13 καλύτερες τοποθεσίες γκέι dating για τους επαγγελματίες (2019)

5 Απριλίου 2019

Ο ιστότοπός μας είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση πόρος που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες περιεχομένου και σύγκριση με τους χρήστες. Για να διατηρηθεί αυτή η πηγή 100% δωρεάν, θα λάβει αποζημίωση από πολλές από τις προσφορές που αναγράφονται στο site. Μαζί με τους βασικούς παράγοντες αναθεώρηση, η αποζημίωση αυτή μπορεί να επηρεάσει το πώς και πού τα προϊόντα εμφανίζονται σε όλη την περιοχή (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, η σειρά με την οποία εμφανίζονται). Το site μας δεν περιλαμβάνει ολόκληρο το σύμπαν των διαθέσιμων προσφορών. Editorial απόψεις που εκφράζονται στην ιστοσελίδα είναι αυστηρά δική μας και δεν παρέχονται, ενέκρινε ή εγκριθεί από τους διαφημιστές.

Διαφημιστής Αποκάλυψη

13 Best Gay Sites Dating για Επαγγελματίες (2019)

OurTime είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και επιτυχή ανώτερα dating site κατασκευάστηκε από ανθρώπους Media , μια εταιρεία Match.com. Πάνω από 20.000 singles ενταχθούν σε αυτό το δίκτυο κάθε εβδομάδα.

load...

OurTime είναι ανοικτή σε singles όλων των κατευθύνσεων. Εφ 'όσον είστε άνω των 50 ετών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα dating προφίλ και να βρει κατάλληλες για την ηλικία αγώνες σε αυτή την πλατφόρμα.

Θα βρείτε όλες τις συνήθεις κουδούνια και σφυρίχτρες για OurTime. Τα μέλη μπορούν να στείλουν φλερτάρει, αρέσει η φωτογραφία, τα αγαπημένα ή τα μηνύματα για να προσελκύσουν την προσοχή. Μόνο συνδρομητές μπορούν να διαβάζετε και να απαντάτε σε μηνύματα, αλλά οι καταβληθεί σχέδια είναι αρκετά προσιτές, ξεκινώντας από λιγότερο από 4 $ την εβδομάδα.

load...

Ιστορίες επιτυχίας OurTime για την ανάδειξη της αγάπης που μπορεί να ανθίσει όταν τα μέλη είναι πρόθυμοι να επενδύσουν το χρόνο τους σε μια νέα σχέση.

11. CompatiblePartners

CompatiblePartners είναι η gay-friendly ιστοσελίδα αδελφή eHarmony. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την ίδια δοκιμασμένη και αληθινή-αλγόριθμο αγώνα που έκανε eHarmony διάσημη - αλλά με ένα γκέι συστροφή. Αυτή η ιστοσελίδα απευθύνεται αποκλειστικά στους άνδρες που αναζητούν άνδρες ή οι γυναίκες ζητούν γυναίκες. Θα πρέπει να επιλέξετε τη λωρίδα του ίδιου φύλου και να παραμείνουν σε αυτό.

load...

Η εγγραφή για να υποστηρίζονται Partners μπορεί να λάβει μια καλή 15 λεπτά, επειδή τα νέα μέλη πρέπει να συμπληρώσετε τη σχέση ερωτηματολόγιο, το οποίο ερευνά σας συνήθειες, τα ήθη, τις απόψεις, και τον τρόπο ζωής. Συμβατό Συνεργάτες χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να υπολογίσετε ένα ποσοστό αγώνα που είναι σωστό για τα χρήματα.

Συμβατό Partners διευκολύνει σοβαρές σχέσεις μεταξύ γκέι και λεσβίες singles.

Τα μέλη δεν βλέπουν μόνο μια συνολική βαθμολογία για κάθε dating προφίλ, μπορούν επίσης να σκάψει σε λεπτομέρειες και να δείτε το ποσοστό συμβατότητά τους με τους όρους του ρομαντισμού, αγάπη, θρησκευτικών αξιών, κοινωνικών αξιών, της εξωστρέφειας, και άλλες ιδιότητες. Τα προφίλ είναι πλούσια με πληροφορίες, έτσι ώστε να πάρετε μια καλή αίσθηση για το που ένα άτομο είναι, πριν να ξεκινήσει μια συζήτηση.

