11 καλύτερα δωρεάν ανώτερα χρονολογώντας περιοχές πάνω από 60 (2019)

15 Μαρτίου 2019

11 Best δωρεάν Senior Sites Dating Πάνω από 60 (2019)

7

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

FirstMet, παλαιότερα γνωστή ως σας ενδιαφέρει, είναι ένα μίγμα των singles, αλλά έχει ένα ανώτερο τμήμα που είναι ως επί το πλείστον για singles 50 ετών και άνω. Είναι εντελώς ελεύθεροι να συμμετάσχουν, ορίστε τα κριτήρια σας, να αναζητήσετε και να λαμβάνετε αγώνες, και να επικοινωνούν με συγκεκριμένους τρόπους. Αν έχετε μερικά λεπτά για τα ανταλλακτικά, τότε θα έχετε αρκετό χρόνο για να ενταχθούν FirstMet, και η ομάδα υπόσχεται ότι δεν θα το μετανιώσετε.

URL: https://www.firstmet.com/

8

SeniorMatch

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Μπορεί να έχετε ακούσει για SeniorMatch από έναν φίλο, ή ίσως την έχετε δει σε «Σπίτι του μπαμπά 2.» Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα δημοφιλές (και, ας μην ξεχνάμε, δωρεάν) ανώτερα dating site. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «Δεν χρειάζεται να είναι μόνος», και η ομάδα προσπαθεί να σας συνδέσει με τέλειος σύντροφος σας, προσφέροντας προηγμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος, διασκέδαση εργαλεία συνομιλία και συμβουλές εμπειρογνωμόνων. Θα βρείτε τα πάντα, από την εικονική κλείνει το μάτι στο blog θέσεις για το καλύτερο πρώτο ραντεβού ιδέες.

load...

URL: https://www.seniormatch.com/

9

SeniorFriendsDate

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Όλες οι σχέσεις ξεκινήσει από κάπου, και SeniorFriendsDate προτείνει ξεκινώντας με τη φιλία, ειδικά αν έχετε μόλις χάσει ένα σύζυγο ή περάσει από ένα διαζύγιο. Το μόνο που θα σας πάρει μερικά λεπτά για να δημιουργήσετε ένα προφίλ, και μερικά δροσερά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να δείτε ποιος είναι online την ίδια στιγμή με εσάς. Θα μπορούσε ακόμη και να γίνει ένα από τα Προτεινόμενα Ενιαία Seniors των οποίων το προφίλ εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας SeniorFriendsDates του. Η ιστοσελίδα υπόσχεται να μην ζητήσει στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Οι Ανενεργό προφίλ αφαιρεθεί, έτσι θα έχετε πάντα κάποιον να μιλήσει.

URL: http://seniorfriendsdate.com/

load...
10

SeniorsCircle

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η αποστολή SeniorsCircle είναι να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο - αλλά σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να διαγράψετε δωρεάν το προφίλ σας όποτε θέλετε, καθώς και μπλοκ και την αναφορά ύποπτων μελών. Δεν χρειάζεται καν να δώσετε το όνομά σας, αν δεν θέλετε να. Από την πιο φωτεινή πλευρά, η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα διασκέδασης όπως αποστολή και λήψη εικονικών μηνύματα και κλείνει το μάτι. Ένας ικανοποιημένος πρώην χρήστη με το όνομα Brenda είπε στο site: «Είχα εγκαταλείψει την ελπίδα για την επίτευξη οποιονδήποτε συμβατό. Ανταλλάξαμε mail, φωτογραφίες, συναντήθηκαν τελικά, και ήταν αχώριστοι από τότε. Σας ευχαριστώ, και θα το συνιστούσα σε κανέναν που επιδιώκουν να συναντήσετε κάποιον ειδικό.»

load...

URL: http://www.seniorscircle.com/

11

SinglesOver60

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

SinglesOver60 είναι ένα δωρεάν έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ανώτερο dating site που λέει ότι κάνει πάνω-60 που χρονολογείται «μια πολύ πιο εύκολη.» Αλλά δεν πρέπει απλώς να είναι Βρετανοί, της Ουαλίας, της Σκωτίας, της Ιρλανδίας ή να ενταχθούν. SinglesOver60 είναι επίσης διαθέσιμο στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Νορβηγία, τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική και τη Σουηδία. Εδώ είναι το μόνο που έχετε να κάνετε για να γίνει μέλος: 1) Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής. 2) Προσθέστε μια φωτογραφία. 3) Αναζήτηση για αγώνες. 4) Στείλτε ένα μήνυμα.

URL: https://www.singlesover60.co.uk/

Χρονολόγηση Πάνω από το 60 δεν φάνηκε ποτέ τόσο καλό!

Όσον αφορά τους ειδικούς μπορεί να πει, η υπερ-60 πλήθος είναι μόνο για να πάρει μεγαλύτερες, και μόνο οι άνθρωποι θα είναι πάντα σε αυτό το μίγμα. Dating sites καλά θα κάνει να καλύψουν τις ανάγκες τους. Το καλό πράγμα τα dating sites παραπάνω ήδη έχουν ένα προβάδισμα. Πάρτε το χρόνο σας ελέγχοντας μερικά ή όλα αυτά έξω μέχρι να βρείτε την ιστοσελίδα είστε πιο ικανοποιημένοι με. Είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι πρόκειται να έχουν έναν σκληρό χρόνο να αποφασίσει!