11 καλύτερα ανώτερα ρολόγια χρονολόγησης

17 Απριλίου 2019

11 Best Senior Blogs Dating

FreeMatureDatingSites

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

«Ώριμο ιστοσελίδα που χρονολογείται κριτική σας,» FreeMatureDatingSites είναι εκεί για να σας δώσει την ποιότητα που χρονολογείται συμβουλές και να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη ανώτερο dating site για ό, τι τις ανάγκες σας μπορεί να είναι - αν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό φιλία, casual ημερομηνία, η μακροχρόνια σχέσης, ή ακόμα και το γάμο. Με χρήσιμα άρθρα όπως «Γιατί πρέπει να εξετάσει Dating ένας τύπος που είναι πάνω από 40,» FreeMatureDatingSites έχει πήρα την πλάτη σας από κάθε οπτική γωνία των ανώτερων χρονολόγηση.

URL: freematuredatingsites.com

Απρίλιος Braswell

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Απρίλιος Braswell καταλαβαίνει χρονολόγηση έχει πάρει λίγο πιο δύσκολο με την ηλικία, ειδικά με την άνοδο των social media. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γεμίζει το site της με συμβουλές για το πώς να χειριστεί χρονολογείται ως γενιά του baby boom. Μπορείτε να βρείτε συμβουλές, κόλπα και βίντεο σχετικά με όλα όσα χρειάζεστε για να είναι επιτυχής ως μέση ηλικία μόνο ψάχνει για ώριμη χρονολόγηση.

load...

URL: aprilbraswell.com

AARP

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η ζωή δεν τελειώνει στα 50, και οι άνθρωποι της AARP το γνωρίζουν αυτό. Γι 'αυτό το blog τους καλύπτει όλα όσα θα μπορούσε θέλετε, συμπεριλαμβανομένων χρονολόγηση, το φύλο και την οικειότητα. Μάθετε τα τελευταία νέα στον κόσμο της σχέσης, αν αυτό είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη, μακροχρόνια γάμος ή τα μυστικά του σεξ από χιλιετίας. Είναι ένας πλούτος των σχετικών πληροφοριών.

load...

URL: dating.aarp.org

Γυμνή στην εποχή μας

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ως συνήγορος για αγέραστος σεξουαλικότητα, Joan τιμή γιορτάζει τις χαρές και συζητά τις προκλήσεις του φύλου και της γήρανσης. Έχει θέσεις απόψεις, ειδήσεις και σχόλια, καθώς επίσης και απαντά σε ερωτήσεις αναγνώστη και παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές της. Είναι ειλικρινής και ανοιχτή, προσφέροντας μια αναζωογονητική χώρο για να μπορείτε να πάρετε τη γνώση που ψάχνετε.

URL: betterthanieverexpected.blogspot.com

Βρείτε ένα Ποιότητας άνθρωπος

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Βρίσκοντας τον εαυτό χώρισε σε 50, Λίζα Copeland παλέψει για να βρεθεί μια χρονολόγηση προπονητή που θα μπορούσαν να συνδέονται με τις ανάγκες της, έτσι έγινε ένα. Τώρα μοιράζεται τις ιδέες της και τις ερωτήσεις αναγνώστη, προσφέροντας πραγματικές λύσεις και υπενθυμίζοντάς σας ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό. Πιστεύει χρονολόγηση θα πρέπει πάντα να είναι εύκολη και διασκεδαστική, ακόμα και αν είστε άνω των 50 ετών.

URL: findaqualityman.com

load...

Ραντεβού Senior Ανδρών

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Μετά την απώλεια του συζύγου της, Sienna Jai ​​Fein ήταν σοκαρισμένος όταν ξαναμπήκε τη χρονολόγηση σφαίρα. Μοιράζεται ιστορίες της χρονολόγησης μετά από 60 με μια έντονη αίσθηση του χιούμορ, ενώ επίσης γράφει για το πώς σχέσεις και γνωριμίες έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών. Θα λατρέψετε το πνεύμα και την ειλικρίνεια της, όπως αυτή φιλιά μερικά βατράχια και σας διδάσκει μερικά πράγματα.

URL: datingseniormen.com

Ken Solin

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ken Solin είναι επαγγελματίας προπονητής της σχέσης που έχει γράψει τρία βιβλία σχετικά με το θέμα. Βοηθά τους ανθρώπους - κυρίως άνδρες - να αναπτύξουν πρακτικές συναισθηματικές δεξιότητες. Παίρνει ότι οι ηλικιωμένοι δεν ψάχνουν για την επόμενη ημερομηνία. Ψάχνουν για το τελευταίο τους. Σοφές συμβουλές του θα σας βοηθήσει να το βρείτε.

URL: kensolin.com

Η ντίβα του Dating

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η ντίβα της χρονολόγησης Walker Thornton γνωρίζει 50 δεν είναι πουθενά κοντά σε πολύ γέρος για σεξ. Χρησιμοποιεί το blog της για να σκαλίζω μέση ηλικία τα θέματα, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με το σεξ και τις σχέσεις. Πιστεύει κάθε στάδιο της ζωής μας φέρνει νέες ευκαιρίες και προκλήσεις για τη σεξουαλικότητά μας, και είναι όλα αξίζει να εξερευνήσετε.

URL: thedivaofdating.com

Senior Premier Ραντεβού

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στο SPD, είναι κάτι περισσότερο από χρονολόγηση. Θέλουν να βρείτε την τέλεια σχέση σας. Προσφέρουν συμβουλές και ευκαιρίες για οποιοδήποτε είδος της ρύθμισης που θέλετε από χρονολόγηση και το ρομαντισμό, τη συντροφικότητα και τα ταξίδια τους φίλους. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ανάγκες σας αντιμετωπίζονται με SPD.

URL: 50plusconnects.com

Καλύτερη Μετά από 50

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στο BA50, από όπου και αν εργάζονται για να επαναπροσδιορίσει τη μέση ηλικία και να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του πού βρίσκονται στη ζωή τους. Ενώ αντιμετωπίσει όλες τις πτυχές της γερνάει, κατηγορία η σχέση τους είναι γεμάτο με πληροφορίες για τα πάντα, από το διαζύγιο με τον αυνανισμό. Αν αναρωτιέστε για τη ζωή και την αγάπη μετά από 50, δεν εξετάσουμε περαιτέρω από εδώ.

URL: betterafter50.com

πηγές Φωτογραφία: twitter.com, facebook.com, amazon.com, happyhealth.net, web.spotcoolstuff.com