«Η ομορφιά της Συμβατό Partners είναι ότι από τη στιγμή που συναντηθήκαμε, που ήδη γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά», δήλωσε ο Ντον και Keleko σε μια μαρτυρία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι και οι δύο άνω των 60 ετών, αλλά βρήκαν μια δεύτερη βολή στο αγάπης για Συμβατά Συνεργάτες και παντρεύτηκαν στη Χαβάη.

Top «χριστιανική» Gay Sites Dating για Επαγγελματίες (# 12-13)

Ο Χριστιανισμός μπορεί να φαίνεται σε oddsat timeswith τον τρόπο ζωής LGBTQ +, αλλά μερικά άτομα ήταν σε θέση να συμβιβάσουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, τις αξίες της οικογένειας τους, και ευθυμία τους. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, το 48% των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών και τα άτομα προσδιορίζουν επίσης ως Χριστιανοί.

Οι χριστιανικές απόψεις για την ομοφυλοφιλία αλλάζει σταδιακά, καθώς περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν από το ντουλάπι και να μιλήσουμε για το τι σημαίνει να είσαι καλός Χριστιανός και αγαπά τον πλησίον σου.

«Κάνοντας ένα πρόσωπο σε αυτό που μοιάζει να είναι LGBTQ και Χριστιανός είναι πραγματικά σημαντικό για τη χριστιανική κοινότητα στο σύνολό της να δει», δήλωσε ο Erin πράσινο, Πίστη Προγράμματα Συντονιστής του Ιδρύματος Tyler Clementi. «Μπορούμε να δείξουμε ότι είμαστε ανθρώπινα όντα με χτυπάει τις καρδιές ακριβώς όπως είναι, με μια τάση να βίδα μέχρι ακριβώς όπως το κάνουν.»

12. Christian Mingle

Αν θέλετε να συναντήσετε gay χριστιανική άνθρωπο, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την εκκλησία την Κυριακή - μπορείτε να συνδεθείτε στο ChristianMingle οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας. Αυτή η χριστιανική χρονολόγηση ιστοσελίδα επικεντρώνεται στη δημιουργία του Θεού με επίκεντρο γάμους.

ChristianMingle διευκολύνει τον Θεό με επίκεντρο τον γάμο για την ευθεία και οι ομοφυλόφιλοι singles.

Δεν χρειάζεται να είναι ένας εν ενεργεία Χριστιανός να εγγραφούν, αλλά θα πρέπει να είναι ανοικτή σε χρονολόγηση άνδρες της πίστης επειδή είναι παντού σε αυτό το dating site. Από την έναρξή του το 2001, ChristianMingle έχει διευκολύνει βαθιές συνδέσεις μεταξύ περίπου 16 εκατομμύρια μέλη.

ChristianMingle στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα αποδεκτή γκέι και λεσβιών μέλη, αλλά ένα 2016 αγωγή έσπρωξε την περιοχή για να αλλάξει την πολιτική της και να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους.

13. GayCupid

Τέλος, GayCupid είναι μια μεγάλη περιοχή για τους γκέι άνδρες ψάχνουν για έναν εταίρο στην πίστη. Είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν, και όλα τα μέλη απολαμβάνουν μια δωρεάν δοκιμή τριών μηνών στο dating site. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρέχει βασικές πληροφορίες για τον εαυτό σας, να ανεβάσετε μια φωτογραφία, και είστε καλοί να πάτε.

Μετά τη δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών είναι πάνω, μπορείτε να συνεχίσετε online dating ταξίδι σας με την αναβάθμιση σε χρυσό ή πλατίνα μέλους σχέδια GayCupid του. Τα σχέδια αυτά προσφέρουν μια διαφήμιση χωρίς εμπειρία και ισχυρό ζωντανά τις δυνατότητες συζήτησης, καθώς και άλλα προνόμια. Όλα τα δωρεάν μέλη μπορούν να ανταποκριθούν σε μηνύματα που καταβάλλονται μέλη, γι 'αυτό είναι ένα ανοιχτό πεδίο δράσης για τους ομοφυλόφιλους άνδρες που αναζητούν τοπικές ημερομηνίες.

