10 καλύτερα βιβλία γάμου του 2019

27 Απριλίου 2019

Ο γάμος είναι η απόλυτη αφιέρωση της αγάπης, αλλά και τις προκλήσεις της είναι άφθονα και έχουν δείξει κανένα σημάδι να πάρει οποιαδήποτε λιγότερο περίπλοκη.

10 Best Γάμος βιβλία του 2015 μας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που γίνεται μέσα από την οικογενειακή θλίψεις σας - αν είστε ανησυχούν για γάμους ή μόνιμη αγάπη.

Ρίξε μια ματιά.

load...

Τολμώντας μεγάλο βαθμό

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

«Τόλμη μεγάλο βαθμό» είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή που υποστηρίζει την ευπάθεια στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων. Brene Brown είναι ένας ερευνητής ο οποίος έχει περάσει τη ζωή της κοιτάζοντας νόημα συνεργασίες. Σε αυτό το βιβλίο, που αποκαλύπτει πώς να είναι θαρραλέα στις σχέσεις και πώς να το κάνει έρωτα τελευταία.

load...

Κοινωνική επιρροή: 224K Twitter Followers

Twitter Λαβή: @BreneBrown

URL: brenebrown.com

Οι πέντε Αγάπη Γλώσσες

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Όταν πρόκειται για την αγάπη, ο Δρ Gary Chapman ξέρει την ουσία του. Σειρά του «The Five αγάπη Γλώσσες» προσφέρει μια γεύση από τις διαφορετικές όψεις του έρωτα. Το πρωτότυπο, ένα από τα μπεστ σέλερ του, είναι όλα σχετικά με τη συνέχιση να εκφράσετε την αγάπη σας για το σύντροφό σας πολύ καιρό μετά το μήνα του μέλιτος τελειώνει. Έχει επίσης φιλοξενεί συνέδρια γάμου, για όσους επιθυμούν να πάρουν λίγο περισσότερο hands-on στην προσέγγισή τους για την αγάπη.

load...

Κοινωνική επιρροή: 42.9K + Twitter Followers

Twitter Λαβή: @DrGaryChapman

URL: 5lovelanguages.com

Να πάρει την αγάπη θέλετε: Ένας οδηγός για Ζευγάρια

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αυτό το μπεστ-σέλερ των New York Times είναι κατάλληλο για το ζευγάρι που χρειάζεται κατεύθυνση. Αυτός ο οδηγός είναι η αγάπη για τη λείανση σε σχετικά με την ημέρα με την ημέρα προσεγγίσεις για την αγάπη, όπως και να αφήσει την αρνητικότητα πάει. Τα ζευγάρια μπορεί να πάρει αυτό το βιβλίο για την καρδιά με την εφαρμογή των ασκήσεων και την υποστήριξη που πρότεινε ο Δρ Χέντριξ. Η σύζυγός του και ο ίδιος έχουν παντρευτεί για περισσότερο από 30 χρόνια, οπότε είχε μερίδιο του υπολογίζοντας την αγάπη που διαρκεί.

Twitter Λαβή: @HarvilleHendrix

URL: harvillehendrix.com

Οι Επτά Αρχές για την πραγμάτωση Γάμος εργασίας

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Το μυστικό για την αγάπη; Στρατηγική. Ο Δρ John Gottman περιγράφει ένα συστηματικό τρόπο για να προσεγγίσει την αγάπη και τις σχέσεις, έτσι ώστε να διαρκέσει μια ζωή. «Οι Αρχές Επτά για την πραγμάτωση Γάμος εργασίας» είναι μια συλλογή των εργασιών Gottman, συμπεριλαμβανομένων πολλών επιστημονικών μελετών που διεξάγονται σε παντρεμένα ζευγάρια.

