνδρες που ψάχνουν επίσης για Άνδρες (Stay With Me εδώ)

Η εύρεση άνδρες που ενδιαφέρονται επίσης για τους άνδρες δεν ήταν ποτέ ευκολότερη χάρη στα 13 προσωπικές ιστοσελίδες παραπάνω. Έχουν μερικά από τα καλύτερα φήμη στον κλάδο, και είναι μερικές από τις πιο προσιτές. Η μπάλα είναι στο γήπεδό σας τώρα, ώστε να πάει να κάνει την κίνησή σας!