Christian άνδρες μπορούν να καλύψουν αγώνα ευχαριστίες τους σε διεθνές δίκτυο GayCupid του.

GayCupid έχει μια μακρά ιστορία επιτυχίας, και μπορείτε να δείτε τις επιπτώσεις της σε πολλές ιστορίες επιτυχίας του. «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον ιδιοκτήτη και το προσωπικό στο GayCupid, διότι σε αυτή την ιστοσελίδα βρήκα την αδελφή ψυχή μου και ο σύντροφός μου στη ζωή», είπε ο χριστιανός άνθρωπος που βρήκε την αγάπη στο διαδίκτυο. «Θα προσεύχομαι για περισσότερη επιτυχία.»

Ποια χρονολογώντας περιοχές είναι το πιο επιτυχημένο;

Το ερώτημα αυτό εξαρτάται από το πώς θα καθορίσουν την επιτυχία. Match έχει στην επιχείρηση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο site που χρονολογείται στην ύπαρξη, και έχει διευκολύνει αμέτρητες σχέσεις και γάμους από το 1990.

Από την έναρξή του, Προσάναμμα έχει κινούνται τα δισεκατομμύρια των ομοφυλόφιλων αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, Προσάναμμα έχει αλλάξει δραστικά την online dating κόσμο από το πρωτοποριακό σύστημα swiping που έχει γίνει πλέον το status quo σε πολλές dating sites και εφαρμογές. Φήμη προσάναμμα εκ μέρους των φορέων που δραστηριοποιούνται daters είναι απαράμιλλη, και υποστηρίζει με υπερηφάνεια #SwipeLife βοηθώντας singles δείτε που χρονολογούνται ως μια περιπέτεια και όχι μια αγγαρεία.

Με πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες σε 196 χώρες, Grindr είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο ενεργό γκέι χρονολόγηση δίκτυα στον κόσμο. Η γκέι χρονολόγηση εφαρμογή έχει μια φήμη για την οργάνωση προσωρινές σύνδεση σταθμών μεταξύ μόνο των ανδρών, αλλά η ομάδα Grindr έχει επίσης αναλάβει την ακτιβίστρια μανδύα και ξεκίνησε την Grindr για την Ισότητα εκστρατεία για την υποστήριξη LGBTQ + δικαιωμάτων σε παγκόσμια κλίμακα.

Θα θέλαμε επίσης να δώσει μια shoutout toOkCupid για να είναι ένα από τα πιο φιλόξενα και χωρίς αποκλεισμούς που χρονολογείται πλατφόρμες γύρω. Το 2014, OkCupid πρόσθεσε 22 επιλογές των δύο φύλων και 13 επιλογές για προσανατολισμό στη διαδικασία δημιουργίας προφίλ, επιτρέποντας ξεχωρίζει για την αναγνώριση κατά το δοκούν. OkCupid έχει απελευθερωθεί με επιτυχία χρηστών από την ετεροκανονιστική κουτί, και αξίζει στηρίγματα για αυτό.

Τι πρέπει να κάνω για ένα πρώτο ραντεβού;

Πρώτη ημερομηνίες μπορεί να είναι δύσκολη. Ποτέ δεν είναι αρκετά ξέρουν τι να περιμένουν, έτσι είναι καλύτερο να έχουμε μια χαμηλών τόνων σχέδιο με σαφή στρατηγική εξόδου. Casual ημερομηνίες σε μπαρ ή καφετέριες είναι το status quo στη σκηνή χρονολόγησης, αλλά μπορείτε να ξεχωρίσετε προτείνοντας κάτι λίγο πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Δεν εννοώ μόνο δείπνο και ταινία. Σκεφτείτε έξω από το κουτί, παιδιά. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα μουσείο, ένα ζωολογικό κήπο, ή βοτανικούς κήπους σε μια πρώτη ημερομηνία. Αυτές οι επιλογές είναι απλό, προσιτό και ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε για ώρες μαζί και να πάρει ακόμη και το δείπνο αργότερα εάν αισθάνεστε μια σπίθα.

