10 απλές συμβουλές για online dating για ηλικιωμένους (2019)

25 Μαΐου 2019

Online dating είναι απολύτως ένα must για κάθε ενιαίο άνδρας ή γυναίκα άνω των 50. Με τα χρόνια, η βιομηχανία έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των ανώτερων singles. Online dating δεν είναι πλέον μόνο για singles στα 20 τους, του '30 και του '40.

Έχετε μια ποικιλία των dating sites και εφαρμογές για να διαλέξετε και μια σχεδόν ατέλειωτη σειρά από ανθρώπους να συναντηθούν. Ωστόσο, θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα πριν από το άλμα στο κεφάλι πρώτα. Εδώ είναι 10 συμβουλές για online dating, αν είστε 50 ετών και άνω.

load...

1. Γνωρίζει ποια χρονολογώντας περιοχή για να επιλέξετε

Αν θέλετε να έχετε την πιο αποτελεσματική και συναρπαστική online dating εμπειρία, μπορώ να σας κτηνίατρο προτείνω μερικά sites και εφαρμογές για να δείτε αν καλύπτουν τις ανάγκες σας πριν από τη λήψη απόφασης για ένα ή δύο για να ενταχθούν. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να δείτε ποιες πλατφόρμες είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας και ενημερωθείτε για τα προφίλ στην αρχική σελίδα για να δείτε αν τα singles φαίνεται σαν να είναι το είδος σας.

load...

Προσέξτε εάν οι χρήστες φαίνεται να είναι ενεργή. Θέλετε να γίνετε μέλος ιστοσελίδες και εφαρμογές που έχουν οι χρήστες που θα συμμετάσχουν μαζί σας. Δεν θέλετε να πρέπει να ασχοληθεί με τα προφίλ που έχουν εγκαταλειφθεί από τους δημιουργούς τους.

Έχετε μια ποικιλία των ανώτερων sites γνωριμιών και εφαρμογές για να επιλέξουν από, έτσι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει επάνω για τη σωστή πλατφόρμα.

Οι περισσότεροι κύρια dating sites και εφαρμογές, όπως το Match και Elite Singles , μπορούν να καλύψουν πάνω από-50 singles, αλλά προτείνουμε επίσης την επιλογή μια θέση dating site ή εφαρμογή (δηλαδή μια περιοχή που είναι ειδικά για τη χριστιανική singles). Θέλετε να αναμίξετε τα πράγματα. Το σημείο της online dating είναι να καλύψει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Αν διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει μια ιστοσελίδα ή app, μπορείτε να ακυρώσετε την ιδιότητα του μέλους και να δοκιμάσετε μια νέα πλατφόρμα. Καθόλου ζημιά; Δεν φάουλ.

load...

2. Σκεφτείτε Σχετικά Ραντεβού των στόχων σας

Πριν δημοσιεύσετε γρήγορα ένα προφίλ, σκεφτείτε χρονολόγηση τους στόχους σας και τι θέλετε να πείτε στο προφίλ σας. Ο κύριος λόγος που θέλετε να προετοιμάσει οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές dating sites και εφαρμογές θα κατέχει εξέχουσα θέση το προφίλ σας στην αρχική σελίδα με κάποιο τρόπο γιατί είναι ολοκαίνουργιο. Δεν θέλετε να χάνετε το πλεονέκτημα με μια ανιαρή προφίλ.

Θέλετε μια σχέση; Θέλετε να κάνετε τους φίλους; Θέλετε μια περιστασιακή σχέση; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πώς θα πάτε για online dating.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια συλλογή από υψηλής ποιότητας και ποικίλη φωτογραφίες (π.χ., φωτογραφίες του προσώπου σας, το σώμα και τις δραστηριότητες σας αρέσει να συμμετέχουν σε). Οι άνθρωποι που έχουν διαβάσει το βιβλίο μου ξέρω ότι επιμένουν στην χρήση ενός επαγγελματία φωτογράφο, τουλάχιστον για την κύρια φωτογραφία του προφίλ σας. Φυσικά, αν δεν είστε σοβαροί για την εύρεση μιας σχέσης και το μόνο που θέλουν να δοκιμάσουν τα νερά, ανεπίσημες φωτογραφίες είναι μια χαρά. Απλά ξέρω ότι οδηγεί με αυτές τις φωτογραφίες μπορεί να στείλει ένα μήνυμα προς τους συναδέλφους singles σας ότι δεν σας ενδιαφέρει να βρουν την αγάπη. Μην εκπλαγείτε αν τα μηνύματα που παίρνετε είναι από μη-σχέση που αναζητούν ξεχωρίζει.

3. Γράψτε ένα μαγευτικό Προφίλ

Όταν γράφετε το προφίλ σας, ως στόχο για λίγες παραγράφους (περίπου 200 έως 300 λέξεις). Πάρα πολύ σύντομη και το προφίλ σας εξαφανίζεται μόνο σε μια θάλασσα από ασαφείς περιγραφές. Αν το προφίλ σας είναι πολύ μεγάλη (μεγαλύτερη από 500 λέξεις), αρχίζει να ακούγεται σαν ένα δοκίμιο εφαρμογής κολλεγίων, και θα χάσετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Μέσα σε αυτό το κείμενο, θα ήθελα να μιλήσω για την προσωπικότητά σας, καθώς και τουλάχιστον τρία από τα αγαπημένα σας χόμπι.

Θέλετε να γράψετε ένα προφίλ που εκφράζει ποιοι είστε και να κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να φτάσουν.

Ειδικά για κύριοι, παρακαλώ να απέχουν από την παραδοχή ότι οι γυναίκες δίνουν έμφαση στη φυσική έλξη πριν από συναισθηματική έλξη με τον τρόπο περισσότεροι άνδρες το κάνουν. Μην δημοσιεύετε τρεις προτάσεις και μερικές φωτογραφίες με τη φράση «Αν σας ενδιαφέρει, με χτύπησε επάνω.» Ναι, οι γυναίκες μπορούν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την αρχική σωματική έλξη. Ωστόσο, το πραγματικό πόλο έλξης για τις γυναίκες συχνά ξεκινά με το ποιος άνθρωπος είναι (δηλαδή τα συμφέροντά του και πώς νομίζει ότι μπορεί να την θεραπεία).

Ύφανση σε ορισμένα παραδείγματα για το πώς θα την αντιμετώπιση: «Είμαι ακόμα ένα κομμάτι από ένα παλιό σχολείο τζέντλεμαν. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε. Παίρνω πάντα την πόρτα για μια κυρία.»Little μεζέδες όπως αυτό.

4. Αγκαλιάστε την ηλικία σας

Εάν έχετε ενεργοποιημένη 50 και ψάχνουν για την αγάπη, σας συνιστώ να απέχουν από την αναζήτηση νεότερους singles. Αυτό δεν περιλαμβάνει την ένταξη dating sites και εφαρμογές που είναι προσανατολισμένη προς τους άνδρες και τις γυναίκες στη δεκαετία του '20 και του '30 (δηλαδή τους Bumble ). Συχνά ακούω μόνο άνδρες που είναι 50 παραπονούνται ότι δεν μπορείτε να βρείτε την ποιότητα ανύπαντρες γυναίκες άνω των 45. Όταν πατάω λίγο, θα ανακαλύψετε ότι είστε ακόμα ψάχνουν για την αγάπη σε dating εφαρμογές που συνδέονται προς τις γυναίκες περισσότερο από 10 χρόνια νεότερος από ό, τι είναι.

Αν είστε πραγματικά ψάχνει για την αγάπη, να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε χρονολόγηση με διαφορετικό τρόπο από ό, τι έκανε στη δεκαετία του '20 σας.

Διαγραφή αυτά τα προφίλ, και να πάρει με το πρόγραμμα. Αν θέλετε πραγματικά γάμο ή μια σύντροφο της ζωής με αγάπη στον πυρήνα, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα dating sites και ξεχωρίζει εφαρμογές για την ηλικία δημογραφική σας. Αν είστε 53 ετών και άνω και μερικές από τις ημερομηνίες σας είναι ακόμα σε τους τα μέσα της δεκαετίας του '40, ίσως χρειαστεί να ενταχθούν τόσο αγώνα και OurTime.

5. Να είστε δυναμικός

Δεδομένου ότι η κίνηση για να τεκνοποιήσει συχνά μειώνεται μετά την ηλικία των ανθρώπων, η διαδικασία χρονολόγηση μπορεί να είναι πιο αργή από ό, τι όταν ήταν 28 και ψάχνει για κάποιον με τον οποίο να αποκτήσουν παιδιά. Ο ρυθμός είναι διαφορετικά τώρα, γι 'αυτό προσπαθήστε να μην συγκρίνετε χρονολογείται αναζητήσεις σας για ό, τι ήταν όπως όταν ήσασταν νεότεροι.

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας - στείλτε το πρώτο μήνυμα και να ζητήσει για την πρώτη ημερομηνία.

Θα χρειαστεί πιθανότατα να λειτουργήσει το online dating σκηνή για ένα έτος ή έτσι για να φέρει τον καρπό σας ζητούν μια μακροχρόνια σχέση. Προγραμματίσουν αναλόγως. Σίγουρα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ένα εκπληκτικό ανώτερος ζευγάρι που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου Δωρεάν ανακοίνωση σχετικά με eHarmony και παντρεύτηκε έξι μήνες αργότερα, αλλά είναι κάτι σπάνιο. Μη βάζετε ότι η πίεση για τον εαυτό σας.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι θα πρέπει να κάνει περισσότερα από μια προσπάθεια για να προχωρήσουν τα πράγματα, να κρατήσει τα πράγματα πηγαίνουν, και να πάρει την πρώτη ημερομηνία. Μην περιμένετε κάποιον να το μήνυμά σας - προσπαθούν να κάνουν την πρώτη κίνηση τον εαυτό σας.

6. Κρατήστε Γεωγραφική την αναζήτησή σας σε μια λογική απόσταση

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει ιστορίες των ανώτερων singles να βρουν ο ένας τον άλλο από όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτά είναι η εξαίρεση. Μπορεί να υπάρχουν πολλά υπέροχα ανθρώπους να συναντηθούν σε μια πιο διαχειρίσιμη απόσταση.

Για παράδειγμα, αν είστε με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, μπορείτε να επεκτείνετε την αναζήτησή σας ώστε να περιλαμβάνει Σακραμέντο, Redding, Gilroy, και την περιοχή του Μοντερέι. Εάν η επιχείρηση ή τους φίλους και την οικογένειά σας μεταφέρει στην Νότια Καλιφόρνια με οποιαδήποτε κανονικότητα, στη συνέχεια, αναπτύξτε την έρευνα σε αυτόν τον τομέα, πάρα πολύ. Ditto να SoCal κατοίκους που πετούν μέχρι και τη Βόρεια Καλιφόρνια, τουλάχιστον μία φορά το τρίμηνο. Μια τακτική πτήση μετακινούμενος είναι σχεδόν σαν την οδήγηση εκεί.

Σκεφτείτε, αν είστε πρόθυμοι να μετακινηθούν για ένα ρομαντικό σύντροφο. Αν δεν είστε, προσπαθήστε να κρατήσετε τις παραμέτρους της αναζήτησής σας ρεαλιστικά.

Απλά κρατήσει τα πράγματα ρεαλιστικά. Είναι καλύτερο να κρατήσει την αναζήτησή σας σε κάτι, όπου οι δυο σας θα μπορούσε να οδηγήσει εύκολα να γνωριστούν μεταξύ τους κάθε Σαββατοκύριακο. Μεσοβδόμαδα ημερομηνίες μπορεί να είναι πιο δύσκολο, και ίσως χρειαστεί να ανταποκριθούν στα μισά του δρόμου για τους πρώτους μήνες της χρονολόγησης. Αν δεν είστε εντάξει με κινούμενα εκατοντάδες μίλια μακριά, δεν άλμα πολύ γρήγορα σε αναζήτηση πέρα από μια λογική κίνηση για σας. Πώς θα ρεαλιστικά σήμερα κάποιος; Υπεραστικές σχέσεις μπορεί να λειτουργήσει, αλλά εγώ δεν προτείνω την έναρξη εκεί.

7. Κρατήστε τη συνομιλία Μετακίνηση

Όχι ο καθένας είναι μεγάλη στο να κάνει μικρή συζήτηση, ιδιαίτερα μέσω e-mail και τα κείμενα. Μερικοί άνθρωποι μπορούν μετά βίας να καταλήξουμε σε μερικές ερωτήσεις για να σπάσει τον πάγο στο πρώτο μήνυμα. Τι μπορεί να είναι χρήσιμες είναι πραγματικά το χρόνο να διαβάσετε το προφίλ κάποιου, σηκώστε τα συμφέροντά του ή της, και ενημερωθείτε περαιτέρω. Αυτό κρατά το κινούμενο ανταλλαγή μηνυμάτων.

Μην μοιράζεστε μόνο πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας? ρωτήστε σε απευθείας σύνδεση αγώνες σας για τους προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα, την εργασία και την οικογένεια.

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να κρατήσει χρονολόγηση σας βιο μικρότερη από ό, τι ένα δοκίμιο κολέγιο. Θα πρέπει να αφήσετε κάτι για πιθανές ημερομηνίες για να σας ρωτήσω σχετικά. Πτώση κάποια φρυγανιά συνομιλία, αρχής γενομένης από το σώμα του κειμένου του προφίλ σας, η οποία θα ζητήσει πιθανές ημερομηνίες για να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα και να σας κάνουν ερωτήσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν είστε νευρικοί για την αποστολή του πρώτου μηνύματος.

8. Να μην κολλήσουν σε ένα Μηνύματα Blackhole

Είναι συχνά γύρω από το τρίτο ή το τέταρτο μήνυμα ότι οι άνθρωποι μπορούν να πιαστούν στο τέλμα. Αν δεν κρατήσει τις ερωτήσεις και μοιράζονται κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό σας, τότε η πιθανή ημερομηνία σας δεν έχει λόγο να απαντήσει. Μην απαντάτε μόνο ερωτήσεις πιθανή ημερομηνία σας στο μήνυμά σας χωρίς να το άτομό του ένα λόγο για να απαντήσει.

Μηνύματα είναι διασκέδαση, αλλά θέλετε να πάτε στο πρώτο ραντεβού ώστε να μπορείτε να δείτε αν υπάρχει χημεία.

Αν δεν έχετε πάρει μια απάντηση από έναν αγώνα σε μια ημέρα ή δύο, να επανεξετάσει το προφίλ του και να βρει τα δύο πράγματα που θα μπορούσατε να ρωτήσετε σχετικά. «Γεια σου, Τζον! Σας βλέπω σαν μυστήρια ανάγνωση. Ποιοι είναι οι δύο αγαπημένες συγγραφείς σας, και τι σας αρέσει περισσότερο για τα βιβλία τους;»Δείτε, σας ρώτησε για κάτι που πραγματικά απολαμβάνει, και είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν.

9. Πάρτε για το πρώτο ραντεβού

Ακούω και από τις δύο ανώτερους άνδρες και τις γυναίκες που δεν θέλουν να σπαταλούν το χρόνο και τα χρήματά τους σε ημερομηνίες που δεν οδηγούν σε μόνιμη αγάπη. Μερικές φορές ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο στη φάση μηνυμάτων προσπαθώντας να εξαλείψουμε τους ανθρώπους που δεν θα παντρευτεί. Επίσης έχω ακούσει για singles που έχουν πολλαπλές τηλεφωνικές συνομιλίες πριν από τη συνάντηση για το πρώτο καφέ ή το μεσημεριανό γεύμα σήμερα.

Για όνομα του Θεού του, είναι μια ημερομηνία. Είναι καφέ και ένα γλυκό. Είναι ανθρακούχα νερό και ένα ορεκτικό. Δεν είναι το δείπνο για δύο με θέα στον ποταμό Σηκουάνα για πέντε ώρες. Εσείς οι δύο είναι ακόμα τελείως ξένοι. Λέω παρακαλούμε να μην χάνετε συγκόλληση χρόνο σας από το τηλέφωνο με κάποιον με τον οποίο μπορεί να έχετε απολύτως καμία χημεία στο πρόσωπο. Ανταλλάξτε μια χούφτα των μηνυμάτων που αποδεικνύει το ενδιαφέρον και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μικρή συζήτηση, και στη συνέχεια να συναντηθούμε.

Θα ήθελα να συστήσω τη δημιουργία του πρώτου ημερομηνία μετά από μερικές ημέρες μηνυμάτων.

Θα ήθελα να συστήσω, επίσης, περιμένει στο Google ημερομηνία σας και να αναζητήσετε τα προφίλ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τους έως ότου μετά από περίπου τρεις ημερομηνίες, όταν είναι σαφές ότι και οι δύο ενδιαφέρονται για την μεταξύ τους ή όχι. Θυμηθείτε να κρατήσει το στόχο του online dating κατά νου: να καλύψει μια σειρά από υπέροχα άτομα δεν είστε άμεσα συνάντηση με τον σημερινό τρόπο ζωής σας. Μην απομακρύνετε πιθανές ημερομηνίες τόσο πολύ ότι δεν είστε ενεργά χρονολόγηση.

Να στοχεύουν να πάρει την πρώτη ημερομηνία, και να θυμάστε ότι, με την κάλυψη πιο ενδιαφέρουσα, νέους ανθρώπους, είστε κρατώντας την κοινωνική τους μυς σας ήπια. Επιπλέον, οι ημερομηνίες που είναι μεγάλοι άνθρωποι, αλλά απλά δεν είναι ένα παιχνίδι για σας μπορεί να υφαίνονται σε όλο το κοινωνικό κύκλο.

10. Πηγαίνετε για καφέ ή φαγητό, όχι Δείπνο

Σε αντίθεση με ό, τι ήθελα να συστήσω να ξεχωρίζει κάτω των 50 ετών, σας προτείνω να καλύψουν την πρώτη σας ημερομηνίες για καφέ ή γεύμα, δεν ποτά μετά τη δουλειά. Μπορεί να πάρει την πίεση από εσάς τους δύο.

Ίσως σας γνωρίσουμε και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μόνο δεν είναι οποιαδήποτε σπινθήρες. Αυτό είναι πραγματικά ο στόχος της πρώτης ημερομηνίας. Είναι απλά για να κτηνίατρο για τη χημεία στο πρόσωπο πριν δύο δώσουμε τις καρδιές σας μακριά σε μια φαντασίωση - μόνο για να εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε ότι δεν κάμπτεται δάχτυλα του άλλου. Να θυμάστε, ότι είναι ΟΚ για να κάνουν νέους φίλους.

Πηγαίνοντας για ένα γρήγορο καφέ και γλυκά είναι τρόπος λιγότερο εκφοβιστικό ότι πρόκειται για ένα δίωρο δείπνο.

Κρατήστε το σπάσιμο του πάγου με νέους ανθρώπους σε απευθείας σύνδεση, και ανακατεύουμε σε μερικές διαφορετικές dating sites και εφαρμογές για να κρατήσει τα πράγματα ποικίλα και κινείται. Κρατήστε τα μηνύματα και τις μικρές μιλάμε με τους ανθρώπους, και να πάρει την πρώτη ημερομηνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε για να τους σήμερα, υφαίνουν τους σε κοινωνικό σας κύκλο, ή να ευλογήσει τους στο δρόμο τους. Είναι ο νόμος της φυσικής που εφαρμόζονται. Αν παραμένουν παθητικοί, θα μείνετε ακριβώς πού βρίσκεστε. Μόλις πάρετε τα πράγματα κινούνται, τότε θα είστε χρονολόγηση και καλά στο δρόμο σας για να βρουν την αγάπη.

Πάρτε τον έλεγχο του Online Dating σας ζωή

Λαμβάνοντας το προληπτική προσέγγιση στη χρονολόγηση της ζωής σας είναι ένα πάρα πολύ πιο διασκεδαστικό. Θα βγούμε από το σπίτι και να έχουν μια καταπληκτική κοινωνική ζωή, ενώ ψάχνει για μια δια βίου αγάπη. Όταν απολαμβάνει τη ζωή, χαμογελαστός και χαρούμενος, είστε μαγνητικά ελκυστικές όπου κι αν πάτε. Με αυτό το είδος της εσωτερικής και της εξωτερικής λάμψη, θα είναι η προσέλκυση σύντροφο της ζωής σας νωρίτερα από ό, τι νομίζετε.