Κοινωνική επιρροή: 15.3K Twitter Followers

Twitter Λαβή: @GottmanInst

URL: gottman.com

Κρατήστε το κλείσει

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Είσαι πάντα μιλώντας πριν νομίζετε, ανατρέπει τα συναισθήματα που ποτέ δεν σήμαινε για την απελευθέρωση; Στη συνέχεια, «Keep It Shut» είναι για σας. Το βιβλίο αυτό διερευνά πώς να εκφράσουν τα λόγια σας με έναν τρόπο και σε χρόνο που είναι εποικοδομητική - και όταν η σιωπή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Κοινωνική επιρροή: 8,000+ Twitter Followers

Twitter Λαβή: @karen_ehman

URL: karenehman.com

Ο τρόπος που Ποτέ δεν ήταν

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

«Ο τρόπος που Ποτέ δεν ήταν» παίρνει πραγματικό σχετικά με τις αντιλήψεις του γάμου. Stephanie Coontz αμφισβητεί την ιδέα μιας «παραδοσιακό» το σπίτι και το πώς αυτοί οι ρόλοι των δύο φύλων και τις προσδοκίες αποτινάξει το τι περιμένουν σήμερα μοντέρνα ζευγάρια. Αυτό το βιβλίο είναι για την εκμάθηση τι ακριβώς σημαίνει ένα γάμο και πώς να ξεφορτωθώ αυτά τα ροζ γυαλιά.

Κοινωνική επιρροή: 2.000 + Twitter Followers

Twitter Λαβή: @StephanieCoontz

URL: stephaniecoontz.com

Εσύ και εγώ για πάντα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο σύζυγος και η σύζυγος Francis και η Λίζα Chan προσπαθήσει να βρει ακριβώς αυτό που κάνει ένα γάμο να κρατήσει στη ζωή και στο βιβλίο τους «You and Me Forever». Είναι καθοδηγεί τη σημασία των σταδίων σχέσης και δείχνει ζευγάρια πώς να αγωνιστούμε για μια υγιεινή, ισορροπημένη rapport.

Κοινωνική επιρροή: 2.000 + Twitter Followers

Twitter Λαβή: @youandmeforever

URL: youandmeforever.org

Scary Close

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

«Scary Κλείσιμο» είναι για να χτυπήσει κάτω προς τα έξω τα εμπόδια και να είναι candidlyyourself. Thenew York Times μπεστ σέλερ λεπτομέρειες φόβος της ευπάθειας και τα ενίσχυσε τις σχέσεις που έρχονται μετά. Αυτό είναι τέλειο για τους συνεργάτες που φοβούνται να ανοίξουν ή εκείνους που χρειάζονται μόνο μια μικρή ώθηση για την εμβάθυνση της συζήτησης.

URL: scaryclose.com

Ρεάλ Γάμος

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

«Real Γάμος», που γράφτηκε από τον πάστορα Mark Driscoll, ρίχνει μια ματιά στο γάμο μέσα από μια θρησκευτική φακό. Αυτό λεπτομέρειες του βιβλίου αγωνίζεται Driscoll και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν στο γάμο και πώς χρησιμοποιείται η θρησκεία για την αντιμετώπισή τους. Επίσης, εστιάζει σε γάμο βασίζεται στη φιλία - και πώς να διατηρηθεί αυτό το δεσμό.

Twitter Λαβή: @PastorMark

URL: markdriscoll.org

Μια Φυσικής Ιστορίας της Αγάπης

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Diane Ackerman είναι όλα σχετικά με τη φυσική ζωή, χρησιμοποιώντας συχνά τη φύση και το περιβάλλον ως βάση στη δουλειά της. «Μια Φυσικής Ιστορίας της Αγάπης» εξετάζει την αγάπη σε έναν επίγειο τρόπο, λείανση σε σχετικά ανθρώπινο ένστικτο της αγάπης. Αυτό το μπεστ-σέλερ των New York Times καλύπτει τα πάντα σχετικά με την πραγματικότητα της αγάπης, από αφροδισιακά για μοιχεία.

Twitter Λαβή: @DianeSAckerman

URL: dianeackerman.com

πηγές Φωτογραφία: goodreads.com, amazon.com, stephaniecoontz.com, karenehman.com, rachelheldevans.com, store.faithgateway.com, youandmeforever.org, newlovetimes.com