Γευσιγνωσία κρασιών, φεστιβάλ τροφίμων, και οι αγορές αγροτών είναι επίσης καλές πρώτες ιδέες ημερομηνία για οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να βγει από τη ζώνη άνεσής τους και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές.

Ποιες είναι μερικές καλές Θέματα Συνομιλία;

Καλή θέματα συζήτησης μπορεί να είναι οτιδήποτε σας αρέσει να μιλάμε για - ταινίες, σπορ, χόμπι, ταξίδια, οικογένεια, ο κατάλογος συνεχίζεται και επάνω. Θα πρέπει να μιλήσουμε για τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να πείτε ιστορίες για ταξίδια που έχετε λάβει ή την κατάταξη όλων των εποχών αγαπημένο ρομαντικές κωμωδίες σας. Επιλέξτε κάτι αισιόδοξο για να σας πάρει τόσο χαμογελά και να γελούν.

Αποκτήστε το έναυσμα για μια ημερομηνία μιλώντας για προσωπικές εμπειρίες και τα ενδιαφέροντά σας.

Πολλοί χρονολογείται ειδικοί συνιστούν τη διατήρηση πράγματα φως σε ένα πρώτο ραντεβού. Αυτό σημαίνει ότι δεν εμφανιστεί αμφιλεγόμενα ζητήματα, πολωτικό ιδέες, ή τις προηγούμενες σχέσεις. Η θρησκεία και η πολιτική είναι συνήθως στο μη καμία λίστα, αλλά αυτό δεν είναι ένα σκληρό και γρήγορο κανόνα. Εφ 'όσον εκφράζουν τις απόψεις σας σε ένα nonjudgmental τρόπο, μπορείτε να φέρετε σε μια καλή, διορατική συζήτηση για τις θρησκευτικές αξίες σας ή πολιτικές απόψεις.

Φυσικά, η ημερομηνία δεν είναι μόνο για σας λέει ιστορίες και να ενεργεί ως ένα one-man show. Οι καλύτερες ημερομηνίες ξέρουν πώς να κάνουν ερωτήσεις για να πάρει το άλλο πρόσωπο να μιλάμε όσο είναι.

Είμαστε ακριβώς έτσι συμβαίνει να έχουν μια λίστα με 18 στερεού που χρονολογείται ερωτήσεις να ρωτήσω, όπως μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον. Αν αυτά δεν είναι αρκετά για εσάς, τότε δείτε αυτό το τεράστιο κατάλογο των 160 ημερομηνία ερωτήματα που δημιουργούνται από Συνομιλία Ορεκτικά κόσμο. Αυτό θα σας δώσει την αφθονία των θεμάτων που καίει μέσω του κατά τη διάρκεια της νύχτες σας.

Υποβολή Αίτησης Καλύτερης Gay Dating Sites για επαγγελματίες

Είτε κάνεις αίτηση για θέσεις εργασίας ή ζητώντας παιδιά έξω σχετικά με τις ημερομηνίες, μπορεί να χρειαστεί να υπομείνει αρκετά «nos» πριν φτάσετε στο «ναι» που οδηγεί σε κάτι μεγάλο. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο ταίρι στην καθημερινή ζωή. Ευτυχώς, η σημερινή gay singles έχουν το Διαδίκτυο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους σχέση.

Φιλικό dating sites μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες ότι θα κάνει μια πραγματική σύνδεση με κάποιον που πληροί τις προδιαγραφές σας. Οι θέσεις στη λίστα μας έχουν διευκολύνει φιλίες, προσωρινές σύνδεση σταθμών, καθώς και τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων όλων των φυλών, θρησκειών και κατευθύνσεις, και πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει καλά για σας, πάρα πολύ.

Θυμηθείτε, που χρονολογείται πρέπει να είναι διασκέδαση, έτσι δεν λαμβάνουν την αναζήτηση τόσο σοβαρά. Μην φοβάστε να λάβει μια ευκαιρία και να στείλετε ένα μήνυμα σε απευθείας σύνδεση συνθλίβει σας. Μετά από ένα flirty online chat, θα μπορούν να συνειδητοποιήσουν είστε απόλυτα προσόντα για να γίνει ο επόμενος φίλος τους. Καλή τύχη!