10 καλύτερα λεσβιακά dating περιοδικών (2019)

11 Ιουλίου 2019

Τα ράφια των περιοδικών που ευθυγραμμίζουν τους διαδρόμους στο μανάβικο φαίνονται να πηγαίνουν για πάντα. Πώς είστε υποτίθεται για να επιλέξετε το καλύτερο; Και από τη στιγμή που θα επιλέξετε ένα, είστε βέβαιοι ότι έχετε πάρει τις σωστές συμβουλές;

Λοιπόν αφήστε τις ανησυχίες σας να εξαφανιστούν, γιατί έχουμε περιοριστεί ο ανταγωνισμός με 10 Best Lesbian Dating Περιοδικά μας. Αυτές οι δημοσιεύσεις παρέχουν στους αναγνώστες σελίδες συναρπαστικό άρθρα, γυαλιστερό χαρακτηριστικά και διαδραστική διασκέδαση στο Web.

load...

Καμπύλη

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιώματα: Είναι όλα σχετικά με την ισορροπία

Touted ως «εμπορική επιτυχία λεσβία περιοδικό του έθνους», Curve επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ σοβαρών θεμάτων και διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως το δημοφιλές «Lipstick ράβδο μέτρησης στάθμης λαδιού» της στήλης. Φρέσκο, χιουμοριστική και μερικές φορές σκανδαλώδη, Curve έχει ονομαστεί Best Gay and Lesbian Δημοσίευση από GLAAD. Μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες εκδόσεων, Curve είναι λεσβία στήριγμα που χρονολογείται περιοδικό.

load...

Κοινωνική επιρροή: 25266 αρέσει, 15.534 followers

URL: http://www.curvemag.com/

Ο εισαγγελέας

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιώματα: Μήπως το να μιλάμε για σας

Σε έναν κόσμο όπου πολλοί από εμάς φοβούνται να πουν πώς αισθανόμαστε, Ο εισαγγελέας κάνει την ομιλία. Εστιάζοντας σε ΛΟΑΤ χρονολόγηση που έχει σχέση με την κοινωνία και τον πολιτισμό, το περιοδικό είναι ένα δροσιστικό πηγή για όλες σχεδόν τις λεσβίες θέμα θα μπορούσατε να σκεφτείτε, από την ξεκαρδιστική βίντεο ( «Τι λεσβίες Σκεφτείτε πέη») για να συναρπαστικό συνεντεύξεις για την ισότητα του γάμου.

load...

Κοινωνική επιρροή: 81.981 οπαδούς, 73219 αρέσει

URL: http://www.advocate.com/

Πρώτη αοιδός μελοδράματος

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιώματα: Έμπνευση για τις λεσβίες παντού

Ο τίτλος τα λέει όλα. Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το Μάρτιο του 1994, Diva παραμένει η μόνη μηνιαίο γυαλιστερό περιοδικό περίπτερο για λεσβίες και οι δύο γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο Diva έχει ως στόχο να παρέχει τις καλύτερες πληροφορίες για τις λεσβίες παντού. Επικεντρώθηκε στην αμφίδρομη επικοινωνία, Diva ενθαρρύνει τους αναγνώστες να γίνει ένα μέρος της συνομιλίας.

Κοινωνική επιρροή: 31.407 οπαδούς, 19155 αρέσει

URL: http://www.divamag.co.uk/

Ikons

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη Δικαιώματα: Για τις λεσβίες του χρώματος

Μια δημοσίευση θέση με όλη τη σημασία της λέξης, Ikons έχει δεσμευτεί για την ενδυνάμωση και την προώθηση μιας θετικής εικόνας των λεσβιών του χρώματος μέσα από μια κοινότητα όπου οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται άνετα να είναι αυτό που είναι. Αναγκάζοντας κομμάτια Ikons' να σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά για χρονολόγηση, τις σχέσεις, το σεξ και την αγάπη.

