10 καλύτερες εταιρείες λεσβιών ταχύτητας που χρονολογούνται (nyc, dallas και πολλά άλλα)

8 Ιουνίου 2019

Speed dating δημιουργήθηκε το 1998 στο Λος Άντζελες από το ραβίνο Yaacov Deyo. Αν και πέθανε κάτω λίγο ως online dating ανέλαβε, speed dating είναι ακόμα ένα από τα αγαπημένα χρονολογείται επιλογή ανάμεσα σε πολλά singles. Ιδιαίτερα επειδή μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια σύνδεση στο πρόσωπο αντί για πίσω από μια οθόνη - και μπορείτε να πιάσουμε το διυλίσαμε του αυτό που πραγματικά θέλετε σε μια ημερομηνία ή σύντροφο.

Ωστόσο, η επιλογή του σωστού speed dating εταιρεία μπορεί να είναι είδος δύσκολο, ειδικά για τις λεσβίες. Δεν όλοι να καλύψουν αυτό το κοινό. Νομίζαμε ότι είχαμε κάνει την αναζήτηση ευκολότερη για σας, συνθέτοντας μια λίστα των κορυφαίων speed dating εταιρείες που προσφέρουν λεσβία γεγονότα. Από το Σαν Φρανσίσκο στο Λονδίνο, έχετε πολλές επιλογές.

load...

1. Μικρή Φιλικό Βιβλίο

Μικρή Φιλικό βιβλίο , λεσβία εταιρεία γνωριμιών που ιδρύθηκε από τον Δρ Frankie Βασάν, φιλοξενεί Ενιαία ανακατεύει για τις λεσβίες και bisexual γυναίκες στο Alameda, Βοστόνη, Σικάγο, το Ντένβερ, το Μαϊάμι, Όκλαντ, το Σιάτλ, Σαν Ντιέγκο, Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη, μεταξύ άλλων, πόλεων. Μερικά γεγονότα είναι επίσης ανοικτή σε trans και μη-δυαδικό γυναίκες.

load...

Εκδηλώσεις Ενιαία Σμίγω Μικρή Φιλικό Βιβλίου καλωσορίζουμε λεσβιών, αμφισεξουαλικών, τρανς, και μη-δυαδικό γυναίκες, και από όπου και αν πραγματοποιηθεί σε πολλές πόλεις σε όλη τη χώρα.

Θα χρειαστεί να κρατήσω μια θέση για μια ενιαία Σμίγω, η οποία συνήθως διαρκεί για τρεις ώρες Αφού εκεί, θα συναντηθούμε με 20 ομοϊδεάτες γυναίκες σε one-on-one πέντε έως επτά λεπτά γύρους. Θα τα σχόλιά σας μετά από κάθε μίνι ημερομηνία. Αν και μια άλλη γυναίκα σαν την άλλη, θα τόσο λάβετε τις πληροφορίες επαφής την επόμενη μέρα.

load...

2. Προ-Dating

Γνωστή ως «μεγαλύτερη υπηρεσία που χρονολογείται ταχύτητα του κόσμου για το ενιαίο επαγγελματίες,» Προ-Dating φιλοξενεί τις μηνιαίες εκδηλώσεις σε περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον ΗΠΑ και τον Καναδά. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει διευκολύνει περισσότερες από 5,7 εκατομμύρια ημερομηνίες ταχύτητας.

Η διαδικασία είναι απλή. Απλά κοιτάξτε για την πόλη σας, εγγραφείτε για μια εκδήλωση, και να διαβάσετε το ενημερωτικό email που θα λάβετε. Στη συνέχεια, φτάνουν νωρίς για να πάρετε ετικέτα με το όνομά σας και το scorecard. Θα έχετε έξι έως 12 προ-ημερομηνίες έξι λεπτά, μετά την οποία θα διευκρινίζει ποιος θα θέλατε να δείτε και πάλι στην κάρτα αποτελεσμάτων. Τέλος, θα λάβετε τα αποτελέσματά σας με τα στοιχεία επικοινωνίας μέσα σε 24 ώρες.

3. Οι επαγγελματίες στην Πόλη

Είτε ψάχνετε για φίλους, ημερομηνίες, ή μια σχέση, επαγγελματίες στην πόλη μπορεί να σας βοηθήσει να το βρείτε.

Επαγγελματίες στην πόλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα speed dating υπηρεσίες στον κόσμο.

Αυτή η ταχύτητα που χρονολογείται εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως στην Washington, DC, (που φιλοξενεί πάνω από 1.000 εκδηλώσεις στην πόλη κάθε χρόνο), αλλά θα βρείτε επίσης τα γεγονότα στη Βαλτιμόρη, Λος Άντζελες, και το Ρίο ντε Τζανέιρο, για να αναφέρουμε μερικές.

Συμμετοχή κυμαίνεται από 20 έως 2.000 άτομα, και τα περισσότερα μέλη είναι 25 έως 39. Ωστόσο, επαγγελματίες στην πόλη θέτει επίσης σε εκδηλώσεις για τα 40 και άνω. Αν προτιμάτε να συμμετάσχει σε εκδήλωση με βάση τη θρησκεία, την εθνικότητα, ή, φυσικά, σεξουαλικού προσανατολισμού, υπάρχει και αυτό. Μια ευτυχισμένη μέλος που ονομάζεται Τζούλια είπε την εταιρεία: «Αυτή ήταν μια φανταστική εκδήλωση. Μου άρεσε καλά! Σας ευχαριστούμε για την προσφορά!»

4. Serial Killer Ραντεβού ταχύτητας

Αν είστε πραγματικά ψάχνει να αναμίξετε τα πράγματα, σας συνιστούμε Serial Killer Speed Dating. Ταχύτητα μέρος που χρονολογείται περίπτωση, το μυστήριο μέρος φόνο, Serial Killer Speed Dating βασίζεται στο Λος Άντζελες και δημιουργήθηκε από τον Abel Horwitz το 2015.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, κάποιος «δολοφονήθηκαν βάναυσα,» και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε πολλές ημερομηνίες πέντε λεπτά, όχι μόνο για να δούμε ποιος είστε συμβατή με, αλλά και μάντεψε ποιος είναι ο δολοφόνος. Μια άλλη διασκέδαση μπόνους είναι, αν οι περισσότεροι άνθρωποι τυχαίνει να ψηφίζετε ως δολοφόνος, αλλά δεν είστε, θα κερδίσετε ένα άσχημο τρόπαιο του αρουραίου.

5. DateSwitch

DateSwitch είναι «η διασκέδαση, συναρπαστικό, τρόπος χαμηλής πίεσης για την κάλυψη.» Ζευγάρι Jeremy και Lauren Bollinger ξεκίνησε την εταιρεία, και λένε ότι ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. «Έχουμε επικεντρωθεί σκληρά για μια χούφτα των πόλεων, και αυτός είναι ένας λόγος DateSwitch.com εκδηλώσεις γίνονται γρήγορα τα πιο δημοφιλή speed dating εκδηλώσεις στις πόλεις και έχουν την τάση να βιώνουν πολύ καλύτερα ψαλίδια,» σύμφωνα με την Συχνές Ερωτήσεις σελίδα.

DateSwitch διοικείται από ένα ντουέτο σύζυγος-και-η γυναίκα, και κάθε εκδήλωση μπορεί να κοστίσει τόσο λίγα όπως $ 35.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις κοστίζουν $ 45, αλλά αν εγγραφείτε νωρίς, θα πρέπει μόνο να πληρώσει $ 35. Επιπλέον, αν κανείς δεν πιάνει το μάτι σας σε μια εκδήλωση, τότε επόμενο σας είναι δωρεάν. Οι μισοί από τους γυναίκες θα μείνουν κάθονται στο ίδιο δύο-επιφάνεια του τραπεζιού όλη τη νύχτα, ενώ το άλλο μισό μετάβαση στο επόμενο τραπέζι μετά το κουδούνι χτυπά κάθε πέντε λεπτά.

6. Στις Speed ​​Dating

Από Speed Dating έχει μερικά από τα πιο ταχύτητας θέση που χρονολογείται εκδηλώσεις και singles μέρη σε αυτόν τον κλάδο. Όχι μόνο οι λεσβίες έχουν έναν τόνο των επιλογών μόνο γι 'αυτούς, αλλά έχουν επίσης επιλογές με βάση την ηλικία, το επάγγελμα, την εθνικότητα, τη θρησκεία, τα ενδιαφέροντα, τη διατροφή, και τόσα άλλα αναγνωριστικά. Για παράδειγμα, Femme για Femme, όχι από την Νέα Υόρκη, 20-κάτι, και Hot or Not είναι από τις εξειδικευμένες εκδηλώσεις που φιλοξενούνται από την On Dating Speed.

Η πλειοψηφία των γεγονότων αρχίσει στις 7:30 μ.μ., αλλά κάποια ξεκινήσει ήδη από 18:00 Είναι που πραγματοποιήθηκε στις αρκετές ημέρες σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και από όπου και αν πραγματοποιηθεί στο μπαρ σε όλη την πόλη στην οποία βρίσκεστε. Το μόνο που θα πρέπει να πληρώσει είναι $ της 30.

7. SpeedDater

Ο αυτοαποκαλούμενος νούμερο ένα ιστοσελίδα για singles εκδηλώσεις, SpeedDater έχει αριθμούς από την πλευρά της.

SpeedDater βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ένα ρυθμό αγώνα 80%.

Η εταιρεία ιδρύθηκε περισσότερο από ό, τι πριν από 16 χρόνια, φιλοξενεί 70 εκδηλώσεις το μήνα σε 24 πόλεις σε όλη τη Βρετανία (συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου), έχει πάνω από 46.000 ενεργά μέλη, και έχει ένα ρυθμό αγώνα 80%.

Σε SpeedDater μαρτυρία της, η Charlotte είπε: «Ήταν η πρώτη μου φορά speed dating, και ήταν πραγματικά καλή διασκέδαση. Είχαμε πολλά γέλια. Θα ήθελα σίγουρα να έρθει σε άλλη διοργάνωση.»Κάνε εγγραφή στο site, και θα μπορούσε να είναι η επόμενη επιτυχία.

8. 25Dates.com

Ξεκίνησε το 2002, 25Dates.com έχει αναγνωριστεί από το CNN, το Discovery Channel, CityPulse, και άλλα καταστήματα δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Με έδρα τον Καναδά, η εταιρεία ιδρύθηκε από Ragna Stamm'ler-Adamson, ο οποίος γνώρισε τον σύζυγό της σε μια εκδήλωση 25Dates.com. Είναι τώρα ευτυχώς παντρεμένος με ένα 10-year-old.

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε μια εκδήλωση 25Dates.com, και η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Πάνω από 76% των συμμετεχόντων να βρει τουλάχιστον έναν αγώνα σε μια εκδήλωση.

9. Ενιαία και επιλέξιμες

Αν είστε ενιαία και είναι επιλέξιμες, ίσως να θέλετε να δώσετε το εύστοχα ονομάστηκε Ενιαία και Επιλέξιμες μια δοκιμή.

Ενιαία και επιλέξιμες για μίνι ημερομηνίες διάρκειας επτά λεπτά η καθεμία, και θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με αγώνες την επόμενη μέρα.

Για να ξεκινήσετε, θα δημιουργήσετε ένα προφίλ στο χώρο, ο οποίος είναι ελεύθερος να κάνει. Στη συνέχεια, θα αναζητήσετε τα γεγονότα και να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Η εταιρεία θα σας στείλει ένα e-mail με τα στοιχεία, και μόλις φτάσετε στο χώρο (15 λεπτά προτείνουμε είναι νωρίς), θα πάρετε μια κάρτα αγώνα και την εκχώρηση πίνακα.

Κάθε μίνι ημερομηνία έχει μήκος επτά λεπτά, και θα ελέγξετε ναι ή όχι μετά από κάθε, αναφέροντας αν θέλετε να πάτε σε μια δεύτερη ημερομηνία με αυτό το άτομο. Η ομάδα θα σας ενημερώσει σχετικά με την αμοιβαία τους αγώνες σας μέχρι το τέλος της επόμενης ημέρας. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας!

10. Κατ 'αρχάς Ημερομηνίες

Πρώτα ημερομηνίες είναι μια ταχύτητα που χρονολογείται εταιρεία με υποκαταστήματα σε δεκάδες πόλεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Λος Άντζελες , το Σικάγο και Φιλαδέλφεια. Η ομάδα βάζει σε πέντε παρα δύο γεγονότα κάθε εβδομάδα, και όλα έχουν διαφορετικά θέματα.

Πρώτη Ημερομηνίες φιλοξενεί, επίσης, ξεχωρίζει μέρη για ένα πιο αισιόδοξο περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για κάθε ιστοσελίδα, αλλά οι περισσότεροι από τα δύο-ώρα-μακρά εκδηλώσεις κοστίζουν $ 35 και να αρχίσει στις 8 μ.μ.

Τώρα Get Out There & Βρείτε το Gay κορίτσι των ονείρων σας!

Ακριβώς όπως το online dating sites, speed dating εταιρείες έχουν προσαρμοστεί διαδικασίες τους όλα αυτά τα χρόνια για να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες singles' και την αλλαγή του τρόπου ζωής. Δεν έχει σημασία σας ηλικία, την τοποθεσία, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα, τα χόμπι, το επίπεδο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, ιστορικό, ή γενετήσιου προσανατολισμού, μπορείτε να βρείτε μια ταχύτητα που χρονολογείται γεγονός. Για τις λεσβίες, ο κατάλογος αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει τα πράγματα.

Πηγές Φωτογραφία: scaryoldfilms.com