Κοινωνική επιρροή: 4.532 οπαδούς, 1.553 αρέσει

URL: http://ikonsmagazine.com/

Αυτή

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιώματα: Δέσμευση για τους αναγνώστες

Ιδρύθηκε το 1999, Είναι μια μηνιαία έκδοση που έχει ένα ακροατήριο που κυμαίνονται από τις ηλικίες 18 έως 65 και διαθέτει υψηλής ποιότητας άρθρα και αρθρογράφοι με κάτι για κάθε γυναίκα. Είτε συνέντευξη Ellen DeGeneres ή στρέφει τα φώτα της μηνιαίας «Είναι κορίτσι,» αυτό το περιοδικό είναι ένα κλασικό.

Κοινωνική επιρροή: 1.647 οπαδούς, 1.176 αρέσει

URL: http://www.shemag.com/

Οριο

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιώματα: Μια διεθνής πύλη

Δεσμώτης περιοδικό δίνει την τοπική λεσβιακή κοινότητα του Μαϊάμι μια φωνή με τη δική χρονολόγηση του δικτύου (boundlezdate.com), τις τέχνες και τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας, homoscopes, κομμάτια γνώμη και τμήματα όπως το «Spotlight», «Girl Talk» και «Out & About». Συνιδρυτής από Janette, Maggie και Μαρί, Δεσμώτης είναι «μια διεθνής πύλη για τις λεσβίες να συναντηθούν, να γελούν και την αγάπη.»

Κοινωνική επιρροή: 52 οπαδούς, 236 συμπαθεί

URL: http://boundmag.com/

Ροζ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιώματα: Ποικιλία χαρακτηριστικά

Ξεκίνησε το 1990, Pink έχει εξελιχθεί σε μια συνδυασμένη τριμηνιαίο περιοδικό lifestyle και των επιχειρήσεων κατάλογο σε έντυπη και στο διαδίκτυο. Touted ως «ένας από τους κορυφαίους gay δημοσιεύσεις σήμερα στις ΗΠΑ,» Pink προσφέρει στους αναγνώστες ολοκληρωμένη, up-to-ημερομηνία και έγκυρη κάλυψη για τις μεγάλες πόλεις όπως το Σικάγο, το Ντένβερ και το Λος Άντζελες

Κοινωνική επιρροή: 639 συμπαθεί, 181 followers

URL: http://pinkmag.com/

CherryGRRL

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιώματα: Οι μετακινούμενους και τους δονητές

Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008, CherryGRRL ρίχνει φως σε up-and-coming μετακινούμενους και τους δονητές. Η αποστολή CherryGRRL είναι να φέρει μεγαλύτερη προβολή για λεσβίες έργα μέσω πρώτου προσώπου λογαριασμούς, συνεντεύξεις, βίντεο και σχόλια, ενώ είναι «διαρκώς θετική, μερικές φορές snarky, πάντα γνήσια.»

Κοινωνική επιρροή: 6.588 οπαδούς, 3163 συμπαθεί

URL: http://cherrygrrl.com/

Lesbilicious

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη Δικαιώματα: «νοστιμότερη lesbian περιοδικό του Ιστού»

Lesbilicious προσφέρει έξυπνες σχόλια σχετικά με θέματα και ειδήσεις που σχετίζονται με όλες τις γυναίκες στο φάσμα queer οι οποίοι δεν ταυτίζονται με τα ετερόφυλα. Μια ανεξάρτητη Web-based περιοδικό με διαφορετικές απόψεις, συζητήσεις και συζητήσεις, Lesbilicious τιμές φιλοφεμινισμός, προ-αμφιφυλοφιλία και προ-trans.

Κοινωνική επιρροή: 7.339 οπαδούς, 2.907 αρέσει

URL: http://www.lesbilicious.co.uk/

Autostraddle

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Κομπορρημοσύνη δικαιωμάτων: Η αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων

Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2009, Autostraddle έχει γίνει πιο δημοφιλής ανεξάρτητα που ανήκουν λεσβία ιστοσελίδα του κόσμου. Φωτεινό, αστείο και τολμηρές, Autostraddle προσφέρει «ειδήσεις, ψυχαγωγία, τη γνώμη και το κορίτσι-on-girl πολιτισμό.» Autostraddle καλύπτει την κοινωνία, τον πολιτισμό, την πολιτική, τον ακτιβισμό και την κοινότητα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

Κοινωνική επιρροή: 17.996 οπαδούς, 14837 αρέσει

URL: http://www.autostraddle.com/

Προτεινόμενα πηγή φωτογραφιών: mercury5